SMS 6 : 🧴 Ανακαλύψτε τα Οφέλη των Αφροδισιακών Οργανικών Γαλακτωμάτων Σώματος 👌

🌺 Προκαλεί ευφορία, καλή διάθεση, είναι αφροδισιακό, αντικαταθλιπτικό, απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος και το στρες!

🧴 Οργανικό Γαλάκτωμα Σώματος

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζω ένα από τα οργανικά γαλακτώματα σώματος που παρασκευάζω: το χειροποίητο γαλάκτωμα σώματος γιασεμί και τριαντάφυλλο με σεβαστή άγρια συγκομιδή Νο 20.

Γιατί τα δικά μου γαλακτώματα είναι μοναδικά, απολύτως αποτελεσματικά και ιδιαίτερα;

Τα γαλακτώματα VAITSI παρασκευάζονται από το μηδέν! Στην αγορά, τα γαλακτώματα συνήθως αποτελούνται από έτοιμες χημικές βάσεις, που έρχονται σε τεράστιες ποσότητες από την Κίνα και απλά αρωματίζονται από τον κατασκευαστή.

🌿 Τα γαλακτώματα μας έχουν ως βάση το γνήσιο μελισσοκέρι από απολεπίσματα (κερί που δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία). Σε συνδυασμό με βιολογικά ανθόνερα και βοτανόλαδα, δημιουργούμε μια μοναδική βάση που προσφέρει στην επιδερμίδα 300+ ευεργετικές ιδιότητες.

Οφέλη:

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το οργανικό γαλάκτωμα της αρεσκείας σας χωρίς κανένα ενδοιασμό για την αποτελεσματικότητά του και την προέλευσή του.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο έχει μαλακτικές, αντιγηραντικές, συσφιγκτικές, αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Προκαλεί ευφορία, βελτιώνει τη διάθεση, είναι αντικαταθλιπτικό και απομακρύνει το άγχος και το στρες.
  • Το άρωμα γιασεμί προκαλεί όμορφες αισθήσεις, τις τονώνει, είναι αφροδισιακό και ανανεώνει τις σχέσεις του ζευγαριού.

Φροντίζετε ευλαβικά την επιδερμίδα σας γιατί η υγεία της επιδερμίδας και του οργανισμού μας έχει να κάνει αποκλειστικά με τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας 😉

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά στο +306949699484.

Δείτε τα Οργανικά Γαλακτώματα η Δείτε τον e-κατάλογό μου.

Εις το επανιδείν στο SMS 7! Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿

Ανακαλύψτε τα οφέλη του οργανικού γαλακτώματος σώματος με γιασεμί και τριαντάφυλλο από τη VAITSI Cosmetics. Ενυδατώνει σε βάθος, προκαλεί ευφορία, βελτιώνει τη διάθεση, απομακρύνει το άγχος και το στρες. Ιδανικό για όλη την οικογένεια και για κάθε τύπο δέρματος. Φυσική φροντίδα με 300+ ευεργετικές ιδιότητες!

Like & Κοινοποίηση αυτό το άρθρα:

Αφήστε ένα σχόλιο