SMS 4 - ΜΗΝ επιβαρύνεις την τσέπη σου με συνεδρίες, ούτε και τον οργανισμό σου με χημικά !!!

Οροί Προσώπου "Λεύκανση & Δυσχρωμίες" ✅😉

🌿 Είναι φόρμουλες που λευκαίνουν την επιδερμίδα του προσώπου και οποιοδήποτε σημείο του σώματος όπου εμφανίζονται δυσχρωμίες, κηλίδες και πανάδες.

📌 Τους χρησιμοποιούμε όλο τον χρόνο ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε περίπτωση πανάδων. Για να έχουμε Φωτεινή Επιδερμίδα, για Σύσφιξη & Αντιγήρανση.

📌📌 Με την χρήση τους πετυχαίνουμε Φυσική Λεύκανση εως και 2 χρωματικούς τόνους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαινόμαστε πολύ νεότερες και φρέσκιες !

📌📌📌 Επαναφέρουν ομοιόμορφα και σταδιακά σε όλα τα σημεία την χαμένη λάμψη με σωστή καθημερινή χρήση και προσφέρουν σωστή ενυδάτωση και σύσφιξη στο δέρμα 👍🏻🌿✅

🌺 Επέλεξα να χρησιμοποιήσω πολλά ιδιαίτερα βότανα και τα παράγωγά τους (κάτι που δεν θα συναντήσετε σε πολλά προϊόντα του εμπορίου 😉) και να τα συνδυάσω μεταξύ τους για το τέλειο αποτέλεσμα.

Για εμένα αυτό είναι και το ζητούμενο ! Φαντάζομαι και για εσάς τις ίδιες 😊 Ένα τέλειο αποτέλεσμα ❤️

Οι συγκεκριμένοι Οροί Προσώπου κατατάσσονται σε 2 κατηγορίες:

Ένας για πρωϊνή χρήση

και ένας για βραδινή χρήση.

Αποτελούμενοι απο 9 συστατικά ο πρώτος και 10 συστατικά ο δεύτερος.

Κατάλληλοι για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

*Συνδυάζονται με την Κρέμα Προσώπου Ημέρας Eternity Βαθιάς Θρέψης Νο 4 με φυσικά φίλτρα προστασίας για πρόληψη & αποφυγή νέων πανάδων + 300 ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα !

Η εξάλειψη των πανάδων & δυσχρωμιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να κάνετε σωστή χρήση των προϊόντων και να έχετε υπομονή.

Για αυτόν τον λόγο, όσες θέλετε να έχετε αποτελέσματα, χωρίς να επιβαρύνετε την τσέπη σας με συνεδρίες και χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με χημικά δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε αυτούς εδώ τους ορούς.

Κατατάσσονται στα Νo1 προϊόντα μου.
Έχουν δοκιμαστεί απο +3500 χιλιάδες κορίτσια παγκοσμίως όπου έχουν βρει λύση στο πρόβλημά τους ! Γιατί όχι και εσύ;; 😉

Δοκιμάζοντας και εσύ αυτούς τους ορούς, είμαι σίγουρη πως και εσύ θα εντυπωσιαστείς απο τα αποτελέσματα που θα έχεις και θα με εμπιστευτείς στο 100% και για όλα τα υπόλοιπα καλλυντικά μου προϊόντα 🤩😘❤️

Η παρακάτω κοπέλα σε μόλις 7 ημέρες έχει καταφέρει να αποχρωματίσει μεγάλες σε μέγεθος κηλίδες και η αυτοπεποίθησή της έχει φτάσει στα ύψη !!!

Οι οροί είναι πάντα πιο ισχυροί απο τις κρέμες. Ο λόγος είναι ότι εισχωρούν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, η μορφή τους είναι μικρομοριακή και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιδερμίδα ✅

🌿 Δείτε την σειρά Λεύκανσης 

Συμβουλές:
Τα χημικά προϊόντα ίσως να δώσουν ένα άμεσο αποτέλεσμα αλλά δεν θα είναι μόνιμο όπως επίσης θα κινδυνεύσει η επιδερμίδα και ο οργανισμός γενικότερα απο τις επικίνδυνες χημικές ουσίες ✅

Κάνοντας στο πρόσωπό σου χημικές εφαρμογές, ευαισθητοποιείται το δέρμα σου = 1000 φορές παραπάνω 🤨

Καταστρέφεις ολοκληρωτικά την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ήλιος να εισχωρεί πιο εύκολα στο δέρμα και να του δημιουργεί κηλίδες που μπορεί να στιγματίσουν μια για πάντα την επιδερμίδα !!!

☎️ Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου και τηλεφωνικά στο 6949 699 484 για περισσότερες πολύ σημαντικές πληροφορίες 😉

Εις το επανιδείν στο SMS 5 !
Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