Δείτε τον κατάλογο παρακάτω και επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.

Ονοματεπώνυμο:

Κινητό:

Email (Προαιρετικά):

Διεύθυνση:

Ταχυδρομικός κώδικας & πόλη:

Τρόποι πληρωμής:

Γράψτε μου τους αριθμούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και την ποσότητα. Για παράδειγμα: Νούμερο 4 ποσότητα 2, Νούμερο 18 ποσότητα 1, κτλ...

Κατάλογος VAITSI Cosmetics 

ΠΡΟΣΩΠΟ

ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ

4. Κρέμα Προσώπου Ημέρας ETERNITY

60 ml / 40 €

Εξαιρετική ως βάση πριν το μακιγιάζ, 24ωρη, αντηλιακή (max.30), αντιρυτιδική, για το πόδι της χήνας, βαθιάς θρέψης, αντιγηραντική, αναπλαστική. Εφαρμόστε την με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ελέγξτε την ποσότητα που χρειάζεστε σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος. Για να λειτουργήσουν οι αντηλιακές ιδιότητες απλώστε την 10 λεπτά πριν εκτεθείτε στο φώς της ημέρας. Προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων και κηλίδων που προκαλούνται απο τον ήλιο. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

40. Κρέμα Προσώπου Νυκτός 45 Plus

50 ml / 45 €

Κρέμα Προσώπου βαθιάς θρέψης με ιδιότητες αντιγηραντικές, συσφικτικές και καταπραυντικές. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για ώριμα αφυδατωμένα δέρματα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Τα αιθέρια έλαια που βρίσκονται μέσα σε αυτήν την κρέμα επηρεάζουν θετικά τις σκέψεις και το νου.

Εφαρμόστε την καθημερινά σε καθαρό και στεγνό δέρμα αποκλειστικά τις βραδινές ώρες.

Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ & ΠΑΝΑΔΕΣ

39. Κρέμα Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Πανάδες"

50 ml / 45 €

Κρέμα Προσώπου βαθιάς θρέψης με ιδιότητες επουλωτικές, καταπραυντικές και λευκαντικές. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Ιδανική για θαμπές αφυδατωμένες επιδερμίδες και για επιδερμίδες με διχρωμίες, κηλίδες και πανάδες.

Εφαρμόστε την καθημερινά σε καθαρό και στεγνό δέρμα αποκλειστικά τις βραδινές ώρες.

Συνδυάστε την με τον ορό προσώπου νυκτός Νο 62 για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

44. Λαδάκι Αχίλλειας για Πανάδες "24ωρο"

50 ml / 25 €

(Λευκαντικές, Ενυδατικές & Επουλωτικές Ιδιότητες). Φόρμουλα που εξαλείφει άμεσα και αποτελεσματικά τις πανάδες που προκαλούνται απο τον ήλιο. Ανακινήστε και εφαρμόστε το πρωί και βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ιδανικό για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες.

61. Ορός Προσώπου Ημέρας "Λεύκανση & Διχρωμίες"

50 ml / 45 €

Φόρμουλα που λευκαίνει την επιδερμίδα του προσώπου και επαναφέρει ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο την χαμένη λάμψη. Εξουδετερώνει σταδιακά και αποτελεσματικά διχρωμίες, κηλίδες και πανάδες. Ανακινήστε κάθε φορά το φιαλίδιο πριν απο κάθε χρήση και εφαρμόστε τον οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε μάγουλα, μέτωπο και πηγούνι.

Με τα δάχτυλα σας κάντε ένα ελαφρύ μασάζ για δύο λεπτά στο πρόσωπο με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις και επιμένετε στα σημεία με τις δερματικές αποχρώσεις.

Εν συνεχεία εφαρμόστε την αντηλιακή ενυδατική κρέμα No 4 για την αποφυγή νέων κηλίδων και πανάδων. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών

62. Ορός Προσώπου Νυκτός "Λεύκανση & Διχρωμίες"

50 ml / 45 €

Φόρμουλα που λευκαίνει την επιδερμίδα του προσώπου και επαναφέρει ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο την χαμένη λάμψη. Εξουδετερώνει σταδιακά και αποτελεσματικά διχρωμίες, κηλίδες και πανάδες. Ανακινήστε κάθε φορά το φιαλίδιο πριν απο κάθε χρήση και εφαρμόστε τον αποκλειστικά τις βραδινές ώρες σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε μάγουλα, μέτωπο και πηγούνι.

Με τα δάχτυλα σας κάντε ένα ελαφρύ μασάζ για δύο λεπτά στο πρόσωπο με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις και επιμένετε στα σημεία με τις δερματικές αποχρώσεις.

Εν συνεχεία εφαρμόστε την αντηλιακή ενυδατική κρέμα No 4 για την αποφυγή νέων κηλίδων και πανάδων. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ

49. Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Ανάπλαση & Επούλωση"

100 ml / 30 €

Φόρμουλα που αναζωογονεί, επουλώνει, αναπλάθει και αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ανακινήστε και εφαρμόστε την πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Με ανοδικές κυκλικές κινήσεις απλώστε την και κάντε μασάζ για περίπου 2 λεπτά. Εν συνεχεία χρησιμοποιήστε την ενυδατική σας κρέμα.

50. Λοσιόν Προσώπου 24ωρη "Σύσφιξη & Αντιγήρανση"

100 ml / 30 €

Φόρμουλα που αναζωογονεί, συσφίγγει, προλαμβάνει και καταπολεμά την γήρανση των κυττάρων του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ανακινήστε και εφαρμόστε την πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις απλώστε την και κάντε μασάζ για περίπου 2 λεπτά. Εν συνεχεία χρησιμοποιήστε την ενυδατική σας κρέμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

54. Μάσκα Αργίλου Μύρο "Σύσφιξη & Αντιγήρανση"

50 ml / 20 €

Για ώριμες επιδερμίδες. Μάσκα που προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση, ανάπλαση κυττάρων, σύσφιξη και επούλωση. Απομακρύνει απο το δέρμα σκόνη, μαύρα στίγματα και υπολείμματα μακιγιάζ. Εφαρμόστε την μάσκα σε ολόκληρο το πρόσωπο σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Ξεβγάλτε σε 20 λεπτά και σκουπίστε την επιδερμίδα ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

55. Μάσκα Αργίλου Πορτοκάλι "Σύσφιξη & Αντιγήρανση"

50 ml / 25 €

Για ώριμες επιδερμίδες. Μάσκα που προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση, λεύκανση, ανάπλαση κυττάρων, σύσφιξη και επούλωση. Απομακρύνει απο το δέρμα σκόνη, μαύρα στίγματα και υπολείμματα μακιγιάζ. Εφαρμόστε την μάσκα σε ολόκληρο το πρόσωπο σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Ξεβγάλτε σε 20 λεπτά και σκουπίστε την επιδερμίδα ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

*Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού χωρίς κουμαρίνες έχει υπέροχο άρωμα και μοναδικές ιδιότητες για την επιδερμίδα του προσώπου. Η συγκεκριμένη μάσκα διατίθεται ανάλογα με την διαθεσιμότητα του αιθέριου ελαίου. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

ΑΚΜΗ

38. Κρέμα Προσώπου Ακμή, Κυστική & Ροδόχρος

50 ml / 35 €

Κρέμα Προσώπου βαθιάς θρέψης που καταπολεμά και εξαλείφει σπυράκια ακμής και κυστικής ακμής. Ιδανική στην εφηβεία απο 12 ετών και για ενήλικες που παρουσιάζουν ενήλικη ακμή (ροδόχρος ακμή). Με ιδιότητες απολυμαντικές, επουλωτικές και καταπραυντικές.

