SMS 13 : 🌿 Δοκιμάστε τα Φυτικά Αποσμητικά VAITSI: Αγνές Πρώτες Ύλες για Φρεσκάδα Όλη Μέρα!

🌿 Βοτανικές Αγνές Πρώτες Ύλες Μικρών Παραγωγών Μέσα στα Βαζάκια Σου! Καλλυντικά από βοτανικές πρώτες ύλες ❤️

🌻 Σε κάθε προϊόν VAITSI θα βρείτε αγνές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς και δικά μας βότανα που συλλέγουμε με αγάπη, πάθος, γνώση και μεράκι!

📍 Τα προϊόντα παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας ώστε να φτάνουν σε εσάς τελείως φρέσκα και αναλλοίωτα!

Μην έχετε την πεποίθηση ότι με τα καλλυντικά που χρησιμοποιούσατε έως και σήμερα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Δοκιμάστε τα VAITSI και δείτε τη διαφορά!

Ποια είναι η Χριστίνα Βαΐτση;

Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων VAITSI είναι πολλά, μοναδικά και ιδιαίτερα! Η Χριστίνα Βαΐτση, με 23 χρόνια εμπειρίας στη χειροτεχνία καλλυντικών, γνώσεις στη βοτανολογία και αρωματοθεραπεία, θα σας προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!

🌿 Τα προϊόντα VAITSI είναι στοχευμένα για σχεδόν κάθε ανάγκη, δοκιμασμένα από πολλούς και με συνταγές που μετρούν 20 χρόνια. Θα σας εκπλήξουν θετικά!

Ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και όλο τον χρόνο για την προσωπική μας υγιεινή είναι τα φυτικά μας αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο!

Δείτε όλα τα Βοτανικά Σκευάσματα - Αποσμητικά Χωρίς Αλουμίνιο

Τα αποσμητικά μας ενυδατώνουν για τουλάχιστον 20 ώρες και προστατεύουν με φυσικό τρόπο το ευαίσθητο δέρμα της μασχάλης από τα βακτήρια που προκαλούνται από τον ιδρώτα. Απορροφώνται άμεσα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και δεν αφήνουν υπολείμματα στα ρούχα.

Παρασκευασμένα αυστηρά με αγνά συστατικά, ιδανικά για την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης 🌿. Κατάλληλα για όλη την οικογένεια και τους εφήβους.

📧 E-mail: [email protected]> 📞 Τηλέφωνο: +306949699484

Εις το επανιδείν στο SMS 14! Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿

Ανακαλύψτε τα φυτικά αποσμητικά VAITSI! Παρασκευάζονται με αγνές βοτανικές πρώτες ύλες και προσφέρουν φρεσκάδα όλη μέρα χωρίς αλουμίνιο. Ιδανικά για όλη την οικογένεια, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από βακτήρια. Δοκιμάστε τα σήμερα και δείτε τη διαφορά! 🌿

Like & Κοινοποίηση αυτό το άρθρα:

Αφήστε ένα σχόλιο