ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ! 🎁 ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗ, ΣΥΣΦΙΞΗ, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 🎁 Παρήγγειλε την δική σου σειρά λεύκανσης και κέρδισε άλλη μια ίδια ΔΩΡΟ αξίας εως και 350 ευρώ 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ! +30 6949 699 484

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η www.vaitsicosmetics.com εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή (με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS). Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει.

Παράδοση εντός Θεσσαλονίκης: Εάν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού (μόνο ημέρα Παρασκευή) για να συναντηθούμε και να σας παραδώσω τα προϊόντα που επιθυμείτε. Η έδρα μου είναι το Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Θα χαρώ να σας γνωρίσω και να σας εξηγήσω τις ιδιότητες των συστατικών και την χρήση των προϊόντων ;) Για αγορές άνω των 30 ευρώ και ΜΟΝΟ σε παραδόσεις που αναλαμβάνω κατ'ιδίαν ΔΕΝ υπάρχει χρέωση. Κάτω των 30 ευρώ και για μακρινές αποστάσεις εκτός Φιλύρου και των γειτονικών περιοχών (χρέωση 3 ευρώ).

Διεθνείς Προορισμοί

Ευρώπη. Η Χριστίνα VAITSI σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής αξίας 15 ευρώ με αγορές άνω των 150 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για όλες τις άλλες χώρες με DHL Express απο 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Παγκόσμια. Η Χριστίνα VAITSI σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής αξίας 25 ευρώ με αγορές άνω των 250 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για όλες τις άλλες χώρες με DHL Express απο 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραγγελίες προετοιμάζονται συσκευάζονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται από την ιστοσελίδα www.vaitsicosmetics.com Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες θα επεξεργάζονται και θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).

E-mail: christina@vaitsi.com
Τηλέφωνο: +30 6949 69 94 84