Τι Είναι και Πώς Φεύγουν οι Πανάδες, Κηλίδες και οι Δυσχρωμίες;

Τι Είναι και Πώς Φεύγουν οι Πανάδες ή Δυσχρωμίες;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΔΕΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ;

Σου άρεσε? Μοιράσου το!

Το καλοκαίρι μπορεί να οδεύει προς το τέλος του, όμως έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες στον κόσμο! Εκτός όμως από τα αποθέματα βιταμίνης D που μας χαρίζει, μαζί με τις υπόλοιπες θετικές του επιδράσεις, τα σημάδια που αφήνει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας είναι ορατά – και διαρκούν όλο το έτος. Ο λόγος για τις ενοχλητικές πανάδες που κάνουν την εμφάνιση ή την επανεμφάνισή τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι είναι οι πανάδες και πώς προκαλούνται;

Κατά τη διάρκεια της έκθεσής μας στον ήλιο, αυξάνεται η παραγωγή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα, γνωστά και ως μελανοκύτταρα. Αυτό μπορεί κάποιες φορές να οδηγήσει σε υπερέκκριση μελανίνης, γεγονός που εκφράζεται στο δέρμα με την καφέ κηλίδα σε διάφορα μεγέθη, από μικρές κουκίδες έως μεγάλης έκτασης δερματικές δυσχρωμίες.

Η κυριότερη αιτία των δερματικών κηλίδων λοιπόν είναι η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου, ιδιαιτέρως εάν απουσιάζει η αντηλιακή προστασία. Ωστόσο οι παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία τους περιλαμβάνουν και άλλες αιτίες, όπως είναι η γενετική προδιάθεση, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η λήψη φαρμάκων, αλλά και η λανθασμένη χρήση καλλυντικών και φαρμάκων.

Πού εμφανίζονται;

Οι πανάδες τείνουν να εμφανίζονται σε περιοχές του σώματός μας που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον ήλιο, όπως είναι το πρόσωπο, η πλάτη, ο λαιμός, το στήθος, οι ώμοι και τα χέρια μας, ενώ με το πέρασμα του χρόνου τείνουν να πολλαπλασιάζονται ή ακόμα και να μεγαλώνουν. Χωρίς την κατάλληλη εφαρμογή θεραπείας, οι πανάδες τείνουν να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται, ακολουθώντας υφέσεις και εξάρσεις μέσα στον χρόνο.

Στατιστικά εμφανίζονται πιο συχνά στον γυναικείο πληθυσμό, ενώ εάν έχετε σκουρόχρωμο δέρμα (φωτότυποι 3 και 4), θα έχετε περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης δερματικών δυσχρωμιών.

Το ευχάριστο νέο όμως είναι ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα των πανάδων!

Τι Είναι και Πώς Φεύγουν οι Πανάδες, Κηλίδες και οί Δυσχρωμίες; VAITSI

 Θα σου αρέσει σίγουρα:

Πώς θα απαλλαγείτε από τις καφέ κηλίδες στο δέρμα;

Η πρόληψη, όπως πάντα, είναι η καλύτερη θεραπεία, όμως έχουμε στη διάθεσή μας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αποκαθιστούν τις χρωματικές βλάβες στο δέρμα, ακόμη δηλαδή και μετά την εμφάνιση των πανάδων.

Η κατάλληλη προστασία του δέρματός μας είναι στο χέρι μας, φροντίζοντας πάντα να κάνουμε σωστή χρήση αντηλιακών προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους – και όχι μόνο το καλοκαίρι – και προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση των δυσάρεστων καφέ κηλίδων. Επιπλέον, κατάλληλα λευκαντικά προϊόντα καθημερινής φροντίδας μπορούν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε τις υπάρχουσες πανάδες.

Επιλέγοντας την κατάλληλη θεραπεία

Η ολοκληρωμένη σειρά Λεύκανση & Πανάδες της VAITSI αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες πανάδες, τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες αποκαθιστώντας τη χρωματική ομοιομορφία του δέρματος. Ωστόσο, παρέχει πολλαπλές χρήσεις, προλαμβάνει την εμφάνιση των πανάδων και προσφέρει κάτι μοναδικό και καινοτόμο ! Μερικούς τόνους φωτεινότητας στην επιδερμίδα σε μόλις λίγες εφαρμογές.

