ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: SAVE20 για 50€+, SAVE30 για 100€+ και το SAVE40 για 150€+. Η προσφορά θα ισχύει για λίγες ημέρες ακόμη ! (Πατήστε εδώ για να δείτε τα προϊόντα μας.)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & AΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, η www.vaitsicosmetics.com διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Christina Vaitsi

 1. Με αντικαταβολή +3€

2. Με κατάθεση 1,20€ απο οποιαδήποτε τράπεζα στον παρακάτω λογαριασμό:

 

REVOLUT: LT91 3250 0900 0212 7916      BIC: REVOLT21  

 * Δεν υπάρχει χρέωση απο μεταφορά ίδιας τράπεζας.

Για πληρωμές μέσω κατάθεσης, παρακαλούμε να σημειώνετε το ονοματεπώνυμό σας ή το νούμερο παραγγελίας στην αιτιολογία . Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας για την πληρωμή σας. Ευχαριστούμε.

3. Με PayPal, 0€

4. Με πιστωτική κάρτα, 0€

(MasterCard, Visa, Visa Debit, Maestro, Bancontact, American Express, Diners) μέσω του περιβάλλοντος της μεθόδου Stripe που παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα κατά τις συναλλαγές σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H www.vaitsicosmetics.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Η www.vaitsicosmetics.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.