ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΙΤΣΗ; ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Φρέσκα σπιτικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, πρόπολη, οργανικά βότανα, αιθέρια έλαια υψηλής ποιότητας κ.α

Φρέσκα σπιτικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, πρόπολη, βότανα, αιθέρια έλαια

*Ενημερώθηκε στις 08 Μαρτίου 2024
*Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πίνακας Περιεχομένων

  1. Λίγα λόγια για μένα
  2. Η εταιρία μας
  3. Η Φιλοσοφία μου
  4. Βίντεο: Σιγά-σιγά το πουλί χτίζει τη φωλιά του. Έξι Μήνες Σκληρής Δουλειάς.
  5. Βίντεο: Για ποιους λόγους ξεκίνησα την δική μου μάρκα καλλυντικών

Χριστίνα Βαΐτση - Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Λίγα λόγια για μένα

Γειά σου, ονομάζομαι Χριστίνα Βαΐτση και ασχολούμαι με τις ιδιότητες και τις μίξεις βοτάνων απο το 1999. Απο μικρή ηλικία μου άρεσε να έρχομαι σε επαφή με την φύση, να μαζεύω διάφορα εποχιακά βότανα και να κάνω τα δικά μου προϊόντα. Η αγάπη μου για την ιστορία της. Αρχαίας Ελλάδας και τα βότανα που χρησιμοποιούσαν τότε, είτε για καλλωπισμό είτε για φροντίδα του σώματος με οδήγησε να ολοκληρώσω τις σκέψεις μου και τις συνταγές μου... σε συνδυασμό πάντα με τα παράγωγα της μέλισσας τα οποία υπάρχουν επίσης απο την αρχαιότητα και είναι πραγματικά θαύματα της φύσης..

Χάρη λοιπόν των συνταγών που δημιούργησα βασισμένη στην ζωή των Αρχαίων Ελλήνων και των βοτάνων που χρησιμοποιούσαν, παρασκευάσαμε 86 διαφορετικά σκευάσματα που έχουν το πλεονέκτημα να είναι ιδιαίτερα, μοναδικά στο είδος τους και σίγουρα 100% οργανικά.

Mεταβείτε στον πίνακα περιεχομένων

Η εταιρία μας

Η εταιρία VAITSI δημιουργήθηκε ύστερα απο την προτροπή πολλών φίλων, συγγενών και γνωστών οι οποίοι ξεχώρισαν αμέσως τα καλλυντικά μου απο πολλά και ευρέως γνωστά καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. 

Αναγνώρισαν αμέσως την εμπειρία που έχω μέσα απο την χρήση των σκευασμάτων μου, την αγάπη μου για την τέχνη της χειροποίητης παρασκευής καλλυντικών, το πάθος και το μεράκι μου.

Αφορμή ήταν όλοι αυτοί, η αιτία όμως να δω τα πράγματα πιο σοβαρά και επαγγελματικά ήταν η γέννηση της πρώτης μου κόρης. Της Μαρίας!

Μετά την γέννησή της, ήθελα να προσέχω τι είναι αυτό που θα της δώσω να καταναλώσει απο φαγητά μέχρι και σιρόπια, αντιβιοτικά κα...

Ποια οδοντόπαστα θα χρησιμοποιεί; Θα είναι σίγουρα χωρίς φθόριο; Θα την πάρω απο ποια εταιρία; Ποια μάρκα; Αλλά και πάλι ξέρω τι έχει μέσα;

Ποια αντηλιακή να χρησιμοποιήσω στο ευαίσθητο δερματάκι της; Ποια εντομοαπωθητική κρέμα; Ποιο σαμπουάν για τα μαλλιά και ποιο αφρόλουτρο για το σώμα της; Ποια για εγκαύματα; Ποια για συγκάματα; Ποια για ενυδάτωση;

Όλες αυτές οι σκέψεις με οδήγησαν στην γέννηση της εξ' ολοκλήρου δικής μου μάρκας καλλυντικών ώστε να είμαι ήσυχη για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιούν η οικογένεια μου αλλά και όλες εσείς που αγαπάτε την φύση, πιστεύετε στα βότανα, στον δικό μου τρόπο σκέψης και στην δική μου φιλοσοφία

Έτσι λοιπόν έφτασα εδώ που είμαι, σήμερα με μία 23ετή πείρα, με την διαφορά, πως πλέον ΔΕΝ έχω ΚΑΜΙΑ απορία για το ποιο προϊόν θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά μου, ο άντρας μου, εγώ , η γιαγιά, η αδερφή, ο γαμπρός, η πεθερά και γενικά όλος μου ο περίγυρος.....γιατί;

Γιατί τόσο απλά, πλέον ότι καλλυντικό προϊόν είναι απαραίτητο σε ένα σπίτι, βρίσκεται στο σπίτι μου. Η μάρκα καλλυντικών VAITSI σήμερα, μετρά 86 διαφορετικά σκευάσματα που καλύπτουν αντάξια τις ανάγκες της κάθε γυναίκας αλλά και ολόκληρης της οικογένειας 😉

Mεταβείτε στον πίνακα περιεχομένων

Η Φιλοσοφία μου

Η φιλοσοφία που έχω, είναι να δίνω καθημερινά την δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν τα 100% αγνά μου προϊόντα και τα οποία έχουν δοκιμαστεί εδώ και 2 δεκαετίες απο πάρα πολύ κόσμο.

Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προερχόμενα απο δικούς μας Έλληνες μικρούς παραγωγούς και φτάνουν στα χέρια σας κατόπιν παραγγελίας, φρέσκα, 100% αγνά και χειροποίητα ένα προς ένα.

Οι παλαιοί λέγανε πως όταν ένα καλλυντικό προϊόν είναι κατάλληλο για να είναι βρώσιμο τότε σίγουρα είναι και ιδανικό για την επιδερμίδα μας!

Δείτε τα όλα τα Προϊόντα μου Ποια είναι η Χριστίνα Βάτσι Mεταβείτε στον πίνακα περιεχομένων

Βίντεο: Σιγά-σιγά το πουλί χτίζει τη φωλιά του. Έξι Μήνες Σκληρής Δουλειάς.

Βίντεο: Για ποιους λόγους ξεκίνησα την δική μου μάρκα καλλυντικών

Μέρος 1

Μέρος 2

Μέρος 3

Μέρος 4

Μέρος 5

Μέρος 6

Μέρος 7


Proverbes Français: Petit à petit l'oiseau fait son nid. Σιγά-σιγά το πουλί χτίζει τη φωλιά του.
Mεταβείτε στον πίνακα περιεχομένων

1 σχόλιο

  • Ενδειαφερομαι για μερικα απο τα προιοντα σας αλλα με χρηση ιδιωτικης ετικετας . αν υπαρχει ενδειαφερον κ απο εσας θα ηθελα να το συζητησουμε.

    Ευχαριστω

    EvisTsiaklides
    www.beautylinesecrets.com
    evis@beautylinesecrets.com

    Evis Tsiaklides

Αφήστε ένα σχόλιο