Η σειρά αποτελείται από τους Ορούς Προσώπου Ημέρας και Νύχτας Νο 61 & 62 την Κρέμα Προσώπου Νυκτός Νο 39 και την Κρέμα Προσώπου Ημέρας με φυσικά αντηλιακά φίλτρα Νο 4.
Είναι προϊόντα που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Ανάλογα πάντα με το είδος των πανάδων (μικρές, μεγάλες, χρόνιες) χρειάζεται και ο ανάλογος χρόνος θεραπείας. Ιδανικά, απαιτείται συνδυαστική εφαρμογή για να υπάρξει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι οι πανάδες αποτελούν συνήθως ένα χρόνιο πρόβλημα, απαιτείται η σωστή και καθημερινή χρήση.

Δείτε όλα τα "Φυτικά καλλυντικά για Πρόσωπο" εδώ. Εκπτώσεις εώς -40% ! 

 Σου άρεσε? Μοιράσου το!

Γράψε μας το σχόλιο σου:

Ανακάλυψε περισσότερα άρθρα:

Και όλοι πάντα με ρωτούν, αφού δοκιμάσουν ένα προϊόν...

Και όλοι πάντα με ρωτούν, αφού δοκιμάσουν ένα προϊόν...

Σου προτείνουμε:

 

Σου άρεσε; Γράψε μας το σχόλιο σου και Μοιράσου το!

12 σχόλια

  • Γειά σας ονομάζομαι Δήμητρα Αγγελάκη, είμαι 46 ετών και έχω θέμα με τις πανάδες στο πρόσωπο ,χρησιμοποιώ αντηλιακά 50+ και το δέρμα μου είναι ξηρό και μεικτό γύρω από την περιοχή της μύτης. Θα με ενδιέφερε η σειρά με τα προϊόντα λεύκανσης. Ποια μου προτείνετε και πως θα τα χρησιμοποιώ ακριβώς; ευχαριστώ

    Δημητρα Αγγελάκη
  • Χριστίνα μου γεια σου,
    Το 2018 είχαν εμφανιστεί δύο μικρές κηλίδες στην περιοχή που είναι το μουστάκι μικρές αλλά έντονες καφέ μια δεξιά και μια αριστερά. Πήγα σε δερματολόγους χρησιμοποίησα λέιζερ χρησιμοποίησα διάφορες ολοκληρωμένες θεραπείες χωρίς κανένα αποτέλεσμα αντιθέτως έχουν επεκταθεί σε όλο το Άνω χείλος στη μύτη όπως επίσης μεταξύ των φρυδιών.. Πραγματικά έχω κουραστεί γιατί χρησιμοποιείσα αρκετά προϊόντα και από δερματολόγους και από αισθητικούς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

    Tereza
  • Γειά σου Χριστίνα. εχω έντονο πρόβλημα αναμοιογενειας του χρώματος μου σε όλο το πρόσωπο και έχω μια έντονη παναδα στο μέτωπο και μια ακριβώς στο κόκαλο στο μάτι από κάτω.τι μου προτείνετε?είμαι 32 χρόνων με δέρμα μεικτό και με τάση ακμής.ευχαριστω

    Πηνελόπη
  • Καλησπέρα Πηνελόπη. Θα προτείναμε για την περίπτωσή σου μια ολοκληρωμένη 3μηνη αγωγή. Για το πρωί θα προτείναμε να χρησιμοποιείς σε καθαρό δέρμα τον Ορό Προσώπου Ημέρας “Λεύκανση & Διχρωμίες” και κατόπιν την Κρέμα Προσώπου “Ενυδατική & Αντιρυτιδική” ETERNITY με φυσικά αντηλιακά φίλτρα SPF 15. Για τη βραδινή σου περιποίηση, θα προτείναμε να ξεκινούσες με τον Ορό Προσώπου Νυκτός “Λεύκανση & Διχρωμίες” και κατόπιν με την Κρέμα Προσώπου Νυκτός “Λεύκανση & Πανάδες”. Συνίσταται συνδυαστικά να χρησιμοποιήσεις και τα προϊόντα ακμής Νο 51, Νο 53 και Νο 69.
    Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
    Με εκτίμηση,
    Η ομάδα της VAITSI

    VAITSI Cosmetics
  • Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα προϊόντα λεύκανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και σε περιόδους έντονης ηλιοφάνειας. Συνήθως τα προϊόντα λεύκανσης αποφεύγονται το καλοκαίρι. Να αναφέρω ότι έχω κάνει θεραπεία laser για μελάσματα στο πρόσωπο τον Ιανουάριο. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Σοφία

Αφήστε ένα σχόλιο