Εφαρμόστε την καθημερινά είτε τοπικά επάνω στα σπυράκια είτε σε όλο το πρόσωπο εφόσον η ακμή έχει απλωθεί και καταλαμβάνει όλη την επιδερμίδα του προσώπου.

Για την ακμή που βρίσκεται σε έξαρση απλώνουμε την κρέμα όσο πιο συχνά μπορούμε. Συνδυάστε την με την λοσιόν ακμής Νο 51 για άμεσα αποτελέσματα.

Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

53. Μάσκα Αργίλου "Ευρυαγγείες & Τάσεις Ακμής"

50 ml / 20 €

Για νεανικές επιδερμίδες, επιδερμίδες με τάσεις ακμής ή ήπια ακμή, επιδερμίδες με ευρυαγγείες σε μύτη και μάγουλα. Προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση. Απομακρύνει απο το δέρμα σκόνη, μαύρα στίγματα και υπολείμματα μακιγιάζ. Εφαρμόστε την μάσκα σε ολόκληρο το πρόσωπο σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Ξεβγάλτε σε 20 λεπτά και σκουπίστε την επιδερμίδα ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

51. Λοσιόν Προσώπου κατά της Ακμής

50 ml / 35 €

Φόρμουλα που απολυμαίνει, καταπραύνει και εξαλείφει τα σπυράκια της ακμής σταδιακά και αποτελεσματικά.

Ανακινήστε το φιαλίδιο και εφαρμόστε την λοσιόν κάθε μέρα σε στεγνό και καθαρό δέρμα απλώνοντας την σε μάγουλα, μέτωπο και πηγούνι. Αφήστε ν'απορροφηθεί και εν συνεχεία εφαρμόστε την κρέμα προσώπου για ακμή, κυστική ακμή και ροδόχρος ακμή Νο 38.

Προσοχή δεν τρίβουμε ούτε κάνουμε μασάζ απλά την απλώνουμε.

Για δέρματα που βρίσκονται σε έξαρση απο ακμή εφαρμόζουμε την λοσιόν πρωί και βράδυ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

3. Peeling Προσώπου Λεβάντα & Βανίλια "Ευρυαγγείες"

30 ml / 15 €

Απαλό peeling για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενυδατώνει το δέρμα, απομακρύνει απο τους πόρους: σκόνη, μαύρα στίγματα, υπολείμματα μακιγιάζ και προστατεύει το δέρμα απο ερεθισμούς.

Ιδανικό για την εξάλειψη ευρυαγγείων. Εφαρμόστε το σε καθαρό και νωπό δέρμα, κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 1 λεπτό και αφαιρέστε το με χλιαρό νερό.

Χρήση: 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια.

71. Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ GERALOE

100 ml / 18 €

Γαλάκτωμα καθαρισμού για το μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε το και ως ενυδατική κρέμα απλά για καθαρισμό και ενυδάτωση. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Την προστατεύει απο μολυσματικούς παράγοντες. Ιδανικό και για την ακμή.

69. Σαπούνι Γάλα Γαϊδάρας & Μέλι bio

100 γρ / 8 €

Σαπούνι απο γάλα γαϊδάρας και βιολογικό μέλι. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Ιδανικό για την ακμή, για όλη την οικογένεια και για το μπάνιο του μωρού.

Χρησιμοποιήστε το όσο συχνά θέλετε σε χέρια, πρόσωπο, ως σαμπουάν και ως αφρόλουτρο ;) Σκεφτείτε ότι κάποτε η Κλεοπάτρα έκανε το μπάνιο της αποκλειστικά με γάλα γαϊδούρας !!! Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. (Και Για Μωρά)

ΜΑΤΙΑ

36. Κρέμα Ματιών Ημέρας "Ρυτίδες - Λεύκανση"

15 ml / 25 €

Κρέμα Ματιών βαθιάς θρέψης με ιδιότητες αντιγηραντικές, συσφικτικές, καταπραυντικές και λευκαντικές. Εφαρμόστε την καθημερινά στην κάτω περιοχή των ματιών σε καθαρό και στεγνό δέρμα οποιαδήποτε στιγμή στην διάρκεια της ημέρας. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια.

37. Κρέμα Ματιών Νυκτός "Ρυτίδες - Λεύκανση"

15 ml / 25 €

Κρέμα Ματιών βαθιάς θρέψης με ιδιότητες αντιγηραντικές, συσφικτικές, καταπραυντικές και λευκαντικές. Εφαρμόστε την καθημερινά στην κάτω περιοχή των ματιών σε καθαρό και στεγνό δέρμα αποκλειστικά τις βραδινές ώρες. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια.

59. Ορός Ματιών Ημέρας "Ανάπλαση & Αντιγήρανση"

20 ml / 25 €

(5 Αιθέρια Έλαια). Φόρμουλα που ενυδατώνει και θρέφει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αναπλάθει τα κύτταρα, προλαμβάνει και θεραπεύει την γήρανση της επιδερμίδας. Οι λευκαντικές του ιδιότητες εξαλείφουν τους μαύρους κύκλους και οι καταπραυντικές και μαλακτικές του ιδιότητες εξαλείφουν τις σακούλες και τα πρηξίματα όπως επίσης ανακουφίζουν και τα κουρασμένα μάτια. Εφαρμόστε τον στην κάτω περιοχή των ματιών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια.

60. Ορός Ματιών Νυκτός "Ανάπλαση & Αντιγήρανση"

20 ml / 25 €

(5 Αιθέρια Έλαια). Φόρμουλα που ενυδατώνει και θρέφει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αναπλάθει τα κύτταρα, προλαμβάνει και θεραπεύει την γήρανση της επιδερμίδας. Οι λευκαντικές του ιδιότητες εξαλείφουν τους μαύρους κύκλους και οι καταπραυντικές και μαλακτικές του ιδιότητες εξαλείφουν τις σακούλες και τα πρηξίματα όπως επίσης ανακουφίζουν και τα κουρασμένα μάτια. Εφαρμόστε τον στην κάτω περιοχή των ματιών αποκλειστικά τις βραδινές ώρες σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα.

