Βίντεο 4 - Η μαγεία της φύσης βρίσκεται στα συστατικά που βάζω στα μικρά βαζάκια μου.

Δείτε κάποιες απο τις ευεργετικές ιδιότητες των μαγικών βοτάνων που χρησιμοποιούμε. 

Εδώ θα ανακαλύψετε όλα τα συστατικά που χρησιμοποιώ για τα καλλυντικά μου προϊόντα. Τα έχω παραθέσει με αλφαβητική σειρά. Θα ενημερωθείτε για πολλά ευεργετικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα μας ώστε να παραμένει υγιής. Κάτω από κάθε περιγραφή των συστατικών έχω σημειώσει τα ονόματα των προϊόντων που περιέχουν το ανάλογο συστατικό. Σας προσκαλώ να προχωρήσετε προς τα κάτω την σελίδα για να δείτε τις ιδιότητες των συστατικών καθώς και για να κάνετε κλικ στο προϊόν που μπορεί να σας ενδιαφέρει και να διαβάσετε την περιγραφή του. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση.

Χριστίνα Βαΐτση

    • Jojoba:

    Jojoba

    Στην κοσμετολογία το jojoba oil έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο.

    Είναι εξαιρετικά ενυδατικό και ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.

    Το λάδι jojoba έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες και συνεπώς είναι ιδανικό για θεραπεία δερματικών φλεγμονών. Έχουν παρατηρηθεί καλά αποτελέσματα από την χρήση του σε ψωρίαση και εκζέματα. Θρέφει το δέρμα και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες. Επίσης είναι αποτελεσματικό για την ξηρότητα και την πιτυρίδα. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά λάδια σε όλο τον κόσμο.

    • εισχωρεί στο δέρμα & αποκαθιστά την ελαστικότητα και δεν αφήνει κανένα αίσθημα λαδιού
    • αναζωογονεί και συσφίγγει το δέρμα φυσικά
    • μειώνει τις λεπτές γραμμές και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος
    • μαλακώνει το δέρμα και το καθιστά λείο και εύπλαστο
    • προσφέρει στο δέρμα την φυσική του υγρασία
    • βοηθά το ξηρό και τραχύ δέρμα
    • αποτρέπει τα μαύρα στίγματα
    • ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
    • βοηθά το δέρμα μετά από την εκτενή έκθεση στον ήλιο
    • είναι άριστο λάδι για μετά το μπάνιο & για μασάζ
    • μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλα προϊόντα ομορφιάς
    • μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέρα και νύχτα
    • έχει εξαιρετική οξειδωτική σταθερότητα και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες
    • ιδανικό για το δέρμα των μωρών και των παιδιών

      Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου "Ενυδατική & Αντιρυτιδική" - 60 ml (4)

      Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

      Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

      Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

      Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Λιπαρά Μαλλιά" - 100ml (47)

      Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

      Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

      Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

      Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

          • Αβοκάντο:

          Αβοκάντο

          Στον κόσμο της ομορφιάς χρησιμοποιείται το λάδι που προκύπτει από τη σάρκα του αβοκάντο, το οποίο είναι ευρέως γνωστό για την περιεκτικότητά του σε λεκιθίνη και βιταμίνες A, B, C, D, E, H, K και PP (νιασίνη). Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική δράση που προσφέρει στην επιδερμίδα καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα την προστασία της από  την πρόωρη γήρανση. Το λάδι αβοκάντο, έχει μαλακτικές ιδιότητες ενώ χαρίζει λάμψη, ελαστικότητα και ζωντάνια στο δέρμα καθώς το αναδομεί μέσω της παραγωγής κολλαγόνου που το ίδιο προάγει. Ακόμα, αποτελεί εξαιρετικό συστατικό που χρησιμοποιείται περισσότερο σε καλλυντικά για την περιποίηση του ξηρού και ώριμου δέρματος όπως και σε προϊόντα αντιγήρανσης με ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση. Λειτουργεί θαυμάσια ως λάδι για μασάζ και ως μάσκα για αναδόμηση και αποκατάσταση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Με φυσικά αντηλιακά φίλτρα.

          Το φυτικό λάδι Αβοκάντο είναι κατάλληλο για όλα τα δέρματα και χρησιμοποιείται στο πρόσωπολαιμό, σώμα και μαλλιά.

          • Περιέχει επιπλέον, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, β-καροτένιο και περισσότερο από 20% βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα (παλμιτικό, παλμιτελαϊκό, στεατικό, ελαϊκό, λινελαϊκό, λινολενικό) και τριγλυκερίδια  (όπως και τα υπόλοιπα έλαια), τα οποία υπάρχουν σε ποσοστό 42% στο ανθρώπινο σμήγμα, συνεπώς το λάδι avocado μιμείται το σμήγμα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την εμφάνιση ξηρότητας στο δέρμα.
          • Λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, έχει φυσικό δείκτη προστασίας (SpF 4) και αποτελεί μια καλή πρώτη ύλη για την παρασκευή φυσικού αντηλιακού.
          • Ενυδατώνει βαθιά, τρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητά του, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα απο ξηρότητα, κνησμό, ψωρίαση και έκζεμα.
          • Επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, δηλαδή από λιπαρό ή ξηρό σε κανονικό.
          • Η χρήση γύρω από τα μάτια και το στόμα είναι ευεργετική για τις ρυτίδες.
          • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα κανονικά ή ξηρά μαλλιά, προσφέρει όγκο και λάμψη. Επίσης έχει την ικανότητα να βελτιώνει το πρόβλημα της ψαλίδας ενώνοντας τις δύο άκρες της τρίχας.

            Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

            Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Ξηρά Μαλλιά" - 100ml (48)

            Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)

            Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά - 250ml (67)

              • Αλόε Βέρα

              Aloe Vera Αλόε Βέρα

              Για το φυτό της αλόης και τις θεραπευτικές του ιδιότητες υπάρχουν αναφορές που δηλώνουν την ύπαρξή της περίπου 5000 χρόνια πριν. Στην αρχαιότητα αποκαλούσαν την Αλόη Βέρα, βότανο της Αθανασίας εξαιτίας των αμέτρητων θεραπευτικών της ιδιοτήτων.

              Η αλόη είναι ένα αυτοφυές φυτό και την βρίσκουμε σε αφθονία στην Ελλάδα. Περιέχει αμινοξέα, ανθρακινόνες, ένζυμα (αμυλάση, καταλάση, αλκαλική φωσφατάση κ.α), λιγνίνη, μέταλλα (ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο, νάτριο, ψευδάργυρο), σάκχαρα (μονοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες), μαλικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, σαπωνίνες, στεροειδή-λιπαρά οξέα, λεκτίνες και βιταμίνες (Α, Β, Β2, Β3, Β6, Β12, C, Ε).

              Οι θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες της αλόης ήταν γνωστές στους αρχαίους λαούς περισσότερο από 3.000 χρόνια. Η Κλεοπάτρα, όφειλε το υπέροχο δέρμα της χάρη σε μια λοσιόν με βάση την αλόη που παρασκεύαζε μια Νουβία σκλάβα της.

              Αυτή η γέλη είναι ένα εξαιρετικό επουλωτικό πληγών, περιέχει 96% νερό και 4% απο εβδομήντα πέντε γνωστές ουσίες. Το τζέλ Αλόης ανακουφίζει την επιδερμίδα απο φαγούρα και απο πρηξίματα. Είναι επίσης αντισηπτικό γιατί αυξάνει την διάχυση του αίματος σε μια τραυματισμένη περιοχή, διεγείρει τους ιστούς και τα κύτταρα του δέρματος που είναι υπεύθυνα για τη θεραπεία της πληγής. Ιδανική στα εγκαύματα και για όλες τις δερματικές παθήσεις.

              Σε έρευνες που έχουν γίνει σε δύο ομάδες ανθρώπων σημειώθηκε ότι διαφόρων ειδών καψίματα στην επιδερμίδα τους θεραπεύτηκαν πιο γρήγορα στην ομάδα όπου χρησιμοποίησε Αλόη με ένα μέσο όρο επούλωσης 12 μέρες, ενώ αντίθετα στην δεύτερη ομάδα που χρησιμοποίησαν βαζελίνη η επούλωση δημιουργήθηκε σε 18 ημέρες. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και δρα ενάντια στα βακτηρίδια, στους μύκητες και τα παράσιτα.

              Μπορεί επίσης να γιατρέψει ελαφριών ειδών αμυχές, γρατζουνιές και τους ερεθισμούς του δέρματος. Το δέρμα αναπλάσεται απο μόνο του κάθε 21 με 28 ημέρες. Χρησιμοποιώντας τα διατροφικά δομικά στοιχεία του τζέλ αλόης, το δέρμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα θρεπτικά συστατικά ημερησίως για την καταπολέμηση της γήρανσης. Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών ώστε να απελευθερωθεί κολλαγόνο και για αυτόν τον λόγο παρέχει στην επιδερμίδα αντιγηραντικές ιδιότητες. Οι ινοβλάστες είναι τα αξιοσημείωτα μικρά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό του κολλαγόνου. Επίσης συνίσταται για αιμορροϊδες, κονδυλώματα και μυρμηγκιές.

              Κάποια απο τα καλλυντικά μας σκευάσματα που περιέχουν αυτό το μοναδικό στο είδος του φυτό είναι τα παρακάτω και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε 👇

                After Shave & Baby Gel "Συγκάματα & Ερεθισμοί" - 50ml (1)

                After Sun "Ανακούφιση & Ενυδάτωση" (και για παιδιά) - 120ml (2)

                Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου "Ενυδατική & Αντιρυτιδική" - 60 ml (4)

                Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8)

                Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Αντρικό" - 60ml (10)

                Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Τριαντάφυλλο - 250ml (20)

                Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Χαμομήλι - 250ml (21)

                Γαλάκτωμα Σώματος Λεβάντα & Χαμομήλι "Παιδιά" - 250ml (22)

                Εντομοαπωθητικό Σπρέι 4 Ελαίων (και για παιδιά) - 100 ml (23)

                Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

                Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο ή Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42, 43)

                Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                  • Αμαμελίδα

                  Αμαμελίδας

                  Η αμαμελίδα είναι ένας κοινός θάμνος στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία προβλημάτων της κυκλοφορίας του αίματος, για τις καταπονημένες γάμπες, για τους κιρσούς, για την φλεβίτιδα ή για τις αιμορροΐδες. Έχει επίσης ενδιαφέρουσες αγγειοσυσταλτικές και αιμοστατικές ιδιότητες. Η αμαμελίδα είναι επίσης χρήσιμη για τις δερματικές παθήσεις της επιδερμίδας.

                   

                  Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Αντρικό" - 60ml (10)

                  Εντομοαπωθητικό Σπρέι 4 Ελαίων (και για παιδιά) - 100 ml (23)

                  Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" - 100ml (52)

                  Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                  Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                    • Αμυγδαλέλαιο

                    Αμυγδαλέλαιο

                    Το αμυγδαλέλαιο προέρχεται από έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς, χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αρωματοθεραπεία ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, ως προϊόν φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών αλλά και σαν φαρμακευτικό έλαιο. Είναι άοσμο, υποαλλεργικό, με πολύ ωραία ελαφριά υφή ενώ απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα. Θεωρείται από τα καλύτερα έλαια επειδή δεν είναι πολύ βαρύ ή κολλώδες.

                    Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο και φώσφορο. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και περιέχει ψευδάργυρο και σίδηρο. Είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, στοιχεία πολύτιμα για την επιδερμίδα μας.

                    • Είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμών του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.
                    • Είναι εξαιρετικό καθαριστικό για κάθε τύπο δέρματος.
                    • Αποτελεσματικό κατά της ακμής.
                    • Για ελαφριές λοιμώξεις, για ερεθισμούς, για εγκαύματα, για πληγές, ακόμη και για το έκζεμα.
                    • Το μασάζ με το λάδι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενυδατώνει το ξηρό και θαμπό δέρμα αποτελεσματικά, κάνοντάς το να μοιάζει πιο λείο και λαμπερό.
                    • Έχει κατευναστική και ηρεμιστική επίδραση στο δέρμα.

                    Peeling Προσώπου Λεβάντα & Βανίλια "Ευρυαγγείες" - 30ml (3)

                    Αντιφθειρικό Λάδι "Παιδικό" - 100ml (6)

                    Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                    Βούτυρο Σώματος για Έγκυες "Ραγάδες Κοιλιάς" - 120ml (19)

                    Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Τριαντάφυλλο - 250ml (20)

                    Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Χαμομήλι - 250ml (21)

                    Γαλάκτωμα Σώματος Λεβάντα & Χαμομήλι "Παιδιά" - 250ml (22)

                    Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                    Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη - 30ml (34)

                    Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                    Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                    Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                    Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                    Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                    Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                    Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                    Μάσκα Αργίλου "Ευρυαγγείες & Τάσεις Ακμής" - 50ml (53)

                      • Αχίλλεια

                      Αχίλλειας

                      Το φυτικό λάδι της αχιλλαίας ή αχιλλείας, Achillea Millefolium - Common Yarrow, προέρχεται από εκχύλιση των ανθών του φυτού. Είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

                      Βοηθά στην ακμή, ανακουφίζει τις ανωμαλίες στην κυκλοφορία του αίματος, γι’ αυτό χρησιμοποιείται σε κιρσούς και φλεβίτιδες.

                      Είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των μελανών κηλίδων και πανάδων στα χέρια και πρόσωπο. Κάνει καλό στο δέρμα και το καθαρίζει σε βάθος.

