SMS 12 : 🌿 Ανακαλύψτε πώς η Οργανική Πάστα Δοντιών VAITSI μειώνει τα Ραντεβού στον Οδοντίατρο! ✅😉

📍 Αυτή η πάστα δεν περιέχει χημικά αφριστικά στοιχεία όπως οι κοινές πάστες του εμπορίου.

Δύο οδοντόπαστες που προσφέρει προστασία στη στοματική μας κοιλότητα χάρη στα τελείως βρώσιμα αγνά συστατικά της. Ιδανική και για τα παιδιά μας! ✅😉

Η οδοντόπαστα δεν κάνει αφρό γιατί δεν περιέχει χημικά αφριστικά στοιχεία. Είναι βρώσιμη σε περίπτωση κατάποσης και προσφέρει πολλαπλές ιδιότητες.

🌿 Φυτικές Οδοντόπαστες για όλη την οικογένεια και ιδανική για παιδιά που μόλις ξεκίνησαν το βούρτσισμα των δοντιών.

Η VAITSI Cosmetics θέλει τα νεογιλά δόντια των παιδιών να είναι συνέχεια καθαρά και να μην υπάρχει καμία ανησυχία των γονιών ως προς την καθημερινή συχνή της χρήση.

🌿 Η πρόπολη και η μαστίχα Χίου ξεκινούν όμορφα αυτή τη συνταγή, προλαμβάνοντας τα μικρόβια και τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με χημικά!

Τα ούλα μας γίνονται πιο υγιή και δυνατά χάρη στη φυσική βιολογική μαστίχα Χίου και το πόσιμο βιολογικό λάδι καρύδας.

Η λευκή άργιλος, το φυσικό μας ορυκτό, είναι η βάση αυτής της φόρμουλας και θα σας λευκάνει το σμάλτο του δοντιού χωρίς να το αλλοιώσει και χωρίς να το ευαισθητοποιήσει.

🌿 Εξουδετερώνει την κακοσμία, εξαλείφει την τερηδόνα, την πέτρα και ακόμη και την ουλίτιδα.

📍 Ιδανική πάστα για άτομα με υπερευαισθησία στο στομάχι.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις ανοίξαμε τη σελίδα στο Facebook Christina's Store! Ήταν το αρχικό όνομα της VAITSI Cosmetics!

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ - ΚΥΣΤΕΣ

📍 Όσοι υποφέρετε από πονόδοντο ή εσωτερικές φλεγμονές και κύστες μπορείτε να βρείτε λύση με αυτήν την πάστα από λευκή άργιλο (φυσικό ορυκτό), χρησιμοποιώντας την καθημερινά 2-3 φορές την ημέρα.

Μπορείτε άφοβα να πιείτε κάτι κρύο ή ζεστό και να μην νιώσετε πόνο ή σχεδόν καθόλου πόνο από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας, κάτι που σίγουρα νιώθετε συχνά με τις κοινές πάστες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ, ΧΡΗΣΗ, ΠΟΣΟΤΗΤΑ

📍 Απλώστε λίγη ποσότητα σε στεγνή οδοντόβουρτσα με την ξύλινη σπατουλίτσα που σας προσφέρουμε κατά την αγορά σας και βουρτσίστε τα δόντια και τη γλώσσα σας δύο φορές την ημέρα.

📍 Ξεχωρίζει ως προς την πλούσια ποσότητά της, εάν σκεφτείτε ότι την τοποθετούμε σε βάζο των 120 ml.

Δυνατότητα παρασκευής της πάστας χωρίς μέντα για ομοιοπαθητικούς και με εξτρα άρωμα φράουλας για τα παιδιά. Σημειώστε στην παραγγελία σας την αλλαγή που θέλετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

📍 Τα συστατικά αυτής της πάστας μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτα και ταυτόχρονα λειτουργικά ακόμη και όταν η οδοντόπαστα φτάσει στο τέλος της, καθώς την αποθηκεύουμε σε γυάλινη συσκευασία.

Το γυαλί έχει την εξαιρετική ιδιότητα να μην απορροφά τα συστατικά του προϊόντος και να μην αλλοιώνεται το προϊόν γιατί δεν είναι πορώδες όπως οι πλαστικές συσκευασίες.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

📍 Επίσης, μπορείτε το βάζο να το ανακυκλώσετε ανά πάσα στιγμή ή να το επαναχρησιμοποιήσετε αποθηκεύοντας ό,τι εσείς θέλετε.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και τηλεφωνικά στο 6949 699 484 σε περίπτωση που έχετε απορίες ή θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για τη Φυτική Οδοντόπαστα.

Δείτε τις Φυτικές Οδοντόπαστες

Εις το επανιδείν στο SMS 13! Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿

Η φυτική οδοντόπαστα VAITSI προσφέρει προστασία στη στοματική κοιλότητα με αγνά βρώσιμα συστατικά. Ιδανική για όλη την οικογένεια, χωρίς χημικά αφριστικά στοιχεία. Εξουδετερώνει την κακοσμία, εξαλείφει την τερηδόνα και την ουλίτιδα. Δοκιμάστε την σήμερα και νιώστε τη διαφορά! 🌿

Like & Κοινοποίηση αυτό το άρθρα:

Αφήστε ένα σχόλιο