SMS 9 - 🌿 Ποια λάθη κάνουμε στην επιδερμίδα με κίνδυνο να μην υπάρξει επιστροφή !

🌞 Διορθώστε τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο προτού να είναι αργά !!!

Φωτεινό & Σφριγηλό Πρόσωπο χωρίς πανάδες με τελείως φυσικούς τρόπους;
Πάμε να δούμε πως και τι πρέπει να προσέχουμε για να μην βγάζουμε πανάδες !!! 

Like & Κοινοποίηση το Fb post

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΟΠΩΣ LASER, ΧΗΜΙΚΑ PEELINGS, DERMA ROLLER ;

Οι κηλίδες, οι πανάδες και γενικότερα τα σημάδια του ήλιου μπορούν να στιγματίσουν την επιδερμίδα μας μια για πάντα εάν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως και εάν κάνουμε λανθασμένη χρήση αντηλιακών ή παρασυρόμαστε απο χημικές εφαρμογές.

Η επιδερμίδα μας είναι αυτή που προστατεύει το δέρμα μας απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, απο το καυσαέριο, τα μικρόβια κα....

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ":

Με τα derma roller την τραυματίζουμε και δημιουργούμε άθελά μας νέους τεχνητούς πόρους μεγαλύτερου βάθους και διαμέτρου σε σχέση με τους δικούς μας πόρους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ακτίνες του ήλιου να εισχωρούν σε διαφορετικά επίπεδα των στιβάδων του δέρματος και να δημιουργούνται πανάδες.

Με laser: Οι ακτίνες laser χτυπούν την επιδερμίδα σε διαφορετικές διαβαθμίσεις και την ευαισθητοποιούν στα σημεία όπου χτυπήθηκε το laser με αποτέλεσμα οι ακτίνες του ήλιου να εισχωρούν σε διαφορετικά επίπεδα των στιβάδων του δέρματος και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργούνται δυσχρωμίες ( μεγαλύτερου μεγέθους κηλίδες).

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ;;
Με τα χημικά peelings
 η επιδερμίδα αφαιρείτε τελείως !

Αυτές οι εφαρμογές ''αλλοιώνουν'' την εξωτερική στιβάδα δέρματος όπου είναι και το φυσικό φίλτρο προστασίας του δέρματος.

Η επιδερμίδα ευαισθητοποιείται 1000 φορές περισσότερο απο την αρχική της κατάσταση και βρίσκεται απόλυτα εκτεθειμένη στις καθημερινές μας δραστηριότητες όπως είναι η έκθεση στον ήλιο και στην ατμόσφαιρα.

Άθελά μας, επιτρέπουμε τις ακτίνες του ήλιου να εισχωρούν στα πολύ βαθύτερα τμήματά της επιδερμίδας αφού μόλις έχουμε αφαιρέσει την "πανοπλία" του δέρματος και να δημιουργείτε κάτι που λέω συχνά στις πελάτισσές μου ΗΛΙΑΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ SPF ;

Όταν εφαρμόζουμε χημικό αντηλιακό 50 ή 100 SPF προκαλούμε την εμφάνιση πανάδων, δυσχρωμιών και κηλίδων γιατί τα χημικά αντηλιακά φίλτρα δεν μπορούν να μας υποσχεθούν ότι θα κατανεμηθούν σωστά στο δέρμα.

Απο τον ήλιο μπορούμε να λάβουμε πάρα πολύ σημαντικά στοιχεία όπως είναι η βιταμίνη D και η καλή μας διάθεση. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να ξεχωρίσει σε ένα δέρμα εάν υπάρχει επιδερμίδα ή όχι, μπορεί όμως να αναγνωρίσει ότι σε κάποια σημεία του δέρματος έχουν απλωθεί βαριά φίλτρα προστασίας, οπότε θα στείλει υπεριώδεις ακτίνες οι οποίες στα σημεία που υπάρχουν μεγάλοι δείκτες να εισχωρήσουν λιγότερο οι ακτίνες του και σε άλλα σημεία περισσότερο !

🌿ΣΕΙΡΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ VAITSI🌿

Δράσε πριν οι πανάδες και οι δυσχρωμίες αφήσουν τα σημάδια τους στο πρόσωπό σου για πάντα !

Διόρθωσε τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο προτού να είναι αργά και απόκτησε με τελείως φυσικό τρόπο μία καθαρή και σφριγηλή επιδερμίδα.

Χωρίς την κατάλληλη εφαρμογή θεραπείας, οι πανάδες τείνουν να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται, ακολουθώντας υφέσεις και εξάρσεις μέσα στον χρόνο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Φυσική Λεύκανση & Σύσφιξη
 απο το περγαμόντο, το λεμόνι, το τίλιο, την πρίμουλα, το νεράντζι και τον ελίχρυσο.
Ανάπλαση, Ενυδάτωση & Ελαστικότητα απο την βιολογική αλόη και την φυτική γλυκερίνη.

Μείωση Ρυτίδων & Αντιγήρανση απο το σύμφυτο, την αχίλλεια και τον ελίχρυσο.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά εάν σκεφτείς ότι χρησιμοποιώντας την σειρά VAITSI Λεύκανση & Πανάδες με 10 διαφορετικά στοχευμένα βότανα, θα φωτίσει το πρόσωπό σου κατα 2 χρωματικούς τόνους, ταυτόχρονα θα φαίνεσαι νεότερη, η επιδερμίδα σου θα είναι πιο σφριγηλή και ελαστική και θα σου προσφέρει μείωση ρυτίδων και αντιγήρανση.

Πάτησε εδώ για να δεις την σειρά που ταιριάζει στο δικό σου δέρμα 👇

🌿 Δες την σειρά Λεύκανση & Πανάδες

Εάν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου για να σου λύσω οποιαδήποτε απορία που μπορεί να έχεις για το πρόβλημα με τις πανάδες σου ! Θα χαρώ να τα πούμε και τηλεφωνικά ❤️ 694 969 94 84

Εις το επανιδείν στο SMS 10 !
Φιλάκια 😘 Χριστίνα VAITSI 🌿🌿🌿