                      Έχει έντονη αναπλαστική δράση πράγμα που του δίνει την ικανότητα να επουλώνει τις ραγάδες, όπως επίσης επουλώνει αργά αλλά σίγουρα, φλεγμονώδεις πληγές, κοψίματα, σκασμένα χέρια και έλκη χωρίς να αφήνει σχεδόν κανένα σημάδι.

                      Είναι επίσης τονωτικό και μαλακτικό για το δέρμα της κεφαλής, με διεγερτική δράση στην τριχοφυΐα και πιθανώς να αντιμετωπίζει την τριχόπτωση και την φαλάκρα.

                      Η αχίλλεια θεωρείται ένα από τα πιο δραστικά βότανα, αφού θεραπεύει πολλές δερματοπάθειες, ακμή, έρπη, φλεγμονές δέρματος, καλόγηρους, αλλεργίες, φαγούρα, λειχήνες.

                      Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

                      Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

                      Λαδάκι Αχίλλειας για Πανάδες "24ωρο" - 50ml (44)

                      Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                      Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                      Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" - 30ml (35)

                        • Βανίλια

                        Βανίλια

                        Θεραπευτικές ιδιότητες της βανίλιας

                        Το αιθέριο έλαιο της Βανίλιας περιέχει συστατικά στοιχεία όπως, ευγενόλη και βανιλίνη (υδροξυβενζαλδεϋδη), ουσίες που διαθέτουν εξαιρετική αντιφλεγμονώδη, αντιπυρετική και καταπραϋντική δράση.

                        Το αιθέριο έλαιο της Βανίλιας έχει χαλαρωτική και κατευναστική επίδραση στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, ενισχύει την διάθεση, προκαλεί συναισθήματα ευφορίας και παράλληλα προσφέρει ανακούφιση από το άγχος, τον θυμό, την ένταση και την ανησυχία. Επιπλέον, λόγω τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει το σώμα από τη φθορά και συμβάλλει στην αντιμετώπιση λοιμώξεων και μολύνσεων. Τέλος, σε αρωματικό μπάνιο διεγείρει τις αισθήσεις, τονώνοντας την σεξουαλική επιθυμία, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα του σώματος χαρίζοντάς της λάμψη, ομορφιά και υγεία.

                        Peeling Προσώπου Λεβάντα & Βανίλια "Ευρυαγγείες" - 30ml (3)

                        Αφρόλουτρο Βανίλια - 250ml (11)

                        Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

                          • Βασιλικός 

                          Βασιλικός

                          Ο Βασιλικός αποτελεί ισχυρό φυσικό εντομοαπωθητικό και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα της ευτυχίας. Το φυτό διαθέτει μια σειρά από αιθέρια έλαια. Στην ευγενόλη οφείλει τη μυρωδιά του που μοιάζει με εκείνη του γαρίφαλου. Στην κιτράλη οφείλει την μυρωδιά κίτρου που έχουν κάποια είδη του.

                          Εντομοαπωθητικό Σπρέι 4 Ελαίων (και για παιδιά) - 100 ml (23)
                            • Βερυκοκέλαιο

                            Βερυκοκέλαιο

                            To Βερυκοκέλαιο περιέχει υψηλή ποσότητα ελαϊκού και λινολεϊκού οξέως, συστατικά που συνεισφέρουν στην αναζωογόνηση των κυττάρων της επιδερμίδας καθώς και βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β17 και Ε, οι οποίες προσφέρουν ισχυρή ενυδατική, επουλωτική και αντιοξειδωτική δράση. Θεωρείται ιδανικό για άτομα με ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα καθώς οι αντιφλεγμονώδεις, αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες συμβάλλουν στην καταπράυνση των ερεθισμών καθώς και στην θεραπεία του τραχέως και σπασμένου δέρματος αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Επιπλέον, η αντιοξειδωτική του δράση περιορίζει τη φθορά του κολλαγόνου της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης.

                            Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                            Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                             

                            • Βούτυρο Κακάο

                            Βούτυρο Κακάο

                            Το Βούτυρο Κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του καθώς περιέχει Βιταμίνη Ε.

                            Είναι όμως ακόμη πιο γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση των σκασμένων χειλιών καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε Βιταμίνη Κ (7 mcg ανά 28γρ.) του χαρίζει ισχυρές επουλωτικές ιδιότητες. Το Βούτυρο Κακάο είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα χείλη απο το κρύο ή τις έντονες κλιματικές αλλαγές καθώς έχει έντονη ενυδατική δράση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως αποτελείται από 100% φυτικά λιπαρά και δεν περιέχει πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

                            Μαλακώνει την επιδερμίδα των χειλιών και τα θρέφει σε βάθος.

                            Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                            • Γαρδένια

                             

                            Γαρδένια

                            Η Γαρδένια, ένα ιδιαίτερο φυτό με υπέροχο άρωμα.

                            Το άρωμα της Γαρδένιας είναι ιδιαίτερα γνωστό στην αρωματοθεραπεία για την εξαιρετική επίδραση του στο νευρικό σύστημα. Δρά κατευναστικά προσφέροντας ανακούφιση από τα συμπτώματα του άγχους και της κατάθλιψης. Χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα και βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, της εξασθενισμένης μνήμης και των μυϊκών εντάσεων. Επαναφέρει το νου στο παρόν, απαλλάσοντάς τον απο τις σκέψεις του παρελθόντος και τους φόβους του μέλλοντος.

                            Δημιουργεί μια αίσθηση αγάπης, ειρήνης και πνευματικότητας.

                            Αφρόλουτρο Γαρδένια - 250ml (12)
                              • Γεράνι

                              Γεράνι

                              Συμβολίζει την θηλυκότητα, την διαίσθηση και τον αισθησιασμό. Το άρωμα του Γερανιού μας προσφέρει μία αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Επαναφέρει την συναισθηματική ισορροπία, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και το στρες. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα εξαιρετικό αιθέριο έλαιο για την περιποίηση της επιδερμίδας, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

                              Χρησιμοποιείται επίσης σε σκευάσματα για την καταπολέμηση της ψείρας. Το άρωμά του έχει εντομοαπωθητική δράση και αποτελεί μαζί με την σιτρονέλλα και το σκόρδο ένα φυσικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τα κουνούπια χωρίς επιβαρυντικές χημικές ουσίες.

                              Ιδιότητες αιθέριου ελαίου:

                              Λίγες σταγόνες αιθερίου ελαίου μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση διάφορων δερματολογικών προβλημάτων όπως για ακμή, στίγματα, λιπαρότητα, ρυτίδες, πληγές, μελανιές, οιδήματα, εγκαύματα κ.α.

                              • Είναι πλόυσιο σε πολυφαινόλες , Βιταμίνες Α και C.
                              • Είναι αναλγητικό, αντιπηκτικό, αντικαταθλιπτικό, αντισυπτικό, στυπτικό, επουλωτικό, αιμοστατικό, τονωτικό επιδερμίδας, εντομοαπωθητικό, ρυθμιστής ορμονικού συστήματος.
                              • Προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.
                              • Είναι αντιγηραντικό, κατά των ρυτίδων και χαρίζει λάμψη στο δέρμα και όταν προστίθεται ως συστατικό σε lotion προσώπου ή σώματος εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος και έτσι βοηθάει στην καλή διατήρηση της επιδερμίδας μας.
                              • Ιδιαίτερα χρήσιμο σε λιπαρές και επιβαρυμένες επιδερμίδες. 

                                After Sun "Ανακούφιση & Ενυδάτωση" (και για παιδιά) - 120ml (2)

                                Αντιφθειρικό Λάδι "Παιδικό" - 100ml (6)

                                Αντιφθειρικό Σπρέι "Παιδικό" - 100ml (7)

                                Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                                Λοσιόν Μαλλιών για Ψωρίαση (Ξηροδερμία, Έκζεμα) - 100ml (46)

                                Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 100ml (50)

                                Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" - 100ml (52)

                                Μάσκα Αργίλου "Ευρυαγγείες & Τάσεις Ακμής" - 50ml (53)

                                Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                                Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                                  • Γιασεμί

                                  Γιασεμί

                                  Το αιθέριο έλαιο του γιασεμιού προέρχεται από το άνθος του και έχει ένα πολύ ωραίο γλυκό άρωμα.

                                  Το γιασεμί έχει εξαιρετικές αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Είναι το πλέον ενδεδειγμένο έλαιο για βαριάς μορφής κατάθλιψη καθώς προσφέρει αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας, τονώνει την αυτοπεποίθηση και αναζωογονεί το πνεύμα δίνοντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη ενέργεια. Χαλαρώνει και ηρεμεί το νου. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό αφροδισιακό έλαιο καθώς η χρήση του τονώνει την σεξουαλικότητα και βοηθάει σε περιπτώσεις ψυχρότητας, ανικανότητας αλλά και πρόωρης εκσπερμάτισης. 

                                  Έχει αντισπασμωδικές και κατευναστικές ιδιότητες και βοηθάει σε μυϊκούς πόνους, διαστρέμματα, δυσκαμψία ή πιασίματα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ξηρό, ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα καθώς έχει καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ αυξάνει την ελαστικότητα του. Χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ραγάδων και των ουλών.

                                  Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8) 

                                  Αφρόλουτρο Γιασεμί - 250ml (13)

                                  Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Τριαντάφυλλο - 250ml (20)

                                  Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Χαμομήλι - 250ml (21)

                                    • Δάφνη

                                    Δάφνη

                                    Η Δάφνη σε όλες τις εκδοχές προσφέρει πολλές ιδιότητες στην περιποίηση των μαλλιών μας. Είναι ιδανική για το τριχωτό της κεφαλής και γι αυτό τον λόγο και εμείς την χρησιμοποιούμε στις λοσιόν μαλλιών και στην μάσκα μαλλιών που παρασκευάζουμε.  Χρησιμοποιήστε τα σκευάσματα με δάφνη ειδικά κατά την περίοδο της τριχόπτωσης για να έχετε θεαματικά αποτελέσματα καθώς στο φυτό της δάφνης περιέχεται βιταμίνη Ε και η  σύστασή της ενισχύει την δομή της τρίχας, θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά, συμβάλλει στην αναδόμηση των κατεστραμμένων τριχών ενώ δρα και ενάντια στην πιτυρίδα.

                                    Επιπλέον διαθέτει καθαριστικές και απολυμαντικές ιδιότητες.

                                    Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Ξηρά Μαλλιά" - 100ml (48)

                                    Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)

                                      • Δεντρολίβανο

                                      Δεντρολίβανο

                                       

                                      Οι αρχαίοι Έλληνες το θεωρούσαν δώρο της Αφροδίτης. Οι μαθητές φορούσαν στεφάνια από δεντρολίβανο όταν είχαν εξετάσεις γιατί βοηθούσε στην συγκέντρωση και στην μνήμη.

                                      ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΧΡΗΣΕΙΣ

                                       Αυτό το φυτό είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά. Οι κύριες θρεπτικές του ουσίες είναι οι βιταμίνες Α, Β2, Β6, και C, και περιέχει σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φώσφορο και ασβέστιο από μέταλλα. Περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά.

                                      Αυτές οι ουσίες διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στο κάτω μέρος του σώματος, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση κιρσών, κυτταρίτιδας και ραγάδων. Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου δρα ως ένα φυσικό τονωτικό, σφίγγοντας το χαλαρό δέρμα. Εφαρμόστε το κάνοντας μασάζ ώστε να δώσετε ώθηση στις λειτουργίες του λεμφικού. Το δενδρολίβανο περιέχει υψηλά ποσοστά καφεϊκού και ροσμαρινικού οξέως. Αυτά έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Το έλαιό του δίνει ώθηση στην ανάπτυξη των μαλλιών αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για την βελτίωση της γενικής κατάστασης των μαλλιών, είτε έχετε ξηρά, κανονικά ή λιπαρά μαλλιά και ενισχύει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας.

                                      Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)

                                      Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                                      Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Ξηρά Μαλλιά" - 100ml (48)

                                      Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά - 250ml (65)

                                      Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά - 250ml (67)

                                        • Εκουιζέτο

                                        Εκουιζέτο

                                        Λόγω της πολύ μεγάλης περιεκτικότητας του σε διοξείδιο του πυριτίου (Silica), το Εκουιζέτο χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών γιατί αυξάνει την αντοχή στο σπάσιμο της τρίχας, αυξάνει το πάχος της τρίχας και προσφέρει έντονη λάμψη στα μαλλιά. Για όμορφα, δυνατά και γερά μαλλιά δοκιμάστε την μάσκα μαλλιών με ευεργετικές ιδιότητες που περιέχει εκουιζέτο.

                                        Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)
                                          • Ελαιόλαδο Παρθένο

                                          Ελαιόλαδο Παρθένο

                                          Λάδι ελιάς. Ένα διαχρονικό καλλυντικό
                                          Xάρη στις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και μαλακτικές του ιδιότητες που είναι γνωστές από την αρχαιότητα, το ελαιόλαδο κατέχει μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις φυσικές καλλυντικές ουσίες.

                                          Ήδη από την εποχή του Iπποκράτη το ελαιόλαδο φημιζόταν για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες, ιδιαίτερα στις δερματικές παθήσεις. Στην αρχαιότητα που δεν γινόταν η χρήση σαπουνιού για την προσωπική υγιεινή οι άνθρωποι άλειφαν τα μαλλιά και το σώμα τους με λάδι ελιάς για να τα καθαρίσουν, να τα αρωματίσουν και να τα κάνουν πιο απαλά. Eπίσης άλειφαν με αυτό κάποια από τα ρούχα τους για να τους χαρίσουν γυαλάδα.