ΧΕΙΛΗ

18. Βούτυρο Κακάο "Χείλη" Σοκολάτα - Φράουλα

15 ml / 15 €

(Θρέψη & Επούλωση). Θρεπτικό βούτυρο που ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη, τα προστατεύει απο το κρύο και επουλώνει σχισμές που προκαλούνται απο ξηρασία ή χαμηλή θερμοκρασία. Ένα φυτικό καλλυντικό που μπορούμε να έχουμε μονίμως μέσα στην τσάντα μας και να το εφαρμόζουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με βρώσιμα αρώματα σοκολάτας και φράουλας. Κατάλληλο και για παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΣΩΜΑ

ΣΥΣΦΙΞΗ & ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

45. Λοσιόν για Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα

100 ml / 30 €

Λοσιόν παρασκευασμένη απο βοτανόλαδα και αιθέρια έλαια που εξαλείφουν με φυσικό τρόπο το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Ανακινήστε το φιαλίδιο πριν απο κάθε χρήση και εφαρμόστε την λοσιόν τοπικά πρωί και βράδυ εκεί όπου παρουσιάζεται το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα. Κάντε μασάζ με έντονες ανοδικές και κυκλικές κινήσεις για 5 με 10 λεπτά μέχρι ν' απορροφηθεί τελείως η λοσιόν.

ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ & ΚΙΡΣΟΙ

52. Λοσιόν Φλεβίτιδα & Κιρσοί "Διφασική" ***

100 ml / 30 €

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Λοσιόν σε μορφή λαδιού με βάμματα, βοτανόλαδα και αιθέρια έλαια 2 φάσεων.

Για την σωστή χρήση της, ανακινούμε το φιαλίδιο πριν απο κάθε χρήση. Απλώνουμε την λοσιόν στα σημεία όπου παρουσιάζονται οι κιρσοί και ο φλεβήτης και κάνουμε ένα απαλό μασάζ μέχρι ν' απορροφηθεί το προϊόν. Επαναλαμβάνουμε συχνά 2 με 3 φορές την ημέρα. Ανακουφίζει τα πόδια απο τους πόνους, εξαλείφει την φλεβίτιδα, βοηθάει αποτελεσματικά τους κιρσούς στην ήπια μορφή τους.

ΡΑΓΑΔΕΣ

19. Βούτυρο Σώματος για Έγκυες "Ραγάδες Κοιλιάς"

120 ml / 18 €

Βούτυρο σώματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο τον 1° κιόλας μήνα της εγκυμοσύνης για πρόληψη ραγάδων. Απλώστε το καθημερινά στην κοιλιά πρωί, μεσημέρι και βράδυ για μέγιστη ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ακίνδυνο για τα βρέφη, δεν περιέχει αιθέρια έλαια και προστατεύει την επιδερμίδα και μετέπειτα της εγκυμοσύνης.

Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ

20. Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Τριαντάφυλλο

250 ml / 20 €

Γάλακτωμα σώματος που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Το άρωμα γιασεμί προκαλεί όμορφες αισθήσεις, τις τονώνει, είναι αφροδισιακό και ανανεώνει τις σχέσεις του ζευγαριού. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο έχει μαλακτικές, αντιγηραντικές, αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Προκαλεί ευφορία, καλή διάθεση, είναι αντικαταθλιπτικό, απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος και το στρές. Εφαρμόστε το καθημερινά, μετά το ντουζ ή το μπάνιο.

21. Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί & Χαμομήλι

250 ml / 20 €

Γάλακτωμα σώματος που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Το άρωμα γιασεμί προκαλεί όμορφες αισθήσεις, τις τονώνει, είναι αφροδισιακό και ανανεώνει τις σχέσεις του ζευγαριού. Το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού καταπραύνει την επιδερμίδα, εξαλείφει την ξηροδερμία, απόλυτα χαλαρωτικό και το άρωμα του σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του μας απαλάσσει απο το άγχος και το στρές. Εφαρμόστε το καθημερινά, μετά το ντουζ ή το μπάνιο.

22. Γαλάκτωμα Σώματος Λεβάντα & Χαμομήλι "Παιδιά"

250 ml / 20 €

Γάλακτωμα σώματος που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Ιδανικό για μωρά, για παιδιά και στην εφηβεία. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει καταπραυντικές, αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και επουλωτικές ιδιότητες. Εξαλείφει την δυσκολία ύπνου στα μωρά και είναι απόλυτα χαλαρωτικό. Το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού καταπραύνει την επιδερμίδα, εξαλείφει την ξηροδερμία και είναι επίσης απόλυτα χαλαρωτικό. Εφαρμόστε το καθημερινά, μετά το ντουζ ή το μπάνιο..

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ - ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

8. Αποσμητικό Αλόη & Γιασεμί "Γυναικείο"

60 ml / 18 €

Ενυδατώνει και προστατεύει με φυσικό τρόπο το ευαίσθητο δέρμα της μασχάλης απο τα βακτήρια που προκαλούνται απο τον ιδρώτα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα στα ρούχα. Αφήνει το δέρμα απαλό. Κατάλληλο για ενήλικες.

9. Αποσμητικό Αλόη & Λεβάντα "Εφηβικό"

60 ml / 18 €

Ενυδατώνει και προστατεύει με φυσικό τρόπο το ευαίσθητο δέρμα της μασχάλης απο τα βακτήρια που προκαλούνται απο τον ιδρώτα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα στα ρούχα. Αφήνει το δέρμα απαλό. Κατάλληλο στην εφηβεία.

10. Αποσμητικό Αλόη & Σανδαλόξυλο "Ανδρικό"

60 ml / 18 €

Ενυδατώνει και προστατεύει με φυσικό τρόπο το ευαίσθητο δέρμα της μασχάλης απο τα βακτήρια που προκαλούνται απο τον ιδρώτα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα στα ρούχα. Αφήνει το δέρμα απαλό. Κατάλληλο για ενήλικες.

