SMS 5 : 🌿 Πώς Προστατεύουμαι τον Πλανήτη μας με τα Φυτικά Καλλυντικά VAITSI!

Τα φυτικά μου καλλυντικά σκευάσματα δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη γιατί δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Ο Πλανήτης μας είναι στα Χέρια μας 🌍💚.

Πολλοί μπορεί να σκέφτονται: "Καλά, εμείς θα σώσουμε τον πλανήτη από τα τοξικά απόβλητα; Είμαστε σε αυτήν τη θέση να καταφέρουμε κάτι τέτοιο;"

Η απάντησή μου είναι απλή: Εάν δεν το κάνουμε εμείς, ο απλός λαός, τότε ποιος θα το κάνει; Δυστυχώς, τα χημικά στοιχεία μας περιβάλλουν από παντού. Βάζοντας καθημερινά το μικρό μας λιθαράκι για έναν πιο υγιή πλανήτη, σιγά σιγά, σταδιακά μπορούμε να πετύχουμε πολλά 💪🌿.

Τις συνταγές για τα προϊόντα VAITSI τις ξεκίνησα πριν από περίπου 20 χρόνια, σε ηλικία 20 χρονών, αυτοδίδακτη, έχοντας κατά νου να παρασκευάσω τελείως αγνά προϊόντα που δεν θα επηρεάζουν την ανθρώπινη επιδερμίδα ούτε την ατμόσφαιρα. 🌍

Με αφορμή τη γέννηση της πρώτης μου κόρης δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα, το e-shop και η δική μου μάρκα καλλυντικών. Γιατί; Γιατί εμπιστεύομαι να μπουν στην επιδερμίδα των παιδιών μου ΜΟΝΟ τα δικά μου καλλυντικά. 🌿

Τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιούμε χημικά καλλυντικά; Εκτός από το ότι κινδυνεύουμε εμείς και τα παιδιά μας από πολλές δερματικές παθήσεις, μπορούμε να αποκτήσουμε καρκινικά κύτταρα, παθήσεις στη στοματική κοιλότητα και ακόμη και στα κύτταρα του εγκεφάλου. 😔

Το 2022, πολλοί δυσκολεύονται να βρουν τελείως φυσικά προϊόντα γιατί απλά δεν υπάρχουν στο ευρύ εμπόριο. Ακόμα και προϊόντα καθημερινής ανάγκης όπως φυσικές οδοντόπαστες, φυσικά αποσμητικά, οργανικά σαμπουάν και αφρόλουτρα είναι σπάνια. Έτσι, χρησιμοποιούν χημικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για αυτόν τον λόγο, δημιουργούνται παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, οι λειχήνες, η ατοπική δερματίτιδα και η ξηροδερμία.

Και δεν κάνουμε κακό μόνο στο δέρμα μας. Δυστυχώς, κάνουμε κακό και στον πλανήτη. Από τα χημικά σκευάσματα αναδύονται τοξικές ουσίες που καταλήγουν στους ωκεανούς, καταστρέφοντας τη θαλάσσια αλυσίδα.

Όλα αυτά με θλίβουν, αλλά μπορούμε να τα αλλάξουμε. ΕΜΕΙΣ και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

18 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Αν σας άρεσε αυτό το κείμενο, πατήστε το παρακάτω κουμπί και κοινοποιήστε το post, γράφοντας την άποψή σας. ❤️

Εις το επανιδείν στο SMS 6! Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿

Τα φυτικά καλλυντικά VAITSI προστατεύουν τον πλανήτη μας με φυσικά συστατικά χωρίς χημικά. Χρησιμοποιώντας αγνά προϊόντα, συμβάλλουμε στη μείωση των τοξικών αποβλήτων και στη διατήρηση της θαλάσσιας αλυσίδας. Μάθετε πώς μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για το περιβάλλον.

Like & Κοινοποίηση αυτό το άρθρα:

Αφήστε ένα σχόλιο