🎉 -40% στην Σειρά Λεύκανσης VAITSI εως 31/05 🎉 Δείτε την προσφορά παρακάτω αναλυτικά ! 📞 (+30) 6949 699 484 (Viber & WhatsApp)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & AΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, η www.vaitsicosmetics.com διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Με αντικαταβολή +3€

2. Με κατάθεση 0€ ισχύει για όλες τις μεταφορές απο οποιαδήποτε τράπεζα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Christina Vaitsi: LT91 3250 0900 0212 7916

BIC: REVOLT21

Σημειώνετε πάντα μέσω κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία ή το νούμερο παραγγελίας. Επιλέγετε τα έξοδα μεταφοράς να είναι δικά μας και αφαιρείτε το ποσό μεταφοράς που θα σας ζητηθεί απο το ποσό που πρέπει να πληρώσετε.

3. Με PayPal, 0€

4. Με πιστωτική κάρτα, 0€

(MasterCard, Visa, Visa Debit, Maestro, Bancontact, American Express, Diners) μέσω του περιβάλλοντος της μεθόδου Stripe που παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα κατά τις συναλλαγές σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H www.vaitsicosmetics.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Η www.vaitsicosmetics.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.