72. Αποσμητικό Αλόη & Μέντα SPORTLESS

60 ml / 18 €

Ενυδατώνει και προστατεύει με φυσικό τρόπο το ευαίσθητο δέρμα της μασχάλης απο τα βακτήρια που προκαλούνται απο τον ιδρώτα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα στα ρούχα. Αφήνει το δέρμα απαλό. Κατάλληλο για ενήλικες. Χρήση: Όχι στην ομοιοπαθητική.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

42. Κρέμα Χεριών Αλόη & Λεμονόχορτο "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση"

120 ml / 20 €

Κρέμα χεριών ελαφριάς υφής χωρίς να λαδώνει την επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα απο το δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λεύκανση και αντιγήρανση. Ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών. Εφαρμόστε την καθημερινά, για να έχετε πάντα όμορφα χέρια ;)

43. Κρέμα Χεριών Αλόη & Πορτοκάλι "Αντιγήρανση & Ενυδάτωση"

120 ml / 22 €

Κρέμα χεριών ελαφριάς υφής χωρίς να λαδώνει την επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα απο το δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λεύκανση και αντιγήρανση. Ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών. Εφαρμόστε την καθημερινά, για να έχετε πάντα όμορφα χέρια ;)

70. GERANIPLUS Φυτικό Αντισηπτικό Τζελ

250 ml / 18 €

55% Αιθυλική Αλκοόλη, 20% Γεράνι Ανθ., 20% Τζελ Αλόης, 4% Βιταμίνη E, 0,8% Λεβάντας ΑΕ., 0,2% Τεϊόδεντρο ΑΕ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ

11. Αφρόλουτρο Βανίλια

12. Αφρόλουτρο Γαρδένια

13. Αφρόλουτρο Γιασεμί

14. Αφρόλουτρο Πούδρας

15. Αφρόλουτρο Σανδαλόξυλο

16. Αφρόλουτρο Σοκολάτα

17. Αφρόλουτρο Φράουλα

250 ml / 18 €

Φυτικό Αφρόλουτρο παρασκευασμένο απο φυτικά έλαια και γνήσια αρώματα.

Δεν δημιουργούν πολύ αφρό όπως ένα συνηθισμένο αφρόλουτρο λόγω ότι δεν περιέχει χημικά συστατικά αφρισμού. Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για κατοικίδια.

ΜΑΛΛΙΑ

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

47. Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Λιπαρά Μαλλιά"

100 ml / 25 €

Φόρμουλα που ενδυναμώνει και σταθεροποιεί το ph του τριχωτού της κεφαλής χαρίζοντας λάμψη και όγκο. Μαλλιά δυνατά και λαμπερά απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ανακινήστε και εφαρμόστε την στο τριχωτό της κεφαλής σε στεγνά μαλλιά. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλα σας για μερικά λεπτά. Κρατήστε την στα μαλλιά για τουλάχιστον 1 ώρα και έπειτα απλώστε πρώτα το σαμπουάν και εν συνεχεία ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε την 1 φορά την εβδομάδα. Συνδυάστε την με την μάσκα μαλλιών για πιο γρήγορα αποτελέσματα και το σαμπουάν του δικού σας τύπου μαλλιών. Κατάλληλη για λιπαρά μαλλιά.

48. Λοσιόν Μαλλιών κατά της τριχόπτωσης "Ξηρά Μαλλιά"

100 ml / 25 €

Φόρμουλα που ενδυναμώνει και σταθεροποιεί το ph του τριχωτού της κεφαλής χαρίζοντας λάμψη και όγκο. Μαλλιά δυνατά και λαμπερά απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ανακινήστε και εφαρμόστε την στο τριχωτό της κεφαλής σε στεγνά μαλλιά. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλα σας για μερικά λεπτά. Κρατήστε την στα μαλλιά για τουλάχιστον 1 ώρα και έπειτα απλώστε πρώτα το σαμπουάν και εν συνεχεία ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε την 1 φορά την εβδομάδα. Συνδυάστε την με την μάσκα μαλλιών για πιο γρήγορα αποτελέσματα και το σαμπουάν του δικού σας τύπου μαλλιών. Κατάλληλη για ξηρά και κανονικά μαλλιά.

ΨΩΡΙΑΣΗ

46. Λοσιόν Μαλλιών για Ψωρίαση (Ξηροδερμία, Έκζεμα)

100 ml / 25 €

Φόρμουλα με μαλακτικές και καταπραυντικές ιδιότητες που εξαλείφει την ψωρίαση σταδιακά και αποτελεσματικά. Ανακινήστε και εφαρμόστε την στο τριχωτό της κεφαλής σε στεγνά μαλλιά. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλα σας για μερικά λεπτά. Κρατήστε την στα μαλλιά για τουλάχιστον 1 ώρα και έπειτα απλώστε πρώτα το σαμπουάν και εν συνεχεία ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε την σε κάθε λούσιμο μέχρι να εξαλειφθεί η ψωρίαση.

ΜΑΣΚΕΣ

56. Μάσκα Μαλλιών "Ευεργετικές Ιδιότητες"

250 ml / 25 €

(Για όλους τους τύπους). Μάσκα Μαλλιών που αναδομεί την τρίχα σε βάθος, επαναφέρει την χαμένη λάμψη, ενδυναμώνει τα μαλλιά απο την ρίζα, καταπολεμά την τριχόπτωση και σταθεροποιεί το ph του τριχωτού της κεφαλής. Για υγιή μαλλιά απο την ρίζα εώς τις άκρες. Εφαρμόστε την μετά το λούσιμο απο την ρίζα εώς τις άκρες και αφήστε την να δράσει για όση ώρα κάνετε ντουζ. Χρησιμοποιήστε την σε κάθε λούσιμο.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

65. Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά

250 ml / 18 €

Σαμπουάν με ευεργετκές ιδιότητες χάρη στα βάμματα και τα αιθέρια έλαια που περιέχει. Δυναμώνει την τρίχα, την περιποιείται σε βάθος, σταθεροποιεί το ph της τρίχας, χαρίζει λάμψη και υγιή μαλλιά απο την ρίζα εώς τις άκρες.

66. Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά

250 ml / 18 €

Σαμπουάν με ευεργετικές ιδιότητες χάρη στα βάμματα και τα αιθέρια έλαια που περιέχει. Δυναμώνει την τρίχα, την περιποιείται σε βάθος, σταθεροποιεί το ph της τρίχας, χαρίζει όγκο και λάμψη, εξαλείφει την λιπαρότητα αφήνοντας τα μαλλιά υγιή απο την ρίζα εώς τις άκρες.

67. Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά

250 ml / 18 €

Σαμπουάν με ευεργετικές ιδιότητες χάρη στα βάμματα και τα αιθέρια έλαια που περιέχει. Δυναμώνει την τρίχα, σταθεροποιεί το ph της τρίχας, την θρέφει σε βάθος, χαρίζει λάμψη και υγιή μαλλιά απο την ρίζα εώς τις άκρες.

68. Σαμπουάν για Ξηροδερμία & Πιτυρίδα

250 ml / 20 €

Σαμπουάν με ευεργετικές ιδιότητες χάρη στα βάμματα και τα αιθέρια έλαια που περιέχει. Δυναμώνει την τρίχα, την περιποιείται σε βάθος, σταθεροποιεί το ph της τρίχας, εξαλείφει αποτελεσματικά την ξηροδερμία και την πιτυρίδα. Χαρίζει όγκο και λάμψη αφήνοντας τα μαλλιά υγιή απο την ρίζα εώς τις άκρες.