                                          Δραστικά συστατικά

                                          Tο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες αλλά και σε χλωροφύλλη (ειδικά το παρθένο ελαιόλαδο). Eπιπλέον, περιέχει και άλλα σημαντικά δραστικά συστατικά όπως υψηλά ποσοστά βιταμίνης K αλλά και ιχνοστοιχεία όπως νάτριο και κάλιο που είναι ευεργετικά για το δέρμα και περιέχει σίδηρο που κάνει πολύ καλό στα μαλλιά.

                                          Το ελαιόλαδο εκτός του γεγονότος ότι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν (ίσως ένα από τα λίγα προϊόντα που είναι πράγματι 100% φυσικό), έχει ενυδατικές ιδιότητες, είναι υποαλλεργικό, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Περιέχει τις βιταμίνες Α και Ε, βοηθάει στην αναζωογόνηση και ανανέωση του δέρματος όπως επίσης βοηθάει και στην ανάπλαση του δέρματος που έχει υποστεί προβλήματα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το ελαιόλαδο έχουν την φυσική ικανότητα να διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος και να τα αναγκάζουν να επιστρέψουν σε μια πιο σταθερή, πιο ομαλή και υγιή κατάσταση.

                                          Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου "Ενυδατική & Αντιρυτιδική" - 60 ml (4)

                                          Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                                          Κηραλοιφή Θηλές - 30ml (31)

                                          Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" - 30ml (35)

                                          Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                          Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                          Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Λιπαρά Μαλλιά" - 100ml (47)

                                          Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Ξηρά Μαλλιά" - 100ml (48)

                                          • Ελίχρυσος

                                          Ελίχρυσος

                                          Ιδιότητες στην επιδερμίδα: αντιμικροβιακές, επουλωτικές, αντιρυτιδικές, αναπλαστικές και συσφικτικές.

                                          Για ουλές και εγκαύματα: αν και τα τρέχοντα επιστημονικά δεδομένα εξακολουθούν να είναι ελλειπή, η ιστορική και εμπειρική χρήση του helichrysum επιβεβαιώνει τη χρήση του σε κάθε παρασκεύασμα που στοχεύει στην αποκατάσταση του δέρματος. Τον 3ο αιώνα π.Χ., σκευάσματα με βάση το μέλι και Ελίχρυσο εφαρμόζονταν σε πληγές και εγκαύματα !

                                          Ο ελίχρυσος επιδρά στον ιστό του δέρματος προσφέροντας του θεαματικές μεταβολές. Είναι ένα λάδι "πραγματικός θησαυρός" καθώς αποκαθιστά βλάβες της επιδερμίδας ακόμη και μετά απο μετεγχειριτικές ουλές. Έχει άμεση επίδραση στο δέρμα γιατί δεν καθυστερεί καθόλου να μας αποδείξει τις θεραπευτικές του ιδιότητες. 

                                          Αποτελεί το μοναδικό έλαιο στο οποίο εντοπίστηκαν δι-κετόνες, ουσίες οι οποίες περιέχονται σε αρκετή ποσότητα και είναι υπεύθυνες για την άμεση ανάπλαση της επιδερμίδας.

                                          Ιδανικό για την κατεστραμμένη και επιβαρυμένη επιδερμίδα. Προκαλεί άμεση ανάπλαση της επιδερμίδας.
                                          Αναπλάθει άμεσα το πόδι της χήνας. Χρησιμοποιώντας τον ελίχρυσο μέσα σε ορούς προσώπου πετυχαίνουμε να τονώσουμε το περίγραμμα του προσώπου και έχει ισχυρές συσφικτικές ιδιότητες.

                                          Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                          Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                            • Ευκάλυπτος

                                            Ευκάλυπτος

                                            ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

                                            Θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος καθώς καταπραΰνει τον βήχα, ρευστοποιεί τα φλέμματα, ρίχνει τον πυρετό και ανακουφίζει από τον πονόλαιμο. Ενδείκνυται και σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας, βρογχίτιδας και φαρυγγίτιδας ενώ έχει αποδειχθεί ότι μετριάζει τις κρίσεις άσθματος. Επιπλέον, συμβάλλει στην καταπολέμηση των πόνων στους μυς και τις αρθρώσεις, ενώ συστήνεται και σε περιπτώσεις ρευματισμών και αρθριτικών. Είναι ένα εξαιρετικό έλαιο επίσης για την αποφυγή των τσιμπημάτων απο διαφόρων ειδών έντομα.

                                            Εντομοαπωθητικό Σπρέι 4 Ελαίων (και για παιδιά) - 100 ml (23)

                                            Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" Κατάλληλη για παιδιά - 30ml (32)

                                            Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)

                                              • Ζάχαρη Καρύδας

                                              Ζάχαρη Καρύδας

                                              Πλεονεκτήματα και οφέλη της ζάχαρης καρύδας στην επιδερμίδα.

                                              Είναι πλούσια σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και Β6 οι οποίες σε συνδυασμό με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που παρέχουν βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.

                                              Peeling Προσώπου Λεβάντα & Βανίλια "Ευρυαγγείες" - 30ml (3)

                                                • Καλέντουλα

                                                Καλέντουλας

                                                Η καλέντουλα είναι ένα από τα πιο γνωστά φυτά και οι θεραπευτικές της ιδιότητες ενάντια σε όλες τις δερματικές παθήσεις έχουν αναγνωριστεί από την αρχαιότητα. Από το 12ο κιόλας αιώνα αυτό το φυτό καλλιεργείται στους κήπους των σπιτιών και την βρίσκουμε επίσης και σε όλες τις περιοχές της Μεσογείου.

                                                H καλέντουλα χρησιμοποιούνταν στον αρχαίο ελληνικό, ρωμαϊκό, αραβικό και ινδικό πολιτισμό ως θεραπευτικό βότανο αλλά και ως συστατικό σε φαγητά, καλλυντικά ακόμη και σε υφάσματα.

                                                Τα άνθη της καλέντουλας έχουν θεωρηθεί ευεργετικά για τη μείωση των φλεγμονών και την γρήγορη αποθεραπεία πληγών λόγω των αντισηπτικών της ιδιοτήτων. 

                                                Ιδανική για μώλωπες, εγκαύματα, αμυχές, για το έκζεμα, τις αιμορροΐδες, τον έρπη, την ψωρίαση κα.. Το βοτανόλαδο της καλέντουλας είναι εξαιρετικό σε σκευάσματα για την ακμή, για παλιές και νέες ουλές, είναι κατευναστικό ενάντια των φλογώσεων και ιδανικό για τις ανομοιόμορφες επιδερμίδες.

                                                Άνθη του φυτού μουσκεμένα σε λάδι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφόρων ειδών σκευάσματα για σοβαρές πληγές. Το αφέψημα είναι ωφέλιμο κατά του εκζέματος ενάντια στο ερυσίπελας και τις κρεατοελιές. Στην αρχαιότητα έφτιαχναν ένα ποτό αναμιγνύοντας άνθη καλέντουλας μέσα σε κρασί, που το χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία της δυσπεψίας.

                                                Υπάρχουν αναφορές που υποστηρίζουν ότι κατά την αρχαιότητα οι Έλληνες και οι Πέρσες χρησιμοποιούσαν τα πέταλα του άνθους της σε κάποια από τα εδέσματα τους. Επιπλέον οι λαοί της Κεντρικής Ευρώπης συνήθιζαν να προσθέτουν άνθη καλέντουλας στις σούπες για να τις αρωματίσουν.

                                                Κατά το Μεσαίωνα, το φυτό δεν έλειπε από τους κήπους και τις αυλές των μοναστηριών αλλά και των σπιτιών και οι γυναίκες έβαφαν τα μαλλιά τους με αυτό το φυτό.

                                                Το τσάι από τα άνθη της και τα φύλλα της είναι τονωτικό, κατά των κιρσών, ενώ συντελεί στη διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων.

                                                After Shave & Baby Gel "Συγκάματα & Ερεθισμοί" - 50ml (1)

                                                Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι - 120ml (25)

                                                Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                                Κηραλοιφή Έκζεμα, Μασάζ, Αυπνίες & Ψωρίαση - 30ml (28)

                                                Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Μύκητες - 30ml (29)

                                                Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Ξηρότητα Κόλπου - 30ml (30)

                                                Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" Κατάλληλη για παιδιά - 30ml (32)

                                                Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)

                                                Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη - 30ml (34)

                                                Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                                                Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                                                Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                                                Λοσιόν Μαλλιών για Ψωρίαση (Ξηροδερμία, Έκζεμα) - 100ml (46)

                                                Λοσιόν Προσώπου κατά της Ακμής - 50ml (51)

                                                Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" - 100ml (52)

                                                Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                  • Κανέλα

                                                  Κανέλα

                                                  Περιγραφή του αιθέριου ελαίου κανέλας

                                                  Το φυτικό έλαιο κανέλας είναι γνωστό εδώ και αιώνες για τις τονωτικές, διεγερτικές και απολυμαντικές ιδιότητες του. Το γνήσιο 100% γνήσιο αιθέριο έλαιο κανέλας προσφέρει ζεστή και γλυκιά μυρωδιά και χρησιμοποιείται μέσα σε βοτανόλαδα σε μικρή περιεκτικότητα, για μασάζ στο σώμα και δρα ενάντια της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με τελείως φυσικό τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιούμε ένα σκεύασμα με κανέλα για τοπικό αδυνάτισμα. Ενυδατώνει, ενισχύει και τονώνει την επιδερμίδα. Το έλαιο κανέλας είναι επίσης γνωστό για τις αντι-στρες και αφροδισιακές του ιδιότητες, καθώς διεγείρει τα νευρικά κέντρα και θερμαίνει το σώμα. Δημιουργώντας υπεραιμία στα σημεία τοπικά ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος σε περιοχές επιρρεπείς όπως περιοχές με κυτταρίτιδα (μηρούς, γλουτούς και γοφούς). Εφαρμόζoντας καθημερινά ένα σκεύασμα με αιθέριο έλαιο κανέλας θα καταφέρουμε σταδιακά και αποτελεσματικά να έχουμε μια όμορφη σιλουέτα και σφριγηλή επιδερμίδα.

                                                  Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                                                      • Καροτόσπορος

                                                      Καροτόσπορος

                                                      Ιδιότητες αιθέριου ελαίου καρότου:

                                                      Οι ιδιότητες του αιθέριου ελαίου καρότου βρίσκονται στις δραστικές ενώσεις των σπόρων του Daucus carota var. sativa, το καλλιεργημένο καρότο.

                                                      Αναγέννηση δέρματος

                                                      Η δράση του αναζωογονεί το δέρμα και τους βλεννογόνους, προωθώντας έτσι την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων και των καφέ κηλίδων.

                                                      Κυκλοφορικό διεγερτικό

                                                      Το Carotol, μια από τις αλκοόλες που βρίσκονται στο αιθέριο έλαιο καρότου, διεγείρει το καρδιαγγειακό σύστημα βοηθώντας τα αγγεία να συστέλλονται. Αυτή η συστολή τείνει να προκαλέσει αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

                                                      Συνθήκες του δέρματος

                                                      Οι βακτηριοκτόνες και αναγεννητικές ιδιότητες του ελαίου καθιστούν δυνατή τη σύστασή του για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών:

                                                      • Ακμή, έκζεμα, ροδόχρους ακμή, ψώρα, βρασμός, ξηρό δέρμα, έγκαυμα, Θαμπό, ουρασμένο δέρμα, ζευγάρι δέρμα, ρυτίδες

                                                      Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                                                      Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                                                        • Καρύδας

                                                        Καρύδας

                                                        Το λάδι καρύδας έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να θρέψει τα μαλλιά και την επιδερμίδα στην απόλαυση του δέρματος και των μαλλιών μας.

                                                        Τα μυστικά της σύνθεσης του ελαίου καρύδας

                                                        Εάν το έλαιο καρύδας είναι ένα σημαντικό συστατικό των καλλυντικών, είναι χάρη στις θρεπτικές και αποκαταστατικές του ιδιότητες. Πολύ πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, λαυρικό οξύ και μυριστικό οξύ, έχει δράση αναπλήρωσης λιπιδίων και απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα.

                                                        Τα οφέλη του ελαίου καρύδας για το δέρμα

                                                        Πολύ θρεπτικό, λάδι καρύδας βοηθά στην καταπολέμηση της αφυδάτωσης. Είναι ένα αρκετά μαλακό λάδι με ιδιότητες αποκατάστασης. Καταπραΰνει, απαλύνει την ερυθρότητα, ανακουφίζει το δέρμα που θερμαίνεται από τον ήλιο. Γνωρίζουμε λίγο λιγότερο, αλλά η καταπραϋντική δράση της είναι ισοδύναμη με αυτή της Αλόης Βέρα. Επιπλέον, λόγω της γαληνικής ποιότητάς του, το έλαιο καρύδας φέρνει μια σαμπουάν στο δέρμα και το ενισχύει, χωρίς να ξεχνάει ότι θα αρωματίζει απαλά αυτό το ουράνιο άρωμα.

                                                        Το "βουρτσίζουμε" σε όλο το σώμα και ακόμα και στο πρόσωπο! Τα χείλη και η περιοχή των ματιών θα ανακτήσουν μια νέα ακτινοβολία. Το έλαιο καρύδας έχει μαλακτικές ιδιότητες οι οποίες επίσης το καθιστούν μια δράση αντι-τεντώματος.

