Πως καταπολεμούμαι τις ιώσεις χωρίς να πάμε σε φαρμακείο; Πρόληψη και Θεραπεία

Πως καταπολεμούμαι τις ιώσεις χωρίς να πάμε σε φαρμακείο; Πρόληψη και Θεραπεία
Βάμμα Πρόπολης 19€
Βάμμα Πρόπολης
Κηραλοιφή Κρυολόγημα 18€
Κηραλοιφή Κρυολόγημα
Ακατέργαστη Πρόπολη 25€
Ακατέργαστη Πρόπολη
ΔΩΡΟ Φυτική Οδοντόπαστα αξίας 18€
Φυτική Οδοντόπαστα
Αγόρασέ τα τώρα απο 80€ ==> μόνο με 62€
Φθινοπωρινή Προσφορά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι θα μπορούσες να ενδυναμώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα με τελείως φυσικό τρόπο;

Θα σου πω την δική μου ιστορία... 

Πριν απο 20 χρόνια, σε ηλικία 19 χρονών, ήμουν πάρα πολύ επιρρεπής στις ιώσεις. Κάθε χρόνο το φθινόπωρο ξεκινούσε το προσωπικό μου μαρτύριο. Παρόλο που πρόσεχα για να μην αρρωστήσω, να μην έχω καταρροές και να μην ανεβάσω πυρετό, ποτέ δεν είχα καταφέρει να γλυτώσω απο τις ιώσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην μπορώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι για τουλάχιστον 3 ημέρες. Το φαρμακείο της γειτονιάς μου είχε γίνει το μόνιμο "στέκι" της μαμάς μου και μία απο τις καλύτερες πελάτισσες τους αφού ξόδευε κάθε χρόνο πολλά χρήματα για σιρόπια, χάπια κα.. 

Εκείνη την περίοδο, παράλληλα με τις σπουδές μου, είχα ξεκινήσει να πειραματίζομαι δειλά δειλά με τις παρασκευές κηραλοιφών για προσωπική χρήση.

Μία απο τις πρώτες κηραλοιφές που παρασκεύασα ήταν η Κηραλοιφή Μέντα για το κρυολόγημα "Vix"  γιατί ήθελα να απαλλαγώ απο τα φαρμακευτικά προϊόντα και το κατάφερα !!! Χρειαζόταν απλά να κάνω λίγο επάλειψη με αυτήν την θαυματουργή κηραλοιφή στο στέρνο, κάτω απο την μύτη και πίσω απο τα αυτιά, δύο με τρείς φορές μέσα στην ημέρα και δια μαγείας εξαφανιζόταν η καταρροή και η αδυναμία που με καταρράκωνε απο το κρυολόγημα !!! Είμαι σίγουρη πως και εσύ θέλεις να απαλλαγείς απο τις ιώσεις και απο χημικά σκευάσματα και γι αυτόν τον λόγο σου επισυνάπτω αυτό το link για να ενημέρωθεις για το φυσικό Vix.

 Ο πατέρας μου είχε ξεκινήσει να κάνει παρέα με έναν μελισσοκόμο και ένα βράδυ τον φώναξε να έρθει με την οικογένεια του για να φάμε όλοι μαζί. Από εκείνη την βραδιά άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή μας γιατί ο κύριος Γιώργος μας έμαθε τι είναι η πρόπολη και πως την χρησιμοποιούμε ώστε να μην αρρωσταίνουμε αλλά και για να γιατρεύουμε γαστρεντερικά προβλήματα, ωτίτιδες, άφθες κα... 

Αυτό ήτανε... μετά απο αυτήν την συνάντηση δεν χρειάστηκε ποτέ ξανά να αγοράσουμε φάρμακα για την γρίπη γιατί πολύ απλά δεν αρρωσταίνουμε επειδή προσθέσαμε στην ζωή μας το δικό μας Βάμμα Πρόπολης   . 

Μέχρι και σήμερα μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός, πως τα έφερε η ζωή και γνωρίσαμε αυτόν τον άντρα που μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η χρήση της πρόπολης, οι ισχυρές ιδιότητες αυτής και ότι είναι ένα τελείως φυσικό αντιβιοτικό.

Όλα τα προϊόντα της μέλισσας, άλλα με ισχυρότερη δράση και άλλα με πιο ήπια δράση, είναι φαρμακευτικά. Την πρόπολη μπορούμε να την ξεχωρίσουμε για την αξιοπιστία της και την αποτελεσματικότητα της. Είναι ένα συστατικό που εάν το πιστέψετε και το εμπιστευτείτε θα σας ανταμείψει δυναμώνοντας τον οργανισμό σας. Θα σας προστατεύει σε όλη την διάρκεια του χειμώνα απο ιώσεις που σας ταλαιπωρούσαν κάθε φθινόπωρο. 

Τι είναι η πρόπολη και πως δημιουργείτε ;

Το βάμμα πρόπολης είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό και όχι μόνο... δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά αποτελεσματικά το κρυολόγημα απο τα αρχικά στάδια, εξαλείφει τις άφθες, την στοματίτιδα, την ωτίτιδα, την φαρυγγίτιδα, την αμυγδαλίτιδα, τον πονόδοντο κα... είναι ο πιο δυνατός σου σύμμαχος ενάντια στις εποχιακές λοιμώξεις

Ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μας έχει χαρίσει η φύση για τη θωράκιση του οργανισμού, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων. Η πρόπολη είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό.
 Η πρόπολη παράγεται από τις μέλισσες και προκύπτει από την επεξεργασία ρητινών που συλλέγουν οι μέλισσες από τα φυτά και από τους κορμούς των δέντρων. Την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες και τη χρησιμοποιούν για την αποστείρωση και την προστασία της κυψέλης από τα μικρόβια.

Τι κάνει την πρόπολη τόσο ξεχωριστή;

Η πρόπολη είναι ένας πραγματικός θησαυρός που χρησιμοποιείται για προληπτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, είτε ως αυτούσιο σκεύασμα, είτε ως συστατικό άλλων σκευασμάτων, χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντιικές ιδιότητες που διαθέτει.


Η σύστασή της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού περιλαμβάνει πάνω από 300 χημικές ενώσεις. Είναι πλούσια σε ρητίνη (50%), κερί (30%), αιθέρια έλαια και γύρη, ενώ περιέχει πληθώρα στοιχείων, όπως αρωματικές ουσίες, σάκχαρα, βάλσαμα, τερπένεια, αλειφατικά οξέα και εστέρες, φλαβόνες, ανόργανες ουσίες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πολλά άλλα συστατικά.

Σημαντικός παράγοντας για να μην αρρωστήσουμε είναι να προμηθευτούμε Βάμμα Πρόπολης σε αναλογίες σωστές. Μια σωστή αναλογία πρόπολης και διαλύτη είναι σε ποσοστό 50% ως μέγιστη αναλογία και αυτή η αναλογία μπορεί να δημιουργηθεί αποκλειστικά στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε καθαρό οινόπνευμα ποτοποιίας. 

Δες το δικό μας Βάμμα Πρόπολης σε ποσοστό 25% 

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  1. Απόκτησε την Φθινοπωρινή μας Προσφορά εδώ => https://bit.ly/2SSWYzx
  2. Στέλνοντας σε προσωπικό μήνυμα στο Messenger την φράση "Φθινοπωρινή Προσφορά 2020" και τα στοιχεία σου θα περάσουμε εμείς την παραγγελία στο e shop. 
  3. Με τηλεφωνική παραγγελία στο 6949 699 484

Αφήστε ένα σχόλιο