ΚΕΡΙ

24. Κερί μαλλιών με Jojoba για "Γυναίκες και Άντρες"

50 ml / 18 €

Wet look & Sun care - Φόρμουλα που θρέφει σε βάθος τις άκρες των μαλλιών και τα προστατεύει απο τον ήλιο χάρη στα αντηλιακά φίλτρα που διαθέτει. Προλαμβάνει την ψαλίδα στα μακριά μαλλιά και προσφέρει ένα όμορφο στύλ στα κοντά κουρέματα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σας και έπειτα απλώστε την στα μαλλιά δίνοντας το στύλ που θέλετε. Χρησιμοποιήστε το όσο συχνά θέλετε. Κατάλληλο για γυναίκες και άντρες. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΦΥΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

58. Φυτική Οδοντόκρεμα Πρόπολη & Μαστίχα Χίου ***

120 ml / 18 €

Φυτική οδοντόπαστα παρασκευασμένη με αγνά βρώσιμα υλικά. Χωρίς φθόριο.

Δεν αφρίζει, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα επάνω στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε τα δόντια σας. Δεν υπάρχει κίνδυνος στην κατάποση, αφού δεν περιέχει τίποτα χημικό.

Κατάλληλη για όλη την οικογένεια, ιδανική για τα μικρά παιδιά απο 3 χρονών.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΝΤΑ.

ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

1. After Shave & Baby Gel "Συγκάματα & Ερεθισμοί"

50 ml / 20 €

Τζέλ ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα του μωρού απο τις πάνες. Ενυδατώνει και καταπραϋνει το ερεθισμένο δέρμα απο το ξύρισμα ή την αποτρίχωση. Χρησιμοποιήστε το στην περιοχή του προσώπου (άντρες), για το μπικίνι, τις μασχάλες και τις γάμπες.

Κατάλληλο για όλα τα ερεθισμένα και ευαίσθητα δέρματα. Για συχνή χρήση.

Φυλάσσεται σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για δροσερή αίσθηση.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ

75. Active Έλαιο Νυχιών MYCOSIS

20 ml / 25 €

Έλαιο που καταπολεμά τους μύκητες στα νύχια. Ανασηκώστε τα ν ́ύχια με μία λίμα και αφαιρέστε οποιαδήποτε ακαθαρσία. Μετέπειτα ρίξτε μερικές σταγόνες απο το έλαιο κάτω απο τα νύχια. Χρησιμοποιήστε το έλαιο πρωί και βράδυ. Συνδυάστε το με την κηραλοιφή Νο 29 για καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

5. Αντηλιακό Βούτυρο "Ενυδάτωση & Προστασία"

120 ml / 25 €

"Και Για Παιδιά". Αντηλιακό βούτυρο για πρόσωπο και σώμα, με δείκτη προστασίας 30. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα με φυσικό τρόπο απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Εφαρμόστε το 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε τακτικά ειδικά τις πρώτες ημέρες. Αφήνει το δέρμα απαλό και προσφέρει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ευαίσθητες, αφυδατωμένες και για παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

2. After Sun "Ανακούφιση & Ενυδάτωση"

120 ml / 25 €

Ενυδατικό τζέλ για το πρόσωπο και το σώμα. Επαναφέρει στην επιδερμίδα την χαμένη ελαστικότητα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ανακουφίζει το δέρμα απο ήπια εγκαύματα που προκαλούνται απο τον ήλιο. Αφήνει το δέρμα απαλό. Εφαρμόστε το ανα 20 λεπτά στην περιοχή όπου νιώθετε τον καύσο. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και ιδανικό για τα παιδιά.

Φυλάσσεται σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για δροσερή αίσθηση.

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ

23. Εντομοαπωθητικό σπρέι 4 Ελαίων MEGAMOSKITO

100 ml / 15 €

73. Εντομοαπωθητικό με αντλία 4 Ελαίων MEGAMOSKITO

250 ml / 30 €

Εντομοαπωθητικό σπρέι προσώπου και σώματος για την αποφυγή τσιμπημάτων απο κουνούπια, σκνίπες κα... Ψεκάστε με το σπρέι σε όλο το σώμα , κυρίως στις κλειδώσεις (αγκώνες-γόνατα). Επαναλάβετε ίσως κάθε 1 ώρα αναλόγως την περιοχή όπου βρίσκεστε. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, με 4 αιθέρια έλαια. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για κατοικίδια. *Δυνατότητα παρασκευής σπρέι για μωρά άνω του 1 έτους με λεβάντα.

74. Εντομοαπωθητική κρέμα CITRONELLA

120 ml / 22 €

Εντομοαπωθητική κρέμα προσώπου και σώματος για την αποφυγή τσιμπημάτων απο κουνούπια, σκνίπες κα... Απλώστε την σε πρόσωπο και σώμα, κυρίως στις κλειδώσεις (αγκώνες-γόνατα). Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

31. Κηραλοιφή Θηλές

30 ml / 18 €

Κηραλοιφή που ενυδατώνει σε βάθος τις θηλές και τις επουλώνει απο τον συχνό θηλασμό. Αποστειρώνει και καταπραύνει την ευαίσθητη επιδερμίδα των θηλών. Την απλώνουμε καθημερινά στις θηλές ΜΕΤΑ απο κάθε θηλασμό και όχι ΠΡΙΝ τον θηλασμό. Αφαιρούμε τυχόν υπολείμματα της κηραλοιφής με ένα νωπό πανάκι πριν τον επόμενο θηλασμό. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΑΝΤΙΦΘΕΙΡΙΚΑ

7. Αντιφθειρικό Σπρέι "Παιδικό" Πρόληψη

100 ml / 18 €

Φόρμουλα που προλαμβάνει την εμφάνιση ψειρών και τις αποτρέπει να εμφανιστούν στο τριχωτό της κεφαλής. Ιδανική για τα μικρά παιδιά με λεβάντα και γεράνιο. Ψεκάστε την λοσιόν σε όλα τα μαλλιά απο τις ρίζες εως τις άκρες και τοποθετείστε λίγη ποσότητα με τα δάχτυλα σας πίσω απο τα αυτιά και στα καθημερινά ρούχα που θα φορεθούν. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια.