                                                        Τα οφέλη από το λάδι καρύδας για τα μαλλιά

                                                        Το λαυρικό οξύ στο έλαιο καρύδας έχει ισχυρή συγγένεια για τις πρωτεΐνες τρίχας. Αποτέλεσμα, τα θρέφει σε βάθος. Είναι μια πραγματική απόλαυση για τα ξηρά μαλλιά και τα κομψά μαλλιά. Προσθέστε ότι είναι ένα σχετικά λιπαρό έλαιο που διατηρεί τα μαλλιά πολύ εύπλαστα. Θα αποκαταστήσει επίσης τη λάμψη και τη σφριγηλότητα τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λάδι ελαιολάδου ή μάσκα προ-σαμπουάν, για παράδειγμα.

                                                        Αντηλιακό Βούτυρο "Ενυδάτωση & Προστασία" (και για παιδιά) - 120ml (5)

                                                        Βούτυρο Σώματος για Έγκυες "Ραγάδες Κοιλιάς" - 120ml (19)

                                                        Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

                                                        Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                                        Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                                        Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Λιπαρά Μαλλιά" - 100ml (47)

                                                        Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)

                                                        Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                          • Καστορέλαιο

                                                          Καστορέλαιο

                                                          ΟΜΟΡΦΙΑ - Καστορέλαιο, φυτικό έλαιο για χρήση (σχεδόν) χωρίς μετριοπάθεια.

                                                          Για το δέρμα. Το καστορέλαιο είναι υπέροχο για το χέρι. Έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες (διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα), αντι-κηλίδες, αντι-μαύρους κύκλους αλλά και αντι-ακμή. Βοηθά επίσης στη θεραπεία του έκζεμα, του έρπητα, των ραγάδων και των εγκαυμάτων. Μόνο ένδειξη: εφαρμόστε σε μικρές ποσότητες επειδή είναι αρκετά λιπαρό λάδι, έτσι ώστε μερικές σταγόνες μπορεί να είναι αρκετές.

                                                          Για τα μαλλιά.

                                                          Το καστορέλαιο συμβάλλει στην ενίσχυση της τρίχας, στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και στην αύξηση (λίγο) της έντασης. Πώς να το χρησιμοποιήσετε: μία φορά την εβδομάδα, εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής, μασάζ για λίγα λεπτά και μετά επεκτείνετε τα μήκη. Κάντε ένα πλεξούδα ή ένα κουλούρι και βάλτε μια πετσέτα στο μαξιλάρι σας και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί. Μην διστάσετε να κάνετε δύο σαμπουάν ενώ επιμένετε στις ρίζες, επειδή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι ένα λιπαρό έλαιο.

                                                          Για βλεφαρίδες και φρύδια.

                                                          Όπως και με τα μαλλιά, το καστορέλαιο μπορεί επίσης να αναπτύξει βλεφαρίδες και να θρέψει τα φρύδια. Πετάμε μερικές σταγόνες στο βαμβάκι που αφήνουμε για λίγα λεπτά στα μάτια του, έτσι ώστε το λάδι να έχει χρόνο να διεισδύσει στις βλεφαρίδες (πρέπει να γίνει αφού αφαιρέσουμε εντελώς το μακιγιάζ).

                                                          Για πόνο στις αρθρώσεις.

                                                          Το καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί ως εκ τούτου να ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις. Το χρησιμοποιούμε για να μασάζ (απαλά) τις περιοχές όπου πονάει, είναι πολύ αποτελεσματικό!

                                                          Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                                                          Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                                          Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                                          Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Ξηρά Μαλλιά" - 100ml (48)

                                                            • Κυνόροδο

                                                            Κυνόροδο

                                                            Ιδανικό για την πρόληψη και τη μείωση των ραγάδων, καθώς και για την επιδιόρθωση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη, το πετρελαιοειδές είναι επίσης μια ισχυρή αντιρυτιδική θεραπεία.

                                                            Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι - 120ml (25)

                                                              • Κυπαρίσσι

                                                              Κυπαρίσσι

                                                              Το αιθέριο έλαιο Cypress αναγνωρίζεται ιδιαίτερα για τις αποσυμφορητικές ιδιότητές του, στο φλεβικό και λεμφικό επίπεδο. Είναι αιθέριο έλαιο απαραίτητο για την αντιμετώπιση των κιρσών, της κυτταρίτιδας, των βαριών ποδιών ή των αιμορροΐδων. Το αιθέριο έλαιο Cypress είναι επίσης ένα εξαιρετικό κατασταλτικό του βήχα για τη θεραπεία του ξηρού, ερεθιστικού και επίμονου βήχα.

                                                              Ενεργοποιεί την κυκλοφορία και αποκαθιστά την ελαστικότητα του φλεβικού τοιχώματος. Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, συσφίγγει. Πράξεις για κατακράτηση νερού, κακή αρδευτικό δέρμα.

                                                              Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                                                              Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" - 100ml (52)

                                                                • Λεβάντα

                                                                  Lavande Λεβάντα

                                                                  Υπάρχουν 38 διαφορετικά είδη λεβάντας τα οποία αναπτύσσονται σε ολόκληρο σχεδόν το κόσμο. Η λεβάντα είναι πασίγνωστη για το υπέροχο άρωμα της και τις πολλαπλές θεραπευτικές της ιδιότητες. Η πιο διαδεδομένη είναι η στενόφυλλη λεβάντα (Lavandula angustifolia), η οποία είναι η πιο μυρωδάτη ποικιλία και παράγει το καλύτερο αιθέριο έλαιο. Το συγκεκριμένο έλαιο έχει αντισηπτικές, αναπλαστικές, καταπραυντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Μάλιστα είναι από τα ελάχιστα αιθέρια έλαια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα αδιάλυτο πάνω στο δέρμα.

                                                                  • H λεβάντα θεωρείται ένα απο τα 20 σημαντικότερα θεραπευτικά βότανα.
                                                                  • Ιδανική για ηλιακά εγκαύματααμυχές, για τσιμπήματα κουνουπιών, για δερματίτιδα, για μείωση της πιτυρίδας και φλεγμονές του δέρματος.
                                                                  • Σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια μπορεί να βοηθήσει στην αισθητική περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας όταν χρησιμοποιείται για μασάζ χαλαρώνει τους μύες και ανακουφίζει από τους νευραλγικούς και ρευματικούς πόνους.
                                                                  • Σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια μπορεί να βοηθήσει στην αισθητική περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας όταν χρησιμοποιείται για μασάζ χαλαρώνει τους μύες και ανακουφίζει από τους νευραλγικούς και ρευματικούς πόνους.
                                                                  • Με πάνω από 150 δραστικά συστατικά, η λεβάντα αποδεικνύει τις θεραπευτικές της ιδιότητες στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, της υπερέντασης, των πονοκεφάλων, του πονόδοντου, της κατάθλιψης, του εκνευρισμού και της μείωσης του άγχους.
                                                                  • Οι Ρωμαίοι στρατιώτες έπαιρναν μαζί τους λεβάντα στις εκστρατείες για να περιποιούνται τραύματα και την άπλωναν σε δωμάτια ασθενών για να "καθαρίζουν" τον αέρα.
                                                                  • Κάποια απο τα καλλυντικά μας σκευάσματα που περιέχουν λεβάντα είναι τα παρακάτω και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε 👇

                                                                  After Shave & Baby Gel "Συγκάματα & Ερεθισμοί" - 50ml (1)

                                                                  After Sun "Ανακούφιση & Ενυδάτωση" (και για παιδιά) - 120ml (2)

                                                                  Peeling Προσώπου Λεβάντα & Βανίλια "Ευρυαγγείες" - 30ml (3)

                                                                  Αντιφθειρικό Λάδι "Παιδικό" - 100ml (6)

                                                                  Αντιφθειρικό Σπρέι "Παιδικό" - 100ml (7)

                                                                  Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8)

                                                                  Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                                                                  Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Αντρικό" - 60ml (10)

                                                                  Γαλάκτωμα Σώματος Λεβάντα & Χαμομήλι "Παιδιά" - 250ml (22)

                                                                  Εντομοαπωθητικό Σπρέι 4 Ελαίων (και για παιδιά) - 100 ml (23)

                                                                  Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι - 120ml (25)

                                                                  Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                                                  Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)

                                                                  Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη - 30ml (34)

                                                                  Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" - 30ml (35)

                                                                  Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                                                                  Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                                                                  Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                                  Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                                                                  Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                                                  Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                                                  Λοσιόν Μαλλιών για Ψωρίαση (Ξηροδερμία, Έκζεμα) - 100ml (46)

                                                                  Λοσιόν Προσώπου κατά της Ακμής - 50ml (51)

                                                                  Μάσκα Αργίλου "Ευρυαγγείες & Τάσεις Ακμής" - 50ml (53)

                                                                  Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

                                                                  Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                                                                  Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                                                                  Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά - 250ml (65)

                                                                  Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά - 250ml (67)

                                                                  Σαμπουάν για Ξηροδερμία & Πιτυρίδα - 250ml (68)

                                                                    • Λεμόνι

                                                                    Λεμόνι

                                                                    Είναι αναγνωρίσιμο από τη φρέσκια και πικάντικη μυρωδιά του. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού (citrus limonum) είναι γνωστό για τις καθαριστικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Σε διάχυση, μασάζ ή εισπνοή, το σημείο για τις διαφορετικές χρήσεις και τις ασθένειες που μπορεί να ανακουφίσει. Θα σας εξηγήσουμε επίσης γιατί είναι αποτελεσματική ως θεραπεία απώλειας βάρους.

                                                                    Ποια είναι τα οφέλη του αιθέριου ελαίου λεμονιού;

                                                                    Το αιθέριο έλαιο λεμονιών έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό έναντι λοιμώξεων. Προωθεί επίσης τη θεραπεία.

                                                                    Με την αραίωση του αίματος και την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων, το λεμόνι HE περιορίζει τους κινδύνους φλεβίτιδας και θρόμβωσης. Δράζεται θετικά στην αναιμία, τη ροδόχρου ακμή και την αρτηριοσκλήρωση.

                                                                    Μια άλλη ένδειξη για το αιθέριο έλαιο λεμονιού: ο καθαρισμός του πεπτικού συστήματος. Καταπραΰνει το στομάχι και τον πόνο στο στομάχι, ανακουφίζει από τη ναυτία και την ασθένεια της κίνησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποφλοιωτής. Γενικά, το λεμόνι είναι ένα τρόφιμο που προωθεί την πέψη και αποβάλλει το συκώτι.

                                                                    Διουρητικό, αυτό το αιθέριο έλαιο εμποδίζει την ουρολιθίαση (πέτρες στα νεφρά). Αυτή η ιδιότητα το καθιστά αποτελεσματικό για αδυνάτισμα επειδή λιώνει το λίπος και εξαλείφει την κυτταρίτιδα.

                                                                    Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι γνωστό ότι καθαρίζει τον αέρα. Οι ιδιότυπες ιδιότητες και οι ιδιότητες σβέσης της δίψας αναγνωρίζονται επίσης.

                                                                    Χρήση αιθέριου ελαίου σε μασάζ

                                                                    Για να θρέψετε και να θεραπεύσετε το λιπαρό δέρμα, μασάζ το πρόσωπό σας με ένα με δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού σε μια κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο (γλυκό αμύγδαλο, για παράδειγμα).

                                                                    Σε περίπτωση πεπτικής αναστάτωσης, μασάζ την κοιλιά σας δεξιόστροφα με μία έως δύο σταγόνες λεμονιού HE σε μια κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο.
                                                                    Προσοχή: τα αιθέρια έλαια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται καθαρές, είναι απαραίτητο να αραιώνονται με φυτικό έλαιο (για παράδειγμα γλυκό αμύγδαλο).

                                                                    Αντενδείξεις αιθέριου ελαίου λεμονιού

                                                                    Η χρήση του αιθέριου ελαίου μπορεί να έχει φωτοευαισθητοποιητικά αποτελέσματα, οπότε δεν συνιστάται να εκθέτετε τον ήλιο μετά την εφαρμογή του.

                                                                    Η χρήση του αιθέριου ελαίου απαγορεύεται κατά τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης και καθ 'όλη τη διάρκεια του θηλασμού.

                                                                    Αυτό το αιθέριο έλαιο απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 5 ετών και πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή στους ηλικιωμένους.

                                                                    Το αιθέριο έλαιο λεμονιού μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος.

                                                                    Παρακαλώ σημειώστε: τα αιθέρια έλαια δεν είναι κατάλληλα για όλους! Τα άτομα με χρόνιες παθήσεις και οι ηλικιωμένοι πρέπει να ζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν χρησιμοποιήσουν αιθέρια έλαια.

                                                                    Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" - 30ml (35)

                                                                    Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                                                                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                    Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                                                                    Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                      • Λεμονόχορτο

                                                                      Λεμονόχορτο

                                                                      Ιδιότητες του αιθέριου ελαίου του λεμονιού

                                                                      ΥΓΙΕΙΝΗ

                                                                      Αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες, ατμοσφαιρικό αντισηπτικό, αποσμητικό, μυκητοκτόνο, απωθητικό εντόμων

                                                                      ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

                                                                      Ανακούφιση του πόνου, Αντιφλεγμονώδες, Καταπραϋντικό σε δαγκώματα

                                                                      ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

                                                                      Αντισηπτικό, Αποσμητικό

                                                                      Συμβουλές για τη χρήση του αιθέριου ελαίου λεμονόχορτο Java και Ceylon για την υγεία

                                                                      ΟΦΕΛΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

                                                                      Το δάγκωμα εντόμων: μια καθαρή σταγόνα στο δάγκωμα ή αραιωμένο με μια σταγόνα γλυκού αμυγδάλου ή άλλου φυτικού ελαίου.

                                                                      Υπερβολική εφίδρωση: μασάζ στη θέση ενός αποσμητικού.

