SMS 3 - 🥰 Ανακάλυψε τα Φυτικά Καλλυντικά VAITSI για Υγιή και Νεανική Επιδερμίδα 🌹

Χαίρομαι που έχω την τύχη να γνωρίζω εξαιρετικές και γλυκύτατες κυρίες, όπως την Μαρία που γνώρισα χθες 🌹. Συζητήσαμε για τα φυτικά καλλυντικά μου και για τα προϊόντα που της κίνησαν το ενδιαφέρον από τον καινούργιο μου κατάλογο 👍🌿.

Το προϊόν που επέλεξε για να δοκιμάσει από την γκάμα μου είναι η Φυσική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Μείωση Ρυτίδων, Αντιγηραντική & Βαθιάς Θρέψης Νο4. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Τι είναι όμως η επιδερμίδα και γιατί είναι σημαντική για το σώμα; Το δέρμα καλύπτει τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι το μέρος του σώματος που έρχεται σε άμεση επαφή με το περιβάλλον. Η επιδερμίδα είναι η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και βρίσκεται πάνω από τη δερμίδα. Αποτελείται από τους σμηγματογόνους αδένες, τους αποκρινείς αδένες, τους ιδρωτοποιούς αδένες, τις τρίχες και τους όνυχες.

Από τους πόρους της επιδερμίδας και από την στοματική κοιλότητα, λαμβάνουμε καθημερινά μικροποσότητες χημικών ουσιών όπως το φθόριο και το αλουμίνιο, που είναι βλαβερές για το δέρμα μας. Τα αρνητικά αποτελέσματα αυτών των ουσιών φαίνονται με την πάροδο του χρόνου.

Χρησιμοποιώντας φυτικές και βρώσιμες ύλες, βοηθάμε εξωτερικά την επιδερμίδα και λαμβάνουμε μέσω αυτής βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σημαντικά για το δέρμα, τον οργανισμό και τον νου 🌿.

📜 Στον καινούργιο μου κατάλογο θα βρείτε προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για όλη την οικογένεια, παρασκευασμένα αυστηρά από αγνά υλικά όπως:

Στα προϊόντα VAITSI θα βρείτε πολύ χρήσιμες και σημαντικές ιδιότητες απαραίτητες για την επιδερμίδα όλων μας.

☎️ Επικοινώνησε μαζί μου στο +306949699484 για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα φυτικά καλλυντικά μας ή στείλε μήνυμα στη σελίδα μου για να αποκτήσεις τον κατάλογο με προϊόντα όπως:

...και πολλά ακόμη προϊόντα με θεραπευτικές ιδιότητες. 🌹

Εις το επανιδείν στο SMS 4! Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿

Συζητήστε με τη Χριστίνα VAITSI για τα φυσικά καλλυντικά και ανακαλύψτε προϊόντα ομορφιάς με τη Μαρία. Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με κρέμες προσώπου, ορούς, αντηλιακά και πολλά άλλα, όλα από αγνά υλικά. Μάθετε πώς να φροντίζετε το δέρμα σας με φυσικούς τρόπους.

Like & Κοινοποίηση αυτό το άρθρα:

Αφήστε ένα σχόλιο