6. Αντιφθειρικό Λάδι "Παιδικό"

100 ml / 18 €

Φόρμουλα σε μορφή λαδιού που εξαλείφει τις ψείρες απο το τριχωτό της κεφαλής σε 4 χρήσεις. Ιδανική για τα μικρά παιδιά με λεβάντα και γεράνιο. Απλώστε μια επαρκής ποσότητα απο το λαδάκι σε στεγνά μαλλιά απο τις ρίζες εως τις άκρες εως ότου είστε σίγουροι ότι απλώθηκε σε όλα τα μαλλιά. Καλύψτε τα μαλλιά με ένα σκουφάκι και αφήστε την φόρμουλα να δράσει για 1 ώρα. Εν συνεχεία χτενίστε τα μαλλιά με ειδικό χτενάκι για ψείρες και λούστε τα μαλλιά με σαμπουάν. Επαναλάβετε την χρήση για ακόμη 2 φορές κάθε τρίτη ημέρα και την τέταρτη χρήση την έβδομη ημέρα απο την τελευταία χρήση. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ

41. Κρέμα Προσώπου Ξηροδερμία, Ερυθρότητα & Ατοπική Δερματίτιδα

30 ml / 25 €

Κρέμα Προσώπου βαθιάς θρέψης που καταπολεμά την ατοπική δερματίτιδα, την ξηροδερμία και την ερυθρότητα του δέρματος. Με ιδιότητες μαλακτικές, καταπραυντικές και επουλωτικές. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και ιδανική για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα. Εφαρμόστε την καθημερινά πρωί και βράδυ και για όσο χρειαστεί ώστε η επιδερμίδα να επανέλθει στην φυσιολογική της κατάσταση. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

35. Κηραλοιφή Τσιμπήματα Εντόμων "Κνησμός - Αλλεργία" ***

30 ml / 18 €

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.

Κηραλοιφή που εξαλείφει άμεσα την φαγούρα που προκαλείται απο τα τσιμπήματα των εντόμων (κουνούπια, σκνίπες, μέλισσες κα.. ) Εφαρμόστε την τοπικά στο σημείο όπου υπάρχει το τσίμπημα και ο κνησμός. Καταπραϋνει, απολυμαίνει, ανακουφίζει και προστατεύει το δέρμα απο μικρόβια και απο τυχόν αλλεργικά πρηξίματα που μπορεί να συμβούν στην προσβεβλημένη περιοχή. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

32. Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix" ***

30 ml / 18 €

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.

Κηραλοιφή που βοηθάει το αναπνευστικό σύστημα να λειτουργήσει σωστά. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στο στέρνο και στον αυχένα κάνοντας ελαφρύ μασάζ δύο με τρείς φορές την ημέρα μέχρι να εξασθενήσουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Επίσης μπορείτε να αλείψετε λίγη στο κάτω μέρος της μύτης λίγο πριν πάτε για ύπνο. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

27. Κηραλοιφή Εκδορές, Αμυχές & Πληγές (Πρόπολη & Μαστίχα Χίου)***

30 ml / 18 €

ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

Κηραλοιφή που απολυμαίνει και επουλώνει εκδορές, τραύματα και ελαφριάς μορφής αμυχές. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και ιδανική για τα μικρά παιδιά που μπορεί να πέσουν και να χτυπήσουν τα γόνατα ή τους αγκώνες. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

34. Κηραλοιφή Σταφυλόκοκκο & Έρπη

30 ml / 18 €

Κηραλοιφή που απολυμαίνει την μολυσμένη περιοχή, εξαλείφει τον σταφυλόκοκκο απο τα πρώτα στάδια εξάπλωσης και απομακρύνει τον έρπη σταδιακά και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε την καθημερινά 2 με 3 φορές την ημέρα μέχρι και να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Χρήση απο 1 εώς και 2 εβδομάδες. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

26. Κηραλοιφή Εγκαύματα 1ου, 2ου, 3ου βαθμού, Πονοκέφαλος - Πονόδοντος ***

50 ml / 18 €

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Κηραλοιφή που καταπραύνει, επουλώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα απο εγκαύματα εώς και τρίτου βαθμού. Ανακουφίζει τα συμπτώματα πονοκεφάλου και πονόδοντου. Εφαρμόστε την τοπικά στο σημείο όπου υπάρχει το έγκαυμα 2 με 3 φορές την ημέρα. Εφαρμόστε την στο μέτωπο και κάντε μασάζ σε μέτωπο και κροτάφους μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα του πονοκεφάλου. Εφαρμόστε την εξωτερικά στο μάγουλο απο την μεριά όπου υπάρχει ο πονόδοντος 2 εώς και 3 φορές την ημέρα μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

33. Κηραλοιφή Μυϊκοί Πόνοι, Ψύξη & Στραμπουλήγματα ***

120 ml / 30 €

Εφαρμόστε την κηραλοιφή κάνοντας τοπικό μασάζ στην καταπονημένη περιοχή απο ψύξη και μυϊκούς πόνους μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Ενυδατώνει και καταπραύνει το δέρμα. Ιδανική επίσης για κάλους, κράμπες και στραμπουλήγματα. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

25. Κηραλοιφή Ανάπλαση Οστών, Αρθρίτιδα & Χόνδροι ***

120 ml / 30 €

Εφαρμόστε την κηραλοιφή κάνοντας τοπικό μασάζ στην καταπονημένη περιοχή απο την ρευματοειδή αρθρίτιδα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα του πόνου. Ιδανική επίσης για ανάπλαση των οστών απο κάταγμα και για χόνδρους. Ενυδατώνει και καταπραύνει το δέρμα. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

28. Κηραλοιφή Έκζεμα, Μασάζ, Αυπνίες & Ψωρίαση

30 ml / 18 €

Για ξηροδερμία, για έκζεμα, για μασάζ, για χαλαρωτικό ύπνο (μωρά, παιδιά, ενήλικες), για συγκάματα μωρού ή γενικά συγκάματα, για ψωρίαση στο σώμα, για ήπια ανακούφιση απο φλεβίτιδα. Απολυμαίνει την προβληματική περιοχή (έκζεμα-ψωρίαση) και την προστατεύει απο νέα μικρόβια.

Μπορείτε επίσης μετά το μπάνιο του μωρού, να απλώσετε λίγη κηραλοιφή στο σώμα του, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ για να χαλαρώσει και να έχει καλύτερο ύπνο. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα πίσω απο τα αφτιά και κάτω απο την μύτη πριν τον ύπνο. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος. ΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΫΠΝΙΕΣ

30. Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Ξηρότητα Κόλπου

30 ml / 18 €

Κηραλοιφή που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται ο κόλπος, τον ενυδατώνει και τον μαλακώνει. Εφαρμόστε με τα δάχτυλα σας μια μικρή ποσότητα στον κόλπο. Χρησιμοποιήστε την καθημερινά 1 φορά την ημέρα μέχρι και να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Χρήση απο 1 εώς και 2 εβδομάδες. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

29. Κηραλοιφή Ευαίσθητη Περιοχή & Μύκητες

30 ml / 18 €

Κηραλοιφή που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται ο κόλπος, τον ενυδατώνει και τον μαλακώνει. Απολυμαίνει αποτελεσματικά τον κόλπο απο μύκητες και βακτήρια, εξαλείφει την κολπίτιδα, την φαγούρα και την αίσθηση καύσου. Χρησιμοποιήστε την καθημερινά 2 με 3 φορές την ημέρα μέχρι και να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Χρήση απο 1 εώς και 2 εβδομάδες. Ιδανική και για τους μύκητες των νυχιών. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

64. Πρόπολη "Βάμμα"

50 ml / 19 €

Το βάμμα πρόπολης είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό και όχι μόνο... δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά αποτελεσματικά το κρυολόγημα απο τα αρχικό στάδιο, εξαλείφει τις άφθες, την στοματίτιδα, την ωτίτιδα, την φαρυγγίτιδα, την αμυγδαλίτιδα και τον πονόδοντο.