                                                                      ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

                                                                      Αρθρίτιδα, αρθρίτιδα, ρευματισμός, τενοντίτιδα: σε μασάζ, αραιωμένο, σε λάδι λαχανικών. χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο λεμόνι Java. Θεραπεύστε τις οδυνηρές περιοχές καθώς και τη σπονδυλική στήλη.

                                                                      ΑΛΛΑ ΟΦΕΛΗ

                                                                      Απωθητικό έντομο: σε ατμοσφαιρική διάχυση ή σε χρίσμα σε εκτεθειμένα άκρα, κυρίως μετά τις 4 μ.μ. Επαναλάβετε 3 φορές. Τη νύχτα, τοποθετήστε 2 σταγόνες λεμονιού Τσελάνι στο πίσω μέρος του λαιμού ενός πιτζάμα ή στο πίσω μέρος του μαξιλαριού.

                                                                      Συμβουλές για τη χρήση αιθέριου ελαίου λεμονιού για ομορφιά
                                                                      Κνησμός μετά από δάγκωμα εντόμων: εφαρμόστε απευθείας στο δάγκωμα, για να μειώσετε τον κνησμό και την ερυθρότητα.

                                                                      Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                                                                      Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                                                      Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                                                                      Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                                                                        • Λευκή Άργιλος

                                                                        Λευκή Άργιλος

                                                                        Οι ιδιότητες του λευκού πηλού

                                                                        Η λευκή άργιλος συνιστάται για ξηρό και εύθραυστο δέρμα, αλλά και για ξηρά μαλλιά. Έχει τη δύναμη να θεραπεύει ερεθισμούς, μικρές πληγές, ενώ έχει θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει μαλακτικές και καθαριστικές ιδιότητες, προωθώντας την ενυδάτωση των ανώτερων στρωμάτων της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιγηραντική θεραπεία κατά των ρυτίδων επειδή σφίγγει τους πόρους.

                                                                        Θα καταλάβετε ότι ο λευκός πηλός έχει πολλές αρετές. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι περιέχει φυσικά ψευδάργυρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο και πολλά μεταλλικά άλατα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι γνωστό ότι φέρνουν μια πηγή νεολαίας στο δέρμα σας.

                                                                        Λευκός πηλός στο δέρμα

                                                                        Στο ευαίσθητο δέρμα είναι μια πραγματική ευχαρίστηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα ακόμη και αν το δέρμα σας είναι ερεθισμένο. Με την εφαρμογή μίας λευκής μάσκα από πηλό στο πρόσωπό σας, το δέρμα σας θα ενυδατωθεί και πάλι, οι ρυτίδες σας θα είναι λιγότερο έντονες και οι ακαθαρσίες σας θα εξαφανιστούν.

                                                                        Λευκός πηλός σε ξηρά μαλλιά

                                                                        Εάν έχετε ξηρά, θαμπό, εύθραυστα μαλλιά, η λευκή άργιλος είναι για σας. Θα δώσει λάμψη, όγκο και απαλότητα στα μαλλιά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σαμπουάν ή κοντίσιονερ για υγρά μαλλιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της πιτυρίδας με την εφαρμογή του σε σαμπουάν 2 φορές την εβδομάδα.

                                                                        Λευκός πηλός στο σώμα

                                                                        Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σαπούνι στο σώμα. Θα σβήσει τα νεκρά κύτταρα, θα καθαρίσει απαλά και το δέρμα θα έχει μια νέα φρεσκάδα. Για να γίνει αυτό, τοποθετήστε πηλό σε ένα μπολ και ανακατέψτε το με χλιαρό νερό μέχρι να πάρετε μια πάστα. Βάλτε αυτή την επικόλληση στις περιοχές που θέλετε να καθαρίσετε και περιμένετε δύο λεπτά. Απλώς ξεπλύνετε με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε ακαθαρσίες. Η φρεσκάδα είναι εγγυημένη!

                                                                        Μάσκα ενάντια στην ερυθρότητα

                                                                        Σε ένα μπολ, ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας άσπρη άργιλο με λίγο ζεστό νερό. Προσθέστε σε αυτό 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Αφήστε τη μάσκα να δράσει στο πρόσωπό σας και ξεπλύνετε καλά.

                                                                        Μάσκα κατά των ρυτίδων

                                                                        Αναμείξτε έντονα 2 κουταλιές της σούπας άσπρη άργιλο, 1 κουταλιά της σούπας ρόδινο νερό και 4 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό όλα σε ένα μπολ. Μόλις το παρασκεύασμά σας είναι υγρό και κρεμώδες, τοποθετήστε απαλά τη μάσκα στο πρόσωπο, τρίβοντας ελαφρά. Μετά από 10 λεπτά, χρησιμοποιήστε ένα ζεστό, υγρό γάντι για να αφαιρέσετε τον πηλό. Τέλος, εφαρμόστε την κλασική ενυδατική κρέμα.

                                                                        Συμβουλές και κόλπα για να ξέρετε για το λευκό πηλό

                                                                        Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά σκεύη με λευκό πηλό. Στην πραγματικότητα, το μέταλλο μπορεί να αλλάξει τις ιδιότητες του πηλού. Ξεχάστε το κουταλάκι του γλυκού για να αναμίξετε τις προετοιμασίες σας!

                                                                        Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                        Μάσκα Αργίλου "Ευρυαγγείες & Τάσεις Ακμής" - 50ml (53)

                                                                        Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

                                                                        Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

                                                                          • Λιβάνι

                                                                          Λιβάνι

                                                                          Το βασιλικό αιθέριο έλαιο λιβάνι χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει την ένταση. Η εναρμόνιση, το αιθέριο έλαιο τριανταφυλλιάς είναι επίσης κατάλληλο για χαμηλό ηθικό. Το καθαριστικό, αιθέριο έλαιο λιβάνι λιβελάνου απελευθερώνει την αναπνευστική οδό και διεγείρει το σώμα.

                                                                          Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                                          Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                          Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

                                                                            • Μαγειρική Σόδα

                                                                            Μαγειρική Σόδα

                                                                            Σόδα ψησίματος, τόσο χρήσιμη στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο, είναι πραγματικά ένα καλό συστατικό για όλες τις χρήσεις! Και αν οι ιδιότητες λεύκανσης των δοντιών είναι πολύ γνωστές, περιέχει αμέτρητα άλλα ταλέντα και είναι ιδιαίτερα σύμμαχος επιλογής για το δέρμα. Δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα οφέλη του!

                                                                            Τι είναι μαγειρική σόδα;

                                                                            Η σόδα ψησίματος, που ονομάζεται επίσης διττανθρακικό νάτριο, έρχεται με τη μορφή λευκής σκόνης με τον χημικό τύπο NaHCO3. Τα κύρια συστατικά του, ο ασβεστόλιθος και το αλάτι, είναι φυσικά συστατικά. Οικολογικό, φθηνό και απλό στη χρήση, μαγειρική σόδα είναι πραγματικά καλό!

                                                                            Χρήσιμο για την απαλότητα του δέρματος!

                                                                            Η σόδα ψησίματος αναπροσαρμόζει το pH του δέρματος και έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για τον περιορισμό της έκκρισης σμήγματος και είναι μια εξαιρετική φυσική απολέπιση. Απλό στη χρήση, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετρίως επειδή μπορεί να στεγνώσει το ευαίσθητο δέρμα και να προκαλέσει ερεθισμό.

                                                                            Κάνε απολέπιση

                                                                            Για το σώμα ή το πρόσωπο, ανακατέψτε μόνο δύο κουταλιές σόδα ψησίματος σε μια κουταλιά της σούπας ζεστό νερό (οι δόσεις είναι προφανώς να αυξηθούν αν θέλετε επίσης να απολέπιση του σώματος). Το προκύπτον μείγμα στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως κλασσικό απολεπιστικό με μικρές κυκλικές κινήσεις πριν ξεπλυθεί με καθαρό νερό.

                                                                            Για την καταπολέμηση της ακμής

                                                                            Η ανάμιξη τριών όγκων δισανθρακικού με έναν όγκο νερού καθιστά μια πάστα να εφαρμόζεται απευθείας στα σπυράκια ακμής. Στη συνέχεια, αφήστε τα για 3 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.

                                                                            Το καλοκαίρι το κιτ πρώτων βοηθειών

                                                                            Η σόδα ψησίματος είναι σύμμαχος της επιλογής για την καταπολέμηση των τσιμπήματα κουνουπιών, augas, τσιμπουριών, ψύλλων αλλά και κατά του ηλιακού εγκαύματος και των επιφανειακών εγκαυμάτων. Ακριβώς εφαρμόστε ένα μείγμα από δύο όγκους σόδα ψησίματος σε μια μπουκιά νερό στο δάγκωμα. Είναι επίσης δυνατή η ανάμιξη του διττανθρακικού άλατος απευθείας με ένα φυτικό έλαιο, για παράδειγμα το γλυκό αμυγδαλέλαιο που είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

                                                                            Κατά των μολύνσεων ζύμης

                                                                            Η μαγειρική σόδα μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις κάλτσες, δίνοντας έμφαση στους διαθρησκευτικούς χώρους για περιορισμό της εφίδρωσης. Σε ένα λουτρό ποδιών, μπορείτε επίσης να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας σκόνη με κρύο νερό. Οι αλκαλικές ιδιότητες του καθιστούν επίσης μια καλή ενυδατική κρέμα για ξηρά πόδια ... Και το σώμα γενικά.

                                                                            Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8)

                                                                            Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                                                                            Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Αντρικό" - 60ml (10)

                                                                              • Μαντζουράνα

                                                                              Μαντζουράνα

                                                                              Πολύ γνωστή για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο του μαντζουράνα με κελύφη χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του άγχους και του στρες. Με χαλαρωτικές ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο του μαντζουράνα με κελύφη είναι ιδανικό για διαταραχές ύπνου. Το αιθέριο έλαιο του μαντζουράνα με κελύφη, με τονωτικές ιδιότητες, χρησιμοποιείται επίσης για την ενίσχυση του σώματος. Με ρουστίκ άρωμα, το αιθέριο έλαιο του Marjoram με κοχύλια διαχέεται τέλεια για να καθαρίσει τον ατμοσφαιρικό αέρα.

                                                                              Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)
                                                                                • Μαραθόσπορος

                                                                                Μαραθόσπορος

                                                                                Το μάραθο έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για να ρυθμίσει την εμμηνόρροια, να ανακουφίσει τον πόνου της μέσης και τις ανησυχίες που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση. Το αιθέριο έλαιο του γλυκού μάραθου είναι ένα ιδανικό ενεργό συστατικό για να ενσωματωθεί σε αδυνάτισμα παρασκευάσματα φροντίδας.

                                                                                Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                                                                                Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                                                                                Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                                                                                Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                                                                                Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                                                                                  • Μαστίχα Χίου

                                                                                  Μαστίχα Χίου

                                                                                  Το φιστίκι Lentisk (επιστημονική ονομασία Pistacia lentiscus L.), που ονομάζεται επίσης "μαστίχα", παρέχει με απόσταξη των κλαδιών του ένα τερεβινθέλαιο αιθέριο έλαιο με πολύ ιδιαίτερη πράσινη οσμή, γνωστό για τις φλεβικές, λεμφικές και προστατικές αποσυμφορητικές του ιδιότητες. Αυτό το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται συνήθως για προβλήματα με βαριά πόδια, κιρσούς, αιμορροΐδες, προστατίτιδα, ιγμορίτιδα.

                                                                                  Αλλά μια πολύ λιγότερο γνωστή ποικιλία φιστικιών, που ονομάζεται Pistacia lentiscus L. var. Η Χίος, η οποία αναπτύσσεται μόνο στο νησί της Χίου στην Ελλάδα, παράγει μια αρωματική ρητίνη η οποία επίσης αποστάζεται.

                                                                                  Αυτή η ρητίνη είναι γνωστή και χρησιμοποιείται από αρχαίους χρόνους από γνωστούς γιατρούς (όπως ο Γαληνός, ο Σκριβόνας, ο Largus κλπ.) Για τις εξαιρετικές θεραπευτικές του ιδιότητες, τα αντισηπτικά και την ενεργό δράση στις γαστρεντερικές διαταραχές. Η κατανάλωσή του έγινε επίσης παραδοσιακή.

                                                                                  Το αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από αυτή την ρητίνη, το οποίο ονομάζεται "Μαστίχα Χίου", είναι πολύ πλούσιο σε μονοτερπένια και περιέχει μερικά σπάνια μόρια που περιλαμβάνουν ο-μεθυλ ανισόλη. Μελέτες έχουν δείξει τη δραστική δράση του στο Helicobacter pylori, υπεύθυνο για γαστρεντερικά έλκη και δερματίτιδα.

                                                                                  Χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το στόμα για τη θεραπεία όλων των τύπων γαστρικών διαταραχών (δυσπεψία, γαστραλγία, έλκη) αλλά και μια σπάνια ένδειξη για αιθέριο έλαιο για τη νόσο του Crohn. Είναι επίσης χρήσιμο για περιπτώσεις εξασθένησης και σοβαρής κόπωσης.

                                                                                  Με λίγα λόγια, είναι ένα αιθέριο έλαιο με ένα ελπιδοφόρο θεραπευτικό μέλλον!

                                                                                  Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                                                                                  Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                                                                                  Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                                                                                  Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Ανάπλαση & Επούλωση" - 100ml (49)

                                                                                  Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                                    • Μελισσοκέρι

                                                                                    Μελισσοκέρι

                                                                                    Η μέλισσα και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως θεραπευτικά συστατικά. Επίσης αποδεικνύεται ότι έχουν θαυματουργή δράση όταν χρησιμοποιούνται και ως καλλυντικά.