*Για παιδιά άνω των 3 εώς και 5 ετών:

Για πρόληψη και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού: Ρίχνουμε 5 σταγόνες σε γεμάτο παγουρίνο απο νερό ή χυμό. Καθημερινή χρήση έως και 2 εβδομάδες.

**Για παιδιά άνω των 5 έτων: 10 σταγόνες σε γεμάτο παγουρίνο απο νερό ή χυμό.

Καθημερινή χρήση έως και 2 εβδομάδες.

Για άφθες και στοματίτιδα: Ρίξτε μερικές σταγόνες στις προσβεβλημένες περιοχές.

Για ωτίτιδα: Ρίξτε μερικές σταγόνες σε ένα φλυτζανάκι που περιέχει χλιαρό νερό και βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι. Στραγγίξτε ελαφρά και ρίξτε τις σταγόνες απο το βαμβάκι μέσα στο αυτί όπου παρουσιάζεται ο πόνος.

Για πρόληψη και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού: Καθημερινή χρήση έως και 3 εβδομάδες.

*** Για ενήλικες: Δοσολογία: 20 εώς και 30 σταγόνες / 3 φορές την ημέρα σε νερό, χυμό ή και με απευθείας κατάποση (θεραπεία για κρυολόγημα, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα) εώς ότου εξαλειφθούν τα συμπτώματα.

****Δεν ενδείκνυται η χρήση σε παιδιά κάτω των 3 ετών, σε εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες και σε άτομα που έχουν αλλεργία σε όλα τα παράγωγα της μέλισσας.

63. Πρόπολη "Ακατέργαστη"

30 γρ / 25 €

Γαστρεντερικές διαταραχές: Κόψτε καθημερινά ένα μικρό κομμάτι σε μέγεθος ρεβυθιού και καταπιείτε το. Συνεχίστε την χρήση εώς ότου εξαλειφθούν τα συμπτώματα.

Καθημερινή χρήση έως και 3 εβδομάδες.

****Δεν ενδείκνυται η χρήση απο παιδιά, σε εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες και σε άτομα που έχουν αλλεργία σε όλα τα παράγωγα της μέλισσας.

57. Μελισσοκέρι απο τα Απολεπίσματα της Κηρήθρας

100 γρ / 5 €

Παρασκευάστε την δική σας κηραλοιφή με μελισσοκέρι απο απολεπίσματα και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες του. Το άρωμα του είναι μοναδικό γιατί αναδύεται ολόκληρη η Φύση. Το γνήσιο μελισσοκέρι αποτελείται απο 300 ευεργετικές οργανικές ουσίες όπως είναι το μέλι, η γύρη, η πρόπολη, υδρογονάνθρακες, εστέρες, πολυεστέρες οξέων, αλκοόλες, υδροξυοξέα και διάφορα άλλα στοιχεία σε μικρότερες ποσότητες. Οι ιδιότητες του είναι: μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και ενυδατικές, ενώ είναι ιδανικό για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δημιουργεί μία μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα η οποία μεμβράνη προστατεύει την επιδερμίδα απο εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες διατηρώντας την φυσική υγρασία που χρειάζεται και επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει. Φυλακίζει την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας στην ανάπλαση των κυττάρων και διατηρώντας την απαλή και ελαστική. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.vaitsicosmetics.com διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με πιστωτική κάρτα (MasterCard, Visa, Visa Debit, Maestro, Bancontact, American Express, Diners) μέσω του περιβάλλοντος της μεθόδου Stripe που παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα κατά τις συναλλαγές σας. H Ιστοσελίδα www.vaitsicosmetics.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

2. Με αντικαταβολή +2,50€, δωρεάν άνω των 125€, μετρητοίς τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας μέσω ACS courier (μόνο για την Ελλάδα).

3. Με PayPal,

4. Με κατάθεση, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: EUROBANK

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΒΑΝ: GR79 0260 4340 0001 6020 0385 386 ΒΑΪΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

*Δεχόμαστε πληρωμές μέσω IBIS ή paf payment με Δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς απο οποιαδήποτε τράπεζα της Ελλάδος. Κάνετε την πληρωμή σας χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ μου. -

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

*Χωρίς την χρήση των παραπάνω μεθόδων υπάρχει χρέωση 3,50 ευρώ για έξοδα μεταφοράς απο Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το www.vaitsicosmetics.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Διεύθυνση: Φιλίππου, 18Γ - 57010 Φίλυρο GREECE E-mail: christina@vaitsi.com

Τηλέφωνο: +30 6949 69 94 84

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το www.vaitsicosmetics.com εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 60€ (με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS). Για παραγγελίες μικρότερες από 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει.


Παράδοση εντός Θεσσαλονίκης: Εάν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού (μόνο ημέρα Παρασκευή) για να συναντηθούμε και να σας παραδώσω τα προϊόντα που επιθυμείτε. Η έδρα μου είναι το Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Θα χαρώ να σας γνωρίσω και να σας εξηγήσω τις ιδιότητες των συστατικών και την χρήση των προϊόντων ;) Για αγορές άνω των 30 ευρώ και ΜΟΝΟ σε παραδόσεις που αναλαμβάνω κατ'ιδίαν ΔΕΝ υπάρχει χρέωση. Κάτω των 30 ευρώ και για μακρινές αποστάσεις εκτός Φιλύρου και των γειτονικών περιοχών (χρέωση 3 ευρώ).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

*Χώρες εντός Ευρώπης: Το www.vaitsicosmetics.com εξασφαλίζει σε Ευρώπη, την άμεση παράδοση των προϊόντων σας προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 120€ (με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Express σε 2-3 εργάσιμες). Για παραγγελίες μικρότερες από 120€ τα έξοδα αποστολής είναι 15€.

Παγκόσμια: Το www.vaitsicosmetics.com εξασφαλίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, την άμεση παράδοση των προϊόντων σας προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 120€ (με την εταιρεία ταχυμεταφορών Hellenic Post σε 1-2 εβδομάδες). Για παραγγελίες μικρότερες από 120€ τα έξοδα αποστολής είναι 15€.