                                                                                    Το κερί μέλισσας ή αλλιώς μελισσοκέρι είναι το προϊόν που εκκρίνει η μέλισσα για να φτιάξει την κηρήθρα. Είναι το εξαίσιο "δώρο" που προσφέρει στον άνθρωπο από τα αρχαία χρόνια και για τόσες πολλές χρήσεις. 

                                                                                     Το χρησιμοποιούσαν σε θεραπευτικές και καλλυντικές αλοιφές σε αρχαία Αίγυπτο, Ελλάδα, Ρώμη και φυσικά για λατρευτικούς σκοπούς ως σύμβολο που φώτιζε την ψυχή του ανθρώπου. Αναφέρεται συχνά σε διάφορα αρχαία γραπτά. Το τελευταίο εύρημα είναι ένα σφράγισμα απο μελισσοκέρι σε δόντι απολιθώματος, ηλικίας 6.500 χρόνων.

                                                                                    Το γνήσιο μελισσοκέρι αποτελείται απο 300 ευεργετικές οργανικές ουσίες όπως είναι το μέλι, η γύρη, η πρόπολη, υδρογονάνθρακες, εστέρες, πολυεστέρες οξέων, αλκοόλες, υδροξυοξέα και διάφορα άλλα στοιχεία σε μικρότερες ποσότητες. Οι ιδιότητες του είναι: μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και ενυδατικές, ενώ είναι ιδανικό για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης μαλακώνει τις σκληρύνσεις του δέρματος, όπως τους αγκώνες, τις φτέρνες, τα γόνατα και μπορεί να καταπραϋνει και να ανακουφίσει τα σκασμένα χείλη. 

                                                                                    Δημιουργεί μία μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα η οποία μεμβράνη προστατεύει την επιδερμίδα απο εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες διατηρώντας την φυσική υγρασία που χρειάζεται και επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει. Φυλακίζει την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας στην ανάπλαση των κυττάρων και διατηρώντας την απαλή και ελαστική.

                                                                                    Θεραπεύει την χρόνια μαστίτιδα, το έκζεμα, την επούλωση εγκαυμάτων και πληγών, την δερματίτιδα, την θυλακίτιδα, τα σπυριά του δέρματος, την τερηδόνα και την ουλίτιδα.

                                                                                    Οι δικές μας κηραλοιφές, οι κρέμες προσώπου, οι κρέμες ματιών, τα γαλακτώματα σώματος, το βούτυρο χειλιών και τα βούτυρα σώματος περιέχουν αυτό το απίστευτο θαύμα της Φύσης και όλες μας οι κηραλοιφές παρέχουν πολλαπλές χρήσεις. Μπορείτε επίσης να παρασκευάσετε την δική σας κηραλοιφή με μελισσοκέρι απο απολεπίσματα και να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του. Το άρωμα του είναι μοναδικό γιατί αναδύεται ολόκληρη η Φύση.

                                                                                    Αποκτήστε το δικό σας μελλισοκέρι απο τον παρακάτω σύνδεσμο και "μαγειρέψτε" την δική σας κηραλοιφή ! 👇

                                                                                    Μελισσοκέρι απο τα Απολεπίσματα της Κηρήθρας - 100gr (57)

                                                                                      Μην διστάσετε να δοκιμάσετε ένα απο τα παρακάτω προϊόντα μας που περιέχουν αυτό το θαύμα που μας προσφέρει απλόχερα η Φύση 🌿👇

                                                                                      Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου "Ενυδατική & Αντιρυτιδική" - 60 ml (4)

                                                                                      Αντηλιακό Βούτυρο "Ενυδάτωση & Προστασία" (και για παιδιά) - 120ml (5)

                                                                                      Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                                                                                      Βούτυρο Σώματος για Έγκυες "Ραγάδες Κοιλιάς" - 120ml (19)

                                                                                      Γαλάκτωμα Σώματος C.Store - 250ml (20, 21, 22)

                                                                                      Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

                                                                                      Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι - 120ml (25)

                                                                                      Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                                                                      Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                                                                                      Κηραλοιφή Έκζεμα, Μασάζ, Αυπνίες & Ψωρίαση - 30ml (28)

                                                                                      Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Μύκητες - 30ml (29)

                                                                                      Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Ξηρότητα Κόλπου - 30ml (30)

                                                                                      Κηραλοιφή Θηλές - 30ml (31)

                                                                                      Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" Κατάλληλη για παιδιά - 30ml (32)

                                                                                      Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)

                                                                                      Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη - 30ml (34)

                                                                                      Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" - 30ml (35)

                                                                                      Κρέμα Ματιών "Ρυτίδες - Λεύκανση" - 15ml (36, 37)

                                                                                      Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                                                      Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                                      Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                                      Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                                                                                      Φυλάσσεται τα σκευάσματα σε σκιερό και δροσερό μέρος. 

                                                                                      Ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό

                                                                                      1. Αντισηπτικές
                                                                                      2. Αντιφλεγμονώδεις
                                                                                      3. Μαλακτικές
                                                                                      4. Επουλωτικές
                                                                                      5. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή και ελαστική δομή
                                                                                      • Μέντα

                                                                                       

                                                                                      Μέντα

                                                                                      Το αιθέριο έλαιο Peppermint διεγείρει και αναζωογονεί το σώμα και το μυαλό. Χάρη στη φρέσκια και ευχάριστη οσμή του, το αιθέριο έλαιο Peppermint είναι παραδοσιακά γνωστό ότι βοηθά στην καταπολέμηση της ναυτίας, της ασθένειας κίνησης και των πονοκεφάλων. Το ψυκτικό μέσο, το αιθέριο έλαιο Peppermint χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση από τον κνησμό.

                                                                                      Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                                                                      Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" Κατάλληλη για παιδιά - 30ml (32)

                                                                                      Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" - 30ml (35)

                                                                                      Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                                        • Μύρο

                                                                                        ΜύροΜύρο

                                                                                        Μυστικιστικό, το αιθέριο έλαιο του Μύρου διακρίνεται από την ισχυρή του ηρεμιστική και ανακουφιστική δράση στην ψυχή και το πνεύμα. Το αιθέριο έλαιο μύρου είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις αναγεννητικές του ιδιότητες και καθιστά δυνατή την παροχή φροντίδας για ευαισθητοποιημένο δέρμα. Καθαρισμός, το αιθέριο έλαιο Μύρου χρησιμοποιείται υπέροχα στις προετοιμασίες για το προβληματικό δέρμα.

                                                                                        • Πλούσιο σε αντι-μολυσματικά, αντιικά, αντιπαρασιτικά δραστικά συστατικά
                                                                                        • Πλούσιο σε αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά δραστικά συστατικά
                                                                                        • Ισχυρή επούλωση και αναγέννηση του δέρματος
                                                                                        • Βοήθεια στην ενδοκρινική ρύθμιση (φρένο του θυρεοειδούς), αναφροδισιακό

                                                                                          Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη βελτίωση των ακόλουθων καταστάσεων:

                                                                                          Διαταραχές του δέρματος: επιφανειακές πληγές, αποστήματα, λεκέδες δέρματος, έκζεμα, κοιλιακούς, δύσκολη επούλωση

                                                                                          Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                                                          Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                                          Λοσιόν Προσώπου κατά της Ακμής - 50ml (51)

                                                                                          Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

                                                                                            • Νερολί

                                                                                            Νερολί

                                                                                            Το πορτοκαλί ανθισμένο λουλούδι (Citrus aurantium (Néroli)) είναι καταπραϋντικό και μαλακτικό, αλλά και αναζωογονητικό και αναζωογονητικό. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους νεότερους, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά.

                                                                                            ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ

                                                                                            Ενυδατικό, αλλά και καταπραϋντικό, πορτοκαλί ανθισμένο νερό αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα. Αφήνει επίσης ένα πολύ ευχάριστο άρωμα. Αναζωογονώντας, φροντίζει πολύ το ξηρό, κουρασμένο, ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα. Είναι επίσης κατάλληλο για το δέρμα του μωρού, το οποίο καταπραΰνει και αναζωογονεί. Αντιθέτως, είναι επίσης ένας φίλος ώριμου δέρματος, τον οποίο αναγεννά και ασκεί.

                                                                                            ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

                                                                                            Πορτοκαλί λουλουδάτο λουλουδάτο νερό εφαρμόζεται ως σπρέι στο σώμα και το πρόσωπο, ή ως λοσιόν, με βαμβάκι σε ξηρές περιοχές και ερυθρότητα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες στη συνήθη κρέμα ημέρας. Αυτό το λουλουδάτο νερό φέρνει τα οφέλη του σε όλους τους τύπους δέρματος, αν μόνο για να δώσει μια ακτινοβόλος χροιά στο πρόσωπό σας.

                                                                                            Ενεργώντας στο δέρμα, πορτοκαλί άνθος λουλουδάτο νερό είναι επίσης για τα μαλλιά. Η χρήση του είναι τότε ιδιαίτερα απλή, δεδομένου ότι αρκεί να ψεκάσετε μερικές σταγόνες στα μαλλιά πριν το στυλ. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στα νύχια, αν είναι εύθραυστα.

                                                                                            SYNERGY

                                                                                            Για να έχετε μια ακτινοβόλο χροιά: φυτικά έλαια από βερίκοκο, θαλάσσιο buckthorn, buriti και καρότο, σκόνη urucum.

                                                                                            Για ξηρό δέρμα: υδροσόλες (λουλούδια) από χαμομήλι, καρότο, τριαντάφυλλο, φασκόμηλο και ρήβες.

                                                                                            Για λιπαρές και επιδερμικές επιδερμίδες: υδροσόλες από ρωμαϊκό χαμομήλι, δεντρολίβανο με βερβενονόνη και λεβάντα.

                                                                                            Για ευαίσθητες επιδερμίδες: γεράνι, ροζέ και υδροσόλες λεβάντας.

                                                                                            Για τσαλακωμένο δέρμα: κέδρος, λεβάντα, δεντρολίβανο, ροζ και υδροσόλες άνθη ασβέστη.

                                                                                            Για να ηρεμήσετε τους ερεθισμούς: υδροσόλ της ροκρόζης.

                                                                                            Ενεργώντας στο δέρμα, πορτοκαλί άνθος λουλουδάτο νερό είναι επίσης για τα μαλλιά. Η χρήση του είναι τότε ιδιαίτερα απλή, δεδομένου ότι αρκεί να ψεκάσετε μερικές σταγόνες στα μαλλιά πριν το στυλ.

                                                                                            Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στα νύχια, αν είναι εύθραυστα.

                                                                                            Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                                            Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Ανάπλαση & Επούλωση" - 100ml (49)

                                                                                            Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 100ml (50)

                                                                                            Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

                                                                                            Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

                                                                                            Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                                                            Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                                              • Περγαμόντο FCF

                                                                                              Περγαμόντο FCF

                                                                                              Οι ιδιότητες του αιθέριου πετρελαίου από περγαμόντο μπορούν να εξηγηθούν από τις δραστικές ενώσεις που υπάρχουν στο ξύσμα Citrus aurantium ssp. bergamia

                                                                                              Αντισπασμωδικές

                                                                                              Η linalool που περιέχεται στο αιθέριο έλαιο περγαμόντου εμπλέκεται στη συστολή των λείων και ραβδωτών μυών: έχει μια ανταγωνιστική δράση στα μόρια που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία, η οποία βοηθά στην ηρεμία των σπασμών. Η παρουσία του οξειδίου του λινυλίου ολοκληρώνει τη δράση του.

                                                                                              Αντιβακτηριακό, αντισηπτικό

                                                                                              Η Linalool, πάλι, έχει μια γνωστή βακτηριοκτόνο, αντιμυκητιακή και παρασιτοκτόνο δράση. Επιπλέον, το λιμονένιο που περιέχεται στο έλαιο έχει επίσης βακτηριοκτόνες και αντιμυκητικές ιδιότητες, ειδικά όταν χρησιμοποιείται στη διάχυση.

                                                                                              Κερματικό, πεπτικό και καθαρτικό

                                                                                              Το αιθέριο έλαιο Bergamot περιέχει λιμονένιο το οποίο δρα άμεσα στην γαστρική κινητικότητα (αυτή η ικανότητα του στομάχου να κινηθεί για να βελτιστοποιήσει τις διεργασίες πέψης και απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών κατά μήκος του λεπτού εντέρου). Έχει επίσης δραστηριότητα χολερυθ ίας και χολαγόγγου, δηλαδή ότι προωθεί την παραγωγή χολής από το ήπαρ και την απελευθέρωσή του στο έντερο, βελτιώνοντας έτσι την πέψη λιπαρών ουσιών. Τέλος, έχει μια καρμίνια δράση, δηλαδή που προάγει την αποβολή των εντερικών αερίων, μειώνοντας παράλληλα την παραγωγή τους.

                                                                                              Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                                              Λαδάκι Αχίλλειας για Πανάδες "24ωρο" - 50ml (44)

                                                                                              Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 100ml (50)

                                                                                              Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                                                              Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                                                • Πεύκο

                                                                                                Πεύκο

                                                                                                Με το φρέσκο άρωμα του δάσους και του πεύκου, το αιθέριο έλαιο του σκωτσέζικου πεύκου είναι υπέροχο σε διάχυση. Αναζωογονητικό και αναζωογονητικό, το αιθέριο έλαιο σκωτικής πεύκου ενισχύει το σώμα και διεγείρει το μυαλό. Αναζωογονητικό, το αιθέριο έλαιο του σκωτσέζικου πεύκου είναι επίσης φημισμένο για να απελευθερώσει την αναπνοή.

                                                                                                Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" Κατάλληλη για παιδιά - 30ml (32)
                                                                                                  • Πορτοκάλι dist

                                                                                                  Πορτοκάλι dist AE.

                                                                                                  Ηρεμιστικό, το αιθέριο έλαιο γλυκού πορτοκαλιού παρέχει πραγματική ευεξία και καταπραΰνει την ένταση. Αναζωογονώντας, το γλυκό Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι μεταφέρει καλό χιούμορ και αισιοδοξία. Στη διάχυση, το αιθέριο έλαιο του Sweet Orange συμβάλλει στην καταπολέμηση των διαταραχών του ύπνου. Με ένα γλυκό και φρουτώδες άρωμα, το αιθέριο έλαιο του Sweet Orange συνδυάζεται απαλά με πολλά λάδια, ιδιαίτερα ξυλώδη και πικάντικα

                                                                                                  Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                                                                                  Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

                                                                                                    • Πρίμουλα

                                                                                                    Πρίμουλα

                                                                                                    Το μητρικό βάμμα Primrose officinale (Primula officinalis) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την καταπραϋντική και απογοητευτική δράση του στην αναπνευστική οδό.

                                                                                                    Αυτό το βάμμα είναι γνωστό στη φυτική ιατρική για να ηρεμήσει τον βήχα και τη βρογχίτιδα.

                                                                                                    Το πρωτόγαλο μητρικό βάμμα θα αυξήσει τη σιαλική έκκριση και την παραγωγή μαλακτικής βρογχικής βλέννας.

                                                                                                    Η κούκος που αναγγέλλει την άνοιξη είναι κάτι περισσότερο από ένα νόστιμο λουλούδι στη σαλάτα και μαλάκωμα των βρόγχων, η ρίζα της είναι επίσης ένας εξαιρετικός ενεργοποιητής των αδενικών εκκρίσεων, κυρίως του σάλιου και των βρογχικών. Μπορεί επίσης να δράσει για το φαινόμενο της ξηροστομίας.

                                                                                                    Αυτό το οργανικό φυτικό εκχύλισμα, νωπό και μη κατεψυγμένο, διαβρέχεται σε γυάλινες φιάλες.

                                                                                                    Σε εξωτερική χρήση:

                                                                                                    Τριβές, ρωγμές, σκασμένα δέρματα, τσιμπήματα εντόμων
                                                                                                    Αιματοειδή, μώλωπες, διαστρέμματα, ουρική αρθρίτιδα (πόνος)

                                                                                                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                                                    Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                                                                    Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                                                      • Πρόπολη "Ακατέργαστη"

                                                                                                      Πρόπολη "Ακατέργαστη"

                                                                                                      Εξωτερική χρήση

                                                                                                      • Αντιμετωπίστε τον έρπητα των γεννητικών οργάνων και την κολπίτιδα. θεραπεία της ουλίτιδας. επιταχύνουν την επούλωση τραυμάτων στο στοματικό βλεννογόνο. αποτρέψτε τη φθορά των δοντιών.
                                                                                                      • Συμβάλλετε στην επούλωση εγκαυμάτων, τραυμάτων και παθήσεων του δέρματος ή των βλεννογόνων (ιδιαίτερα των λοιμώξεων του στόματος και του λαιμού).
                                                                                                        Εσωτερική χρήση
                                                                                                        • Πρόληψη και θεραπεία λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, αντιμετώπιση ακροχορδώνων.
                                                                                                        • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα.

                                                                                                          Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                                                                                                          Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη - 30ml (34)

                                                                                                          Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                                                                          Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                                                          Πρόπολη "Ακατέργαστη" - 30gr (63)

                                                                                                          Πρόπολη Βάμμα - 50ml (64)

                                                                                                            • Ροδόνερο

                                                                                                            Ροδόνερο

                                                                                                            Το ροζέ είναι ένα προϊόν θαύματος που θα μπορούσε να ανατρέψει την καθημερινή σας ζωή. Οι αρετές του είναι πολλαπλές και θα σας επιτρέψουν να απαλλαγείτε από πολλά προϊόντα που αποτελούνται από χημικούς παράγοντες επικίνδυνους για το δέρμα. Σας λέμε όλα.

                                                                                                            Με την εφαρμογή νερού τριαντάφυλλου κάθε μέρα στο πρόσωπό σας, θα καταπολεμήσετε αποτελεσματικά την εμφάνιση των ρυτίδων. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, θα βοηθήσει να αποκρούσει τη γήρανση του δέρματος, ενώ κρύβει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το ροζέ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των ραγάδων.

                                                                                                            Το νερό μπορεί πραγματικά να θεραπεύσει τις ουλές ή τις πληγές. Με σεβασμό στο ευαίσθητο δέρμα, θα σας συνιστούμε και το τριαντάφυλλο σε περίπτωση ακμής για να φροντίσετε το πρόσωπο. Οι αντιβακτηριδιακές και θεραπευτικές του ιδιότητες θα είναι επίσης αποτελεσματικές έναντι των πληγών και των ελκών του δέρματος.

                                                                                                            Αφού ξοδεύετε μια μέρα στον ήλιο, φροντίστε το δέρμα σας. Επομένως, το ροζέ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί καταπολεμά τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου στο δέρμα. Βάλτε το τριαντάφυλλο σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε το σε όλα τα μέρη του σώματος που έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Θα σας καθησυχάσει αμέσως.

                                                                                                            Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί με πρησμένα μάτια, το τριαντάφυλλο μπορεί να κάνει θαύματα. Βγάλτε τα βαμβακερά με τριαντάφυλλο νερό που κρατάτε δροσερό. Βάλτε αυτά τα βαμβακερά στα μάτια σας και αφήστε να ενεργήσουν. Σε λίγα λεπτά, τα μάτια σας θα ξεφουσκώσουν και οι μαύροι κύκλοι, αν έχετε, θα εξασθενίσουν.

                                                                                                            Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8)

                                                                                                            Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                                                                                                            Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                                                            Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                                                            Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                                                                                            Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                                                                                            Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (54)

                                                                                                            Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 50ml (55)

                                                                                                            Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                                                            Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                                                                                                            Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                                                                                                              • Σανδαλόξυλο

                                                                                                              Σανδαλόξυλο

                                                                                                              Οι ιδιότητες του αιθέριου ελαίου του λευκού σανταλόξυλου εξηγούνται από την παρουσία ενεργών συστατικών που υπήρχαν αρχικά στο ξύλο του Santalum album.

                                                                                                              Οι αλκοόλες σεσκιτερπενίου στο έλαιο προκαλούν καρδιακή διέγερση και ένα ήπιο υπερτασικό αποτέλεσμα. Αυτό προκαλεί μια λογική μείωση των αγγείων και ταυτόχρονα ένα αποσυμφορητικό αποτέλεσμα, πολύ χρήσιμο όταν το αίμα συλλέγεται με απόφραξη της κυκλοφορίας του, σε περίπτωση θρόμβωσης ή μηχανικού ελαττώματος (για παράδειγμα, κιρσών). 

                                                                                                               

                                                                                                              Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Αντρικό" - 60ml (10)

                                                                                                              Αφρόλουτρο Σανδαλόξυλο - 250ml (15)

                                                                                                              Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

                                                                                                                • Γάλα Γαϊδάρας

                                                                                                                Γάλα Γαϊδάρας

                                                                                                                Περιέχοντας πολλές βιταμίνες, το γαϊδούρι γάλα είναι ένας φυσικός αντι-γήρανσης σύμμαχος. Διατηρεί τη νεολαία του δέρματος, καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος, μειώνει εμφανώς τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα πιο απαλό.

                                                                                                                Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, είναι γνωστό ότι τονώνει και μαλακώνει το δέρμα. Έτσι, το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα το εκτιμά ιδιαίτερα επειδή έχει την ιδιαιτερότητα της ανακούφισης και εξάλειψης των συναισθημάτων στεγανότητας.

                                                                                                                Το γάλα γαϊδάρου έχει επίσης ιδιότητες ενυδάτωσης και εξισορρόπησης, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

                                                                                                                Τέλος, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, απαραίτητη για την ελαστικότητα και τη σταθερότητα της επιδερμίδας. Βοηθά έτσι στην βαθιά αναγέννηση του δέρματος.

                                                                                                                Σαπούνι Γάλα Γαϊδάρας & Μέλι bio - 100gr (69)

                                                                                                                  • Σησαμέλαιο

                                                                                                                  Σησαμέλαιο

                                                                                                                  Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, το σησαμέλαιο συμμετέχει στην αναγέννηση των κυττάρων. Καταπραϋντικό και θρεπτικό, χρησιμοποιείται στο δέρμα όπως στα μαλλιά.

                                                                                                                  Πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα, το σησαμέλαιο αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα. Η βιταμίνη Ε, η λεκιθίνη και η σεσαμολίνη είναι όλα τα φυσικά αντιοξειδωτικά που αποτελούν μέρος της σύνθεσης του σησαμελαίου και επομένως προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση του δέρματος, ειδικά σε περίπτωση έκθεσης στον ήλιο. Είναι πάντα σκόπιμο να έχει το σησαμέλαιο στο σπίτι: εκτός από τις καλλυντικές του ιδιότητες, ανακουφίζει, στα μασάζ, τον πόνο στις αρθρώσεις.

                                                                                                                  Αναζωογονητικό, μαλακτικό και ενυδατικό, το σησαμέλαιο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ερεθισμένο ή ξηρό δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της ή να αναμιχθεί με άλλο φυτικό έλαιο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αντιγηραντική θεραπεία στο πρόσωπο.

                                                                                                                  Κερί μαλλιών με Jojoba "Women & Men" - 50ml (24)

                                                                                                                    • Σιτάρι

                                                                                                                    Σιτάρι

                                                                                                                    Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, το έλαιο φύτρου σιταριού είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες, βοηθά στην θεραπεία και θρέφει τα μαλλιά.

                                                                                                                    Το έλαιο φύτρων σίτου είναι πηγή βιταμίνης Ε, απαραίτητα λιπαρά οξέα (πολυακόρεστα και ωμέγα 6), αλλά και καροτενοειδή και βιταμίνη Κ. Με ευχάριστη οσμή δημητριακών, είναι επίσης πολύ ευχάριστο στην αφή.

                                                                                                                    Προστατευτικό και θρεπτικό, έλαιο φύτρου σιταριού αποτρέπει τη γήρανση και την απώλεια ελαστικότητας στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προσοχή σε ξηρό ή ακόμα και πολύ ξηρό δέρμα και προωθεί την επούλωση.

                                                                                                                    Εάν είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πετρέλαιο για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τον ήλιο και ως αντιγηραντική θεραπεία. Στην κρέμα, στο χαλαρωτικό βάλσαμο ή σε μάσκα, καθαρή ή μεικτή, θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας. Μην διστάσετε να το εφαρμόσετε, εξάλλου, σε χαραγμένα χείλη.

                                                                                                                    Αντηλιακό Βούτυρο "Ενυδάτωση & Προστασία" (και για παιδιά) - 120ml (5)

                                                                                                                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                                                                        • Σιτρονέλλα

                                                                                                                        Σιτρονέλλα

                                                                                                                        Με ένα στέλεχος με αρωματικές ιδιότητες, το λεμόνι είναι επίσης ένα φαρμακευτικό φυτό, χάρη στα φύλλα του με πολλαπλά οφέλη. Αντιπλημμυρικό, αντιβακτηριακό, ηρεμιστικό, χαλαρωτικό, αντιμετωπίζει διάφορες παθολογίες, όπως πεπτικές διαταραχές, ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη και πυρετό, πνευματική κόπωση, αρθρικό και ρευματικό πόνο. Το λεμονόχορτο λέγεται επίσης ότι συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

                                                                                                                        Ανακούφιση από πόνο: μετριάζει πόνο στις αρθρώσεις (αρθρίτιδα), ρευματισμούς.

                                                                                                                        Μυοχαλαρωτικό: θεραπεία των διαστρέμματα, τενοντίτιδα και επιμηκύνσεις.

                                                                                                                        Τονωτικό: σε περίπτωση πυρετού κατάστασης ή κούρασης, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής.

                                                                                                                        Απωθητική δράση: ενάντια στα έντομα και κυρίως στα κουνούπια.

                                                                                                                        Εντομοαπωθητικό Σπρέι 4 Ελαίων (και για παιδιά) - 100 ml (23)

                                                                                                                          • Σοκολάτα

                                                                                                                          Σοκολάτα

                                                                                                                          Τα οφέλη της σοκολάτας από το δέρμα

                                                                                                                          Αλλά ποια είναι τα οφέλη της σοκολάτας στο δέρμα; Θα εκπλαγείτε από όλες τις αρετές που μπορεί να έχει για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και ξηρών προβλημάτων του δέρματος.

                                                                                                                          Σοκολάτα, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό

                                                                                                                          Οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Για να καταπολεμήσετε τις ελεύθερες ρίζες, πρέπει όχι μόνο να έχετε μια δίαιτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αλλά και να φροντίζετε το δέρμα σας με προϊόντα που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Η σοκολάτα αποτελείται από πολυφαινόλες, ουσίες που προστατεύουν το δέρμα από προσβολή και ιδιαίτερα από αυτές τις ελεύθερες ρίζες. Με την εφαρμογή της σοκολάτας στο δέρμα, όχι μόνο επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος αλλά και απολαμβάνει τέλεια επιδερμίδα και καθαρό δέρμα.