Εξπρές αποστολή:

Το www.vaitsicosmetics.com εξασφαλίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, την άμεση παράδοση των προϊόντων σας προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ εξπρές αποστολή για αγορές άνω των 250€ (με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Express σε 2-3 εργάσιμες). Για εξπρές παραγγελίες μικρότερες από 250€ τα έξοδα αποστολής είναι 10€. Για εξπρές παραγγελίες μικρότερες από 120€ τα έξοδα αποστολής είναι 25€.


Όλες οι παραγγελίες προετοιμάζονται συσκευάζονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται από την ιστοσελίδα www.vaitsicosmetics.com Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες θα επεξεργάζονται και θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).


E-mail: christina@vaitsi.com Τηλέφωνο: +30 6949 69 94 84


*Οι χώρες εντός Ευρώπης που καλύπτονται από το δίκτυο διανομής μας είναι οι εξής: Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γροιλανδία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κανάριοι Νήσοι, Κόσοβο, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φιλανδία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

* Άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα καλλυντικά προϊόντα

Νο 26,  Νο 32, Νο 35 και Νο 58 γιατί περιέχουν αιθέριο έλαιο μέντας.

** Κίνδυνος φωτοευαισθησίας στα ακόλουθα καλλυντικά προϊόντα:

Νο 25, Νο 26, Νο 27, Νο 33, Νο 35, Νο 52.

Η χρήση τους μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας εφόσον δεν είμαστε εκτεθειμένοι άμεσα στο ηλιακό φως. Συνίσταται τις βραδινές ώρες.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

*** Σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού πριν θελήσετε να αποκτήσετε ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε απο τα καλλυντικά προϊόντα της VAITSI ενημερώστε την υπεύθυνη καταστήματος για την υπάρχον κατάσταση.

η φιλοσοφία μας

Οι αρχές μας

Πιστεύουμε στη ζωή, την αγάπη, την φύση και τα παιδιά. Η ανάγκη της μάνας να προσφέρει υγεία στα παιδιά της, είναι η βασική αιτία γέννησης των προϊόντων μας. Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε φυσικά προϊόντα με τα παράγωγα της μέλισσας όπως είναι το μελισσοκέρι, το βιολογικό μέλι, η γύρη, η πρόπολη, συμπεριλαμβανομένων 300 ευεργετικών στοιχείων, μετάλλων και βιταμινών που βρίσκονται μέσα στις πρώτες ύλες μας και σε πολλά βότανα διαλεγμένα απο την Μητέρα φύση. 

Στόχος μας

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη προϊόντων αποκλειστικά από βότανα και φυσικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, ικανά να παρέχουν πραγματικά αποτελέσματα, ασφάλεια και ποιότητα ζωής σε όλους μας. Για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δέρματος. 

Εμείς βρήκαμε τον τρόπο να κλείσουμε όλες αυτές τις δυνάμεις στα βαζάκια μας και να φτάσουν σε εσάς φρέσκα και έτοιμα για χρήση !!! Χάρη στις αρχαίες συνταγές που χρησιμοποιούμε για να τα παρασκευάσουμε έχουν το πλεονέκτημα να είναι ιδιαίτερα, χειροποίητα, μοναδικά στο είδος τους και σίγουρα 100% οργανικά.

Οι παλαιοί λέγανε πως όταν ένα καλλυντικό προϊόν είναι κατάλληλο για να είναι βρώσιμο τότε σίγουρα είναι και ιδανικό για την επιδερμίδα μας !!!

Η αγάπη βλέπει διαφορετικά

Πιστεύετε ότι οι μεγάλες εταιρίες καλλυντικών μπορούν να παράγουν καλλυντικά υψηλής ποιότητας; Η απάντηση μας έχει την εξής λογική: Είναι αδύνατον μεγάλες εταιρείες καλλυντικών να προμηθεύονται μικρές ποσότητες πρώτων υλών από μικρούς παραγωγούς λόγω της έλλειψης μεγάλων αποθεμάτων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα τελικά τους σκευάσματα να έχουν πολύ χαμηλή ποιοτική αξία.

Η δική μας αγάπη και το μεράκι μας για το τέλειο αποτέλεσμα μας οδηγεί να παρασκευάζουμε καθημερινά μικρές ποσότητες καλλυντικών για να φτάνουν στα χέρια σας φρέσκα καλλυντικά προϊόντα. Έχουμε αντίθετη άποψη με τους κατασκευαστές χημικών καλλυντικών προϊόντων όπου καθένα από αυτά κρύβει επιβλαβή συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Όλα από την Φύση

Συνθετικά αρώματα, βαφές και συντηρητικά; Όχι απο εμάς. Σιλικόνες, παραβένες και άλλα τοξικά απόβλητα; Δεν υπάρχουν πουθενά στα προϊόντα μας. Τα προϊόντα VAITSI παρασκευάζονται από φυτά που καλλιεργούνται στην Εύβοια σε χωράφια μικρών παραγωγών και από φυτά, καρπούς και άνθη που μαζεύουμε από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Τα επεξεργαζόμαστε και παράγουμε τις καλύτερες φυσικές ουσίες με πολύ φροντίδα, άριστη τέχνη, μεράκι και αγάπη ώστε να ανταποκρίνονται χωρίς κανένα φόβο ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα όπως είναι των μωρών.

Εσωτερική ομορφιά

Αλλάζοντας εσείς, αλλάζετε και ολόκληρο τον πλανήτη. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στην φύση και στον αέρα που αναπνέουμε λιγότερο χημικά απόβλητα που προέρχονται από καλλυντικά μη αξιόπιστα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσω διαφημίσεων μας δημιουργούν ψευδαισθήσεις και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αγοράζοντας καλλυντικά προϊόντα από κολοσσιαίες μάρκες καλλυντικών θα μας κάνουν να είμαστε όμορφοι εξωτερικά. Εσωτερικά όμως; Θα είμαστε υγιείς; Η πραγματικότητα είναι ότι για να είμαστε όμορφοι εξωτερικά θα πρέπει να φροντίζουμε ευλαβικά την επιδερμίδα μας όπου είναι και το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Να προσέχουμε τι ουσίες αφήνουμε να διεισδύουν από τους πόρους της επιδερμίδας μας ! Τα πολύτιμα καλλυντικά VAITSI σε αρμονία με την Μητέρα φύση φροντίζουν αυτή η εσωτερική ισορροπία να γίνεται αμέσως εμφανή και να αντικατοπτρίζεται η υγεία της επιδερμίδας μας μέσω της εξωτερικής μας εμφάνισης.

Χριστίνα Βαΐτση, Χειροτέχνης Φυτικών Καλλυντικών Σκευασμάτων.

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.


  • Φιλίππου, 18Γ - 57010 Φίλυρο GREECE

  • christina@vaitsi.com

VAITSI Cosmetics – All right reserved