                                                                                                                          Νέα θρεπτική δραστική ουσία για το δέρμα

                                                                                                                          Στο μπαρ σοκολάτας, βρίσκουμε το περίφημο βούτυρο κακάο. Και ποιος λέει βούτυρο, λέει ότι τρέφει για το δέρμα! Επομένως, μια μάσκα σοκολάτας επανυδατώνει την επιδερμίδα. Η σοκολάτα βρίσκεται σε πολλά μαλακτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως βάλσαμα για τα χείλη ή κρέμες σώματος. Η σοκολάτα έχει αποκαταστατικές και θρεπτικές ιδιότητες για το δέρμα. Θα βρείτε ενυδατωμένο, προστατευμένο, θρεπτικό, επισκευασμένο και πιο εύπλαστο δέρμα. Θα ήταν κρίμα να μην επωφεληθούμε από αυτό!

                                                                                                                          Ένα ιδανικό φαγητό για τη σύσφιξη του δέρματος

                                                                                                                          Η σοκολάτα είναι ένα φαγητό επιλογής για κρέμες σώματος, αλλά όχι μόνο για τις θρεπτικές της ιδιότητες! Πράγματι, όσο πιο περίεργη είναι, η σοκολάτα περιέχει επίσης καφεΐνη, ένα στοιχείο που εκτιμάται πολύ για τη διαγραφή και τη σύσφιξη του δέρματος. Μια θεραπεία εμπλουτισμένη με σοκολάτα μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση ορισμένων ενοχλήσεων όπως η κυτταρίτιδα ή τα ραγάδες. Επομένως, η σοκολάτα έχει σημαντικές ιδιότητες υγείας και αισθητικής. Ας δούμε πώς να κάνετε μια επεξεργασία σοκολάτας!

                                                                                                                          Αφρόλουτρο Σοκολάτα - 250ml (16)

                                                                                                                          Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                                                                                                                            • Σταφυλέλαιο

                                                                                                                            Σταφυλέλαιο

                                                                                                                            Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το έλαιο σταφυλιού είναι ένα αποτελεσματικό αντιγηραντικό προϊόν. Μαλακτικό και ενυδατικό, είναι επίσης κατάλληλο για ξηρό δέρμα. Αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την λάμψη στα μαλλιά.

                                                                                                                            Τι είναι το κραμβέλαιο;

                                                                                                                            ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

                                                                                                                            Είτε στην κουζίνα είτε στο μπάνιο, το κραμβέλαιο έχει όλα! Εκχυλίζεται (όπως υποδηλώνει και η ονομασία του) με συμπίεση κρύο από σπόρους σταφυλιών, είναι πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα, συμπεριλαμβανομένων των ωμέγα 6 και 9. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες και ως εκ τούτου η βιταμίνη Ε καθιστά ένα ενυδατικό έλαιο και προστατεύει το δέρμα, επιπλέον των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων.

                                                                                                                            ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ

                                                                                                                            Για να καταπολεμήσετε τη γήρανση του δέρματος, θρέψτε το ξηρό δέρμα ή ενυδατώστε το λιπαρό δέρμα, μπορείτε λοιπόν να σκεφτείτε το έλαιο σταφυλιού και την αναγεννητική του δράση. Βρίσκει επίσης τη χρησιμότητά της στην επισκευή των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών. Ιδιαίτερα ελαφρύ, λάδι από κραμβέλαιο διεισδύει εύκολα στο δέρμα.

                                                                                                                            Τα οφέλη από το έλαιο σταφυλιού για το δέρμα

                                                                                                                            ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

                                                                                                                            Καθαρό ή σε συνδυασμό με άλλα φυτικά έλαια, το έλαιο σταφυλιού είναι ο φίλος του ώριμου, λιπαρού ή κατεστραμμένου δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης των κυττάρων και τη μείωση των ρυτίδων που έχουν ήδη εγκατασταθεί. Η αποτρίχωση, το έλαιο των σπόρων σταφυλιού είναι επίσης τέλειο ως απολέπιση σώματος, συνδυασμένο για παράδειγμα με σκόνη ελαιολάδου (50 ml πετρελαίου για ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη). Το δέρμα σας θα ανακτήσει έτσι την απαλότητα, την ευκαμψία και την ελαστικότητα. Τίποτα δεν σας εμποδίζει, επιπλέον, να ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας στο μπάνιο σας.

                                                                                                                            Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα - 100ml (45)

                                                                                                                              • Σύμφυτο

                                                                                                                              Σύμφυτο

                                                                                                                              Το σύμφυτο είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται από την Αρχαιότητα. Έχει αποδείξει τις αρετές της στην ανανέωση των δερματικών κυττάρων και μυών, συμμετέχοντας ενεργά στην επούλωση καταγμάτων, διαστρεμμάτων και άλλων επιμηκύνσεων. Το Comfrey είναι επίσης πολύ χρήσιμο στην δερματολογία. Το όνομά του προέρχεται από τη λατινική ομόνοια, που σημαίνει την παγίωση καταγμάτων ή τη θεραπεία πληγών.

                                                                                                                              Το αιθέριο έλαιο σύμφυτο έχει ιδιότητες αιμοστατικά που μπορούν να σταματήσουν την αιμορραγία και την αιμορραγία, αντι-φλεγμονώδη, επούλωση.

                                                                                                                              Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                                                                                              Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                                                                              Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι - 120ml (25)

                                                                                                                                • Τεϊόδεντρου

                                                                                                                                Τεϊόδεντρου

                                                                                                                                Κυρίως γνωστή για τις αντι-ιικές, αντιμυκητιασικές και αντισηπτικές ιδιότητές του, το αιθέριο έλαιο τσαγιού (ή τσαγιού) είναι απαραίτητο για όλα τα δερματικά προβλήματα και ιδιαίτερα για τις μολύνσεις ζύμης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, για την καταπολέμηση μικρών ακαθαρσιών και σπυριών. Ένα αιθέριο έλαιο που πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας, για να καλύψετε όλες τις πιθανότητες. Ανακαλύψτε τα οφέλη και τις συμβουλές μας για καθημερινή χρήση.

                                                                                                                                • καθαρισμός
                                                                                                                                • Φλεβικό και λεμφατικό αποσυμφορητικό
                                                                                                                                • καθαρισμός
                                                                                                                                • τόνωση

                                                                                                                                  Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8)

                                                                                                                                  Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                                                                                                                                  Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Αντρικό" - 60ml (10)

                                                                                                                                  Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                                                                                                                  Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                                                                                                                                  Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Μύκητες - 30ml (29)

                                                                                                                                  Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος - 50ml (38)

                                                                                                                                  Λοσιόν Προσώπου κατά της Ακμής - 50ml (51)

                                                                                                                                    • Τίλιο

                                                                                                                                    Τίλιο

                                                                                                                                    Καταπραϋντική και ηρεμιστική, αυτή η υδροζόλη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη σύνθεση της φροντίδας για ευαίσθητο ή λεπτό δέρμα. Είναι επίσης γνωστό ως ενεργό για να ελαφρύνει και να λαμπρύνει την επιδερμίδα, και χρησιμοποιείται υπέροχα για να προετοιμάσει τις θεραπείες για να ομορφύνει τα μαλλιά.

                                                                                                                                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39)

                                                                                                                                    Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                                                                                                    Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                                                                                      • Τριαντάφυλλο

                                                                                                                                      Τριαντάφυλλο

                                                                                                                                      Το αιθέριο έλαιο αυξάνεται, με τη σύστασή του στις μονοτερπενικές αλκοόλες (nerol, citronnellol και geraniol), είναι σε θέση να ενυδατώνει και να αναγεννά ξηρό ή φυλλώδες δέρμα, να σφίγγει και να στεγνώνει τους ιστούς, γεγονός που μπορεί να διευκολύνει επούλωση. Βοηθά επίσης να σταματήσει η ροή του αίματος (αιμοστατική).

                                                                                                                                      Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο" - 60ml (8)

                                                                                                                                      Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                                                                                                                                      Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Τριαντάφυλλο - 250ml (20)

                                                                                                                                      Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus - 50ml (40)

                                                                                                                                      Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Σύσφιξη & Αντιγήρανση" - 100ml (50)

                                                                                                                                          • Τσουκνίδα

                                                                                                                                          Τσουκνίδα

                                                                                                                                          Η τσουκνίδα είναι ένα φυτό με πολλές αρετές, οι οποίες δρουν σε όλο το μεταβολισμό. Τα φύλλα του έχουν διουρητικές ιδιότητες και μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις, ενώ η ρίζα του αντιμετωπίζει πολλές διαταραχές. Διαφέρει ελαφρώς από την καύση της τσουκνίδας.

                                                                                                                                          Η τσουκνίδα προσφέρει στυπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
                                                                                                                                          Αυτό το φυτό καταπραΰνει τις οδυνηρές αρθρώσεις. συμπληρώνει τις παραδοσιακές θεραπείες για φλεγμονώδεις ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. δρα ως προληπτική αποστράγγιση, μειώνει τη νεφρική λιθίαση. ρυθμίζει τις διαταραχές εκκένωσης των αδενωμάτων του προστάτη. εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού. μειώνει την αιμορραγία και την αιμορροφιλία.

                                                                                                                                          Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)

                                                                                                                                          Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά - 250ml (65)

                                                                                                                                          Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά - 250ml (66)

                                                                                                                                          Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά - 250ml (67)

                                                                                                                                            • Υλανγκ Υλάνγκ

                                                                                                                                            Υλανγκ Υλάνγκ

                                                                                                                                            Το αιθέριο έλαιο του ylang-ylang είναι ιδιαίτερα ευχάριστο σε διάχυση και οσφρησία, γιατί κρύβει ένα έντονο και πλούσιο άρωμα. Αυτό το λάδι είναι γνωστό για τις ιδιότητες διέγερσης και αναζωογόνησης του. Χρησιμοποιείται επίσης για να δώσει δύναμη και λάμψη στα μαλλιά ή για να αναζωογονήσει το δέρμα.

                                                                                                                                            Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" - 100ml (52)

                                                                                                                                              • Υπερικό

                                                                                                                                              Υπερικό

                                                                                                                                               

                                                                                                                                              Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι - 120ml (25)

                                                                                                                                              Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος - 50ml (26)

                                                                                                                                              Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου) - 30ml (27)

                                                                                                                                              Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα - 120ml (33)

                                                                                                                                              Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" - 100ml (52)

                                                                                                                                                • Φασκόμηλο

                                                                                                                                                Τσάι Φασκόμηλο

                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Λιπαρά Μαλλιά" - 100ml (47)

                                                                                                                                                Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)

                                                                                                                                                Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                                                                                                Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά - 250ml (66)

                                                                                                                                                  • Φράουλα

                                                                                                                                                  Φράουλα

                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                  Αφρόλουτρο Φράουλα - 250ml (17)

                                                                                                                                                  Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα & Φράουλα - 15ml (18)

                                                                                                                                                    • Φυτική Γλυκερίνη

                                                                                                                                                    Φυτική Γλυκερίνη

                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                    Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες" - 50ml (39) 

                                                                                                                                                    Οδοντόπαστα "Φυτική" Πρόπολη & Μαστίχα Χίου (και για παιδιά) 120ml (58)

                                                                                                                                                    Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (61)

                                                                                                                                                    Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες" - 50ml (62)

                                                                                                                                                      • Φυτικός Γαλακτωματοποιητής:

                                                                                                                                                      Ο φυτικός γαλακτωματοποιητής χρησιμοποιείται κυρίως για τις ιδιότητες του ώς μαλακτικό μαλλιών και είναι ιδανικός για την παρασκευή σαμπουάν, για κρέμες και μάσκες για τα μαλλιά. Πράγματι, συνδέοντας τις ίνες των μαλλιών, το BTMS διευκολύνει την απομάκρυνση και αφήνει τα μαλλιά μαλακά και μεταξένια. Χάρη στη συγγένειά του με την κερατίνη μαλλιών, μειώνει τη στατική επίδραση που παρατηρείται κατά το βούρτσισμα. Καλύτερα untangled, τα μαλλιά σπάει λιγότερο, γίνεται πιο λαμπερό και μαλακότερο. Το BTMS δεν απαιτεί οξίνιση κατά την εφαρμογή του.

                                                                                                                                                        Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες" - 250ml (56)

                                                                                                                                                        Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (42)

                                                                                                                                                        Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση" - 120 ml (43)

                                                                                                                                                          • Χαμομήλι

                                                                                                                                                          Χαμομήλι 

                                                                                                                                                          After Sun "Ανακούφιση & Ενυδάτωση" (και για παιδιά) - 120ml (2)

                                                                                                                                                          Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό" - 60ml (9)

                                                                                                                                                          Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Χαμομήλι - 250ml (21)

                                                                                                                                                          Γαλάκτωμα Σώματος Λεβάντα & Χαμομήλι "Παιδιά" - 250ml (22)

                                                                                                                                                          Κηραλοιφή Έκζεμα, Μασάζ, Αυπνίες & Ψωρίαση - 30ml (28)

                                                                                                                                                          Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" Κατάλληλη για παιδιά - 30ml (32)

                                                                                                                                                          Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη - 30ml (34)

                                                                                                                                                          Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (36)

                                                                                                                                                          Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες & Λεύκανση" - 15ml (37)

                                                                                                                                                          Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα - 30ml (41)

                                                                                                                                                          Λοσιόν Μαλλιών για Ψωρίαση (Ξηροδερμία, Έκζεμα) - 100ml (46)

                                                                                                                                                          Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Λιπαρά Μαλλιά" - 100ml (47)

                                                                                                                                                          Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (59)

                                                                                                                                                          Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγή (Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες) - 20ml (60)

                                                                                                                                                              Αφήστε ένα